Private lease

Uw mening is belangrijk

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Klanten beoordelen ons met 4,1/5 sterren

Op basis van 178 reviews.

Wij werken dagelijks hard met één doel: ‘alles voor tevreden klanten’. Het is dan ook fijn om te horen hoe tevreden onze klanten daadwerkelijk zijn. Op elk compliment zijn wij trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij op een gerichte manier onze dienstverlening verbeteren.

Daarom vragen wij klanten die een product of dienst hebben afgenomen ons te beoordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij ons.

Erica *****

ŠKODA | 30 oktober 2021

Ik reed binnen een paar weken in mijn nieuwe auto dankzij Rodjo.
Zeer tevreden over de duidelijke communicatie en het meedenken van Rodjo en de geleverde service van de Waal autogroep.

Harrie *****

ŠKODA | 12 oktober 2021

Gisteren mijn nieuwe Karoq opgehaald bij Sem in Geldermalsen, fijne gast, die alle tijd nam om nog even de auto door te nemen . Maar ook Ruben , de verkoper waar ik het eerste contact mee had is professioneel, komt afspraken na, en reageerde snel, toen ik nog wat vragen had, zelfs in het weekend. Kortom ik ben vol vertrouwen dat ik een goede keuze gemaakt heb om naar de Waal in Geldermalsen te gaan. Nu na 20 jaar mijn Volvo plaats heeft moeten maken voor een nieuwe Skoda Karoq

*****

Volkswagen | 27 september 2021

Ik kon zonder een afspraak te maken meteen langs komen om naar een onbegrepen metalig geluid te luisteren. De automonteur Jeroen heeft het probleem gediagnostiseerd na een ritje in de auto en na een inspectie op brug. Dit alles was gratis. Jeroen bedankt voor de service!

****

Volkswagen | 12 september 2021

Door zowel Rodjo als Sander vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen. Vooral het filmpje dat Rodjo gemaakt heeft omdat hij op vakantie ging, wordt zeker gewaardeerd en geeft het toch een persoonlijk tintje.

Jose *****

Volkswagen | 7 september 2021

uitstekend geholpen, niets op aan te merken.

Felipe *****

Volkswagen | 6 augustus 2021

Fijne afhandeling en aardig personeel!

Felipe *****

Volkswagen | 2 augustus 2021

Rodjo Christian heeft ons top geholpen in het aanschaffen van een prachtige Volkswagen T-Roc.

Peter Linskens *****

Volkswagen | 20 juli 2021

Graag wil ik langs deze weg laten weten dat wij heel plezierig zaken gedaan hebben met Mark. Wij hebben al heel wat auto’s gehad. Een groot compliment voor hem voor het gehele verkooptraject en de aflevering Hij heeft ons uitstekend geadviseerd en geïnformeerd over onze nieuwe auto! Top! Hartelijke groet, Peter en Anita Linskens, trotse bezitters van de T-Roc R-line sport

Dani *****

Volkswagen | 19 juli 2021

Uitstekende regeling. 2e jaar op rij dat wij een auto hebben gehuurd hier voor een uitstekende prijs. Hele aardige medewerkers die met je meedenken.

Fam. Broekhuizen *****

Volkswagen | 28 juni 2021

Geweldige wagen afgeleverd door de Waal Autogroep. Half maart voor het eerst binnen gestapt bij de Waal, de ontvangst door Erik was zeer hartelijk. We hebben op dat moment een zeer uitgebreide uitleg en info gehad. Na een paar weken bedenktijd opnieuw contact opgenomen en de knoop doorgehakt en de aanschaf van de auto in werking gezet. Afgelopen vrijdag 11 juni was daar de dag dat we onze nieuwe auto mochten ophalen. Ook op deze dag weer op een zeer fijne, prettige en ontspannen manier de auto opgehaald. bij het ophalen van de auto nog een leuke attentie ontvangen. al met al top. Als ik een cijfer zou moeten geven zou dit met hoge uitzondering (ik geef nooit erg hoge cijfers) een dikke vette 10 zijn. Mensen zet jullie fantastische werk voort.

Tom *****

ŠKODA | 26 juni 2021

Goede service! Dik tevreden!

