pologtiedition25

28 juni 2023

Voor de snelle beslissers: Polo GTI Edition 25 nu te koop

De echte liefhebbers zaten er al op te wachten, en nu is het zover: de exclusieve Polo GTI Edition 25 is met ingang van vandaag te koop. Van de sportieve jubileumeditie die Volkswagen uitbrengt als ode aan het 25-jarig bestaan van de Polo GTI, komen slechts 25 exemplaren naar Nederland. Onder het motto ‘Op is ook echt op!’ is deze snelle Polo GTI er dus voor de snelle beslissers. Die kunnen hem nu bij de Volkswagen-dealer reserveren vanaf € 49.390*, in oktober arriveren de 25 limited editions in Nederland.

Een kwart eeuw Polo GTI vraagt om een feestje, dat in dit geval is voorbehouden aan slechts 25 Nederlandse liefhebbers. Die weten zich met de Polo GTI Edition 25 verzekerd van maximale exclusiviteit. De ‘hot hatch’ beschikt onder de motorkap over de vertrouwde 152 kW/207 pk en 320 Nm sterke 2.0 TSI viercilinder turbomotor. En ook de basisuitrusting van de bekende Polo GTI maakt deze limited edition helemaal compleet, want vrijwel de volledige optielijst van de Polo GTI is standaard inbegrepen. Voorbeelden zijn het high-end geluidsysteem beats, een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, het navigatiesysteem ‘Discover Pro’ (23,4 cm) met 6 luidsprekers, Digital Cockpit Pro (26 cm), verwarmbare voorstoelen, sleutelloos vergrendel- en startsysteem (Keyless Access), Travel Assist (incl. Adaptive Cruise Control) en koplampverlichting LED Matrix (IQ.Light).

pologtiedition253

Unieke Edition 25 uitrusting

Wat deze jubileum-GTI echter pas echt bijzonder maakt, is zijn unieke Edition 25-uitrusting. Voorbeelden zijn de zwarte 18 inch lichtmetalen velgen ‘Adelaide’, speciale Edition 25 bestickering op de flanken, een zwart dak en zwarte buitenspiegels. Highlights in het interieur zijn de premium sportstoelen met zwart-rode lederen ‘Edition 25’ bekleding, instaplijsten met ‘One of 2.500’ opschrift en decorinleg in hoogglans zwart. 

Daarmee is deze Polo GTI 25 Edition zo compleet, dat eigenlijk alleen de kleur nog optioneel te kiezen is. Naast de bekende GTI-kleuren Pure White, Kings Red Metallic, Reef Blue Metallic en Deep Black Pearl Effect is de Polo GTI Edition 25 ook leverbaar in de exclusieve kleur Ascot Grey.

De Polo GTI Edition 25 is nu te koop bij de Volkswagen-dealers, vanaf € 49.390*. Polo GTI-liefhebbers moeten er echter snel bij zijn om nog één van de slechts 25 exemplaren te kunnen bemachtigen.

pologtiedition257

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.