Enyaq_iV_Powerpass_hero_mobiel

5 juli 2023

Zo tover je de gratis Powerpass-app op het scherm van je Škoda Enyaq iV

De vele voordelen van de Powerpass-app zijn voortaan ook beschikbaar via het infotainmentsysteem van jouw Škoda Enyaq iV en Škoda Enyaq Coupé iV. Bovendien biedt de 'in-car'-applicatie nog meer voordelen. Maar hoe integreer je de app? 

Powerpass klinkt als een superkracht en feitelijk heb je die ook als je de app gebruikt. Want hiermee beschik je over de meest actuele informatie over publieke laadpunten. je kunt oop afstand zien of het laadpunt vrij is, hoe druk het op de locatie is, welke tarieven worden gehanteerd en of er voorzieningen in de buurt zijn die het wachten aangenamer maken. Eigenlijk alles wat het laden van jouw Škoda op een openbare locatie zo relaxed mogelijk maakt. 

220225-infographic-skoda-enyaq-iv-software-1920x1080
Laadpunten beoordelen voor andere Škoda-rijders

De Powerpass-app is nog aantrekkelijker geworden omdat de mogelijkheden verder uitgebreid zijn. Zo kun je voortaan laadpunten ook beoordelen. Hier help je wellicht andere Škoda-rijders mee. uiteraard kun je ook de reviews van anderen bekijken. 

De Powerpass-app is gratis beschikbaar voor de Enyaq iV en de Enyaq Coupé iV met softwareversie ME3 en zo krijg je hem in het navigatiesysteem van je Enyaq iV te zien. Dat gaat in drie heel simpele stappen: 

1. Druk op het shopicoon (het winkelwagentje) in het hoofdmenu van het infotainmentsysteem

2. Kies 'Bestellen Powerpass Map'

3. Accepteer de voorwaarden

De app wordt vervolgens gedownload en is hierna klaar voor gebruik. Gratis en helemaal voor niets! Powerpass Map is een aparte app in het infotainmentsysteem. De app is beschikbaar voor de Enyaq iV en Enyaq Coupé iV met de softwareversie ME3 of hoger (gratis).