Volkswagen Polo

4 juli 2023

Welke uitvoeringen van de Volkswagen Polo zijn er? 

De Polo is, net als de Golf, een iconische verschijning binnen het scala van Volkswagen. Met z’n compacte formaat en opvallende accenten straalt de Polo overal waar hij rijdt. De auto is standaard rijk uitgerust, maar welke Polo voldoet aan jouw eisen? Ontdek het hier.

IMG_7525

Volkswagen Polo Life

De Polo Life is een compacte auto die perfect is voor stadsritten en dagelijks gebruik. Deze versie van de Polo is voorwiel aangedreven en heeft een benzinemotor die een maximum vermogen van 70kW (95 pk) levert. Dit instapmodel heeft een verbruik van 5,2l/100km (1 op 19,2), wat hem erg zuinig maakt. Met slimme functies, zoals Travel Assist en ‘App-Connect’, geavanceerde technologie en veiligheidsvoorzieningen, zoals Adaptive Cruise Control is de Polo Life een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en comfort.

Volkswagen Polo Life Business

Mensen die veel onderweg zijn, zullen ook veel uit hun auto willen halen. De Polo Life Business is de perfecte balans tussen comfort en zakelijk gemak. Buiten alle opties die de Polo Life te bieden heeft, krijg je er bij de Business editie nog een paar extra bij. Zo kan je je telefoon draadloos opladen, zodat je altijd en overal bereikbaar bent. Ook heeft de auto verwarmde voorstoelen, zodat je ook in de winter meteen comfortabel weg kan rijden.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo R-Line

Wanneer je R-Line zegt, denk je aan sportiviteit en luxe. De Polo R-Line dankt zijn sportieve uitstraling aan zijn 16” lichtmetalen ‘Sebring’ velgen in combinatie met het R-Line exterieur pakket. Dit pakket bevat bumpers in R-Line design, achterspoiler, zijdorpels en een sieruitlaat. Daarbij zijn ook de zijruiten achter en de achterruit getint. Naast een sportieve uitstraling, ervaart je ook nog eens enorme luxe in deze compacte hatchback. Standaard beschikt hij bijvoorbeeld over sportvoorstoelen, getinte achterzijruiten en achterruit, sfeerverlichting en nog veel meer.

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo R-Line Business

Naast de sportiviteit en luxe die de normale R-Line te bieden heeft, kies je voor nog een beetje extra comfort met de R-Line Business. Nooit meer te laat op locatie door het ‘Discover Media’ navigatiesysteem inclusief streaming en internet. Zo ben je op elk moment op de hoogte van de huidige verkeerssituatie. Daarnaast ben je altijd en overal bereikbaar op je mobiel, door de mogelijkheid om hem draadloos op te laten in de auto. Door de verwarmde voorstoelen, hoef je het in de winter niet koud te hebben.

Volkswagen Polo GTI

Hét paradepaard van de Polo, de GTI. Met z’n sportieve uitrusting brengt hij prestatie en rijplezier naar een ongekend niveau. Met een acceleratie van 0-100 in 6,5 seconden, maakt de Polo GTI al z’n beloftes waar. De DSG-automaat zorgt ervoor dat je ononderbroken blijft rijden. Natuurlijk ben je verbonden met de wereld, dankzij de diensten van We Connect. En dat allemaal terwijl je in je comfortabele sportstoel zit. Met de GTI is je rijplezier écht eindeloos.

Stel jouw Polo samen!