Volkswagen e-up!

14 juni 2021

De Volkswagen e-up! is terug

De e-up! is terug van weggeweest. Deze meest compacte elektrische Volkswagen is helemaal in zijn element in de stad, maar met een actieradius van meer dan 250 kilometer** komt hij ook veel verder. Inclusief een complete uitrusting is de e-up! er vanaf € 25.850*.

De e-up! voelt zich in de stad als een vis in het water. De compacte vierdeurs vierzitter is super wendbaar en past zelfs in de meest krappe parkeerplekken. Met zijn krachtige elektromotor (61 kW/83 kW) brengt hij je vlot en fluisterstil van de ene naar de andere kant van de stad, of naar een bestemming daarbuiten.

Razendsnel laden

De e-up! heeft een krachtig accupakket en een elektrische actieradius van meer dan 250 kilometer**. Opladen gaat razendsnel: zet de auto bij een snellader, ga een uur lunchen of vergaderen en als je terugkomt is de accu weer vol. Bij een wallbox thuis duurt een laadsessie van 0-100% circa 5,5 uur. Eenvoudig ’s avonds inpluggen en de volgende ochtend is de e-up! volledig opgeladen. Goed om te weten: de gebruikskosten van de e-up! zijn veel gunstiger dan van een vergelijkbaar model met verbrandingsmotor. Dat zit hem deels in de stroomprijs, die zeer gunstig is vergeleken met brandstof, maar ook in het feit dat de e-up! weinig onderhoud vergt.

Rijk uitgerust

De e-up! is er al vanaf € 25.850* en is in de basis al zeer rijk uitgerust en van alle gemakken voorzien. Voorbeelden zijn Climatronic airco, Cruise control, een handige achteruitrijcamera en Lane Assist. Daarmee is hij ook bereikbaar voor particuliere rijders. Voor liefhebbers van extra luxe en stijl is er de e-up! Style, met onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium instaplijsten, donker getinte achterruiten en spiegelkappen plus het dak uitgevoerd in ‘Deep Black’ pareleffect zwart. De e-up! Style is er vanaf € 27.200*.

8 jaar garantie

Net als de elektrische ID.3- en ID.4-modellen staat ook de e-up! voor zorgeloos elektrisch rijplezier. Zo zijn onderhoud en APK gedurende vijf jaar inbegrepen. Bovendien krijg je 4 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar garantie op het accupakket (met een maximum van 160.000 km).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.