Esther & Sven *****

Volkswagen | 7 juni 2021

Woensdag 19 mei 2021, een toch wel spannende dag. We gaan naar Tiel voor de kennismaking met onze mogelijke nieuwe tweedehands auto. Maar voordat het zover is krijgen we een persoonlijke video van de verkoper Peter. Een leuke digitale video met daarin de bevestiging van onze afspraak. Op de achtergrond de auto waarin wij geïnteresseerd zijn! Leuk toegespitst op de huidige tijd waarin we leven, veelal gaat digitaal..
Na eea besproken te hebben met de verkoper gaan we een testritje maken. Helaas zit het weer ons niet mee; we treffen een forse regenbui met zelfs harde klappen van onweer. Maar dat mag onze pret niet drukken; wij zijn enthousiast over deze Volkswagen!
Bij terugkomst eea besproken over de aanschafwaarde en de inruil die we willen doen. In eerste instantie is er geen overeenkomst maar in de loop van de volgende dag ontvangen we goed bericht! Het bod is geaccepteerd. Wij zijn blij, zo ook de verkoper krijgen wij het idee! De telefoontjes die volgen zijn ivm de afhandeling, verzekering etc. Alles wordt vanuit de Waalgroep goed geregeld en zoals gehoopt kunnen wij 11 dagen later onze auto al ophalen! Zeer snelle en vlotte service. Dat kan alleen maar gewaardeerd worden! Nu genieten wij van de voor ons nieuwe auto, op naar veel veilige km’s!
Dank je wel De Waalautogroep, en met name Peter!
Groet, fam. Westerink

AvW *****

Volkswagen | 27 mei 2021

In april 2021 was ik opzoek naar een compacte, zuinige en betrouwbare gebruikte auto. Verkoopadviseur Peter Husselson heeft door mijn wensen te vertalen in het aanbod wat de Waal in Tiel had staan, erg goed geholpen.

En daar stond en een “zojuist” binnengekomen compacte (leuke) lichtblauwe 5-deurs Volkswagen Up!, mijn zoon was er helemaal weg van, de keuze is snel gemaakt en heb de auto aangekocht.

De aflevering van de auto was plezierig en een leuk moment! Nodige punten (zelfs boven mijn verwachting) zijn aangepakt, helemaal top, bedankt Peter!

Michel *****

ŠKODA | 21 mei 2021

vriendelijke medewerkers en topservice

C Timmerman *****

Volkswagen | 19 mei 2021

Onlangs heb ik een gebruikte VW UP bij de Waal Gorinchem aangeschaft.
Prettig contact gehad bij zowel het eerste telefonische contact, als bij de proefrit, als bij de aflevering.
Na circa twee weken nog even dat telefoontje van Rodjo of alles naar wens is met de auto en of ik nog vragen heb, vind ik een goede service.

Bernard en Riekie *****

Volkswagen | 29 maart 2021

super tevreden we zijn heel netjes en fijn geholpen deze jongen komen gelukkig al hun afspraken na. wij geven jullie een dikke 10

J.H. *****

Audi | 16 maart 2021

geheel na wens

Van Heiningen ****

ŠKODA | 16 maart 2021

Ik heb een prachtige Skoda Scala aangeschaft bij De Waal in Gorinchem.
Hierbij contact gehad met Rodjo Christian, die mij van de nodige informatie heeft voorzien, middels een filmpje en telefonisch contact.
Hierna een proefrit op locatie gemaakt en zijn we eruit gekomen.
Fijne service , hartelijk dank

Jeroen ****

Audi | 11 maart 2021

Ik heb hier een MINI gekocht, die uit de lease kwam. Van te voren werd ik gebeld waar er lichte gebruikssporen zaten. De complete onderhoudshistorie erbij etc. Tevens is als service een nieuwe achterband geplaatst, daar was iets kleins mee, wat ik niet gezien had. Auto is netjes thuis afgeleverd met een bos bloemen. Alles volgens afspraak. Ik ben er zeer over te spreken. Hoog service niveau. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Alleen dan ben je tegenwoordig al onderscheidend. Complimenten aan Pedro – de verkoopadviseur.

Mark *****

Volkswagen | 16 februari 2021

Sinds vorige maand in het bezit van een nieuwe Tiguan R-Line. Na een bezoek in Druten en een zeer prettig gesprek met Sander Coenders was de koop snel beklonken. Aflevering gebeurde voor de deur, en zeer volledