De Waal Outlet Zaltbommel

Nieuw en jong gebruikt

De Waal Outlet Zaltbommel

Ruime voorraad, veel voordeel.

Ruime voorraad met veel voordeel

Op zoek naar een nieuwe of jong gebruikte auto?  Wij gaan graan met u in gesprek, beantwoorden uw vragen en achterhalen zo uw wensen en eisen voor uw volgende auto. 

De Waal Outlet Zaltbommel

Direct naast de A2

De Waal Outlet, onderdeel van familiebedrijf De Waal Autogroep, is pal gelegen naast snelweg A2 in Zaltbommel. U vindt hier een ruime voorraad aan nieuwe en jong gebruikte auto’s met veel voordeel. Met zo’n 100 voorraadauto’s staat er altijd wel een scherp geprijsde Volkswagen, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen voor u tussen. Wij kunnen het u allemaal wel vertellen, maar Geert van Beers, onze Sales Manager bij De Waal Outlet, kan dat veel beter. En hij legt het graag uit in de onderstaande video.

Voordelen bij De Waal Outlet 

  • Standaard 4 jaar fabrieksgarantie
  • Vandaag beslissen = binnen 3 dagen rijden
  • Rijklaar, dus geen extra kosten achteraf
  • Gratis afleveren op locatie (uniek in Nederland)
De Waal Outlet Zaltbommel

Wilt u liever gaan leasen?

Dat kan! Bij De Waal Zaltbommel (Outlet) bieden we verschillende leasevormen aan, zoals private lease, full operational lease en financial lease. Onze leasespecialisten staan voor u klaar. Private lease groeit enorm in populariteit, daarom nemen wij u graag mee in de voordelen van deze leasevorm.

De Waal Outlet Zaltbommel

De voordelen van private lease

  • Betaal een vast bedrag per maand, all-in leaseprijs
  • Geen grote investering nodig en toch nieuw rijden
  • Geen zorgen over onderhoud of reparatie
  • Bij persoonlijke omstandigheden makkelijk opzegbaar
  • Onbeperkte teruggave van minder kilometers 

Heeft u interesse in private lease? Neem alvast een kijkje op Voorraadvoordeel.nl. Staat uw droomauto hier niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. 

Maak kennis met ons team!

U maakt niet elke dag een keuze voor een nieuwe auto. Onze verkopers helpen en adviseren u graag in deze zoektocht. Tom van Zwam, helemaal rechts op de foto, weet u alles te vertellen over private lease. Mark Biemans, helemaal links op de foto, is onze specialist als het gaat om occasions. Bent u op zoek naar Volkswagen Bedrijfswagen? Dan bent u bij Geert van Beers, staande in het midden, aan het juiste adres. Hij faciliteert in de beste maatwerkoplossingen voor uw bedrijfswagen. De verkoopafdeling helpt u graag bij alle vragen die u heeft.

De Waal Outlet Zaltbommel
De Waal Outlet Zaltbommel

Onderhoud van uw auto

De Waal Outlet is er niet alleen voor het verkopen van auto’s. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Ook dan helpen wij u van harte verder bij onze vestiging in Zaltbommel. Door gebruik te maken van échte specialisten en originele onderdelen bieden wij u de beste service op gebied van onderhoud. Op reparaties en onderdelen krijgt u ook nog eens twee jaar garantie. Via onze werkplaatsplanner maakt u héél eenvoudig, binnen twee minuten, een afspraak bij onze vestiging.