Volkswagen T-CROSS R-Line

11 januari 2021

Sportiviteit 2.0: de nieuwe T-Cross R-Line

Volkswagen geeft haar T-Cross een flinke dosis sportiviteit met de introductie van de T-Cross R-Line. Dankzij het R-Line in- en exterieurpakket krijgt de kleurrijke, compacte SUV een extra dynamische touch. Deze wordt verder aangezet door de 81 kW/110 pk krachtige 1.0 TSI, desgewenst gekoppeld aan de razendsnel schakelende DSG-transmissie met dubbele koppeling. De nieuwe T-Cross R-Line is er vanaf € 32.490*.

Deze nieuwe, sportieve versie van de T-Cross is standaard voorzien van het R-Line in- en exterieurpakket. R-Line bumpers, de speciale R-Line grille, 18 inch lichtmetalen velgen ‘Nevada’, getinte ramen achter (65% lichtabsorberend) en LED-verlichting dragen bij aan de stoere en sportieve look. De T-Cross R-Line is zonder meerprijs leverbaar in de kleur Pure White.

Ook het interieur van de T-Cross R-Line is lekker sportief. Blikvangers zijn hier onder meer de Art Velours/Carbon Flag-bekleding, het multifunctionele, met leder beklede R-Line sportstuur, R-Line aluminium pedalen en een zwarte dakhemel. Daarbij biedt de T-Cross R-Line de luxe van automatische airconditioning (Climatronic), in hoogte verstelbare Sport-/comfortstoelen en sfeerverlichting in de deuren en voetenruimte. Tevens standaard is het radio- en multimediasysteem ‘Ready to Discover’ met kleurentouchscreen (16,5 cm), Streaming en Internet, dat samen met We Connect Plus (12 maanden) veel connectiviteitsmogelijkheden biedt. Een dakreling en parkeersensoren vóór en achter zijn eveneens inbegrepen.

Scherpe prijsstelling, voordelige Private Lease

De T-Cross R-Line dankt zijn pittige prestaties aan de 81 kW/110 pk sterke 1.0 TSI turbo-benzinemotor. Een handgeschakelde zesbak is standaard, optioneel is de razendsnel schakelende automatische zeventraps DSG-transmissie met dubbele koppeling beschikbaar. De T-Cross R-line is er inclusief vier jaar garantie vanaf € 32.490*. Het klantvoordeel bedraagt € 970. Via Private Lease is de T-Cross R-Line er vanaf € 429 per maand (op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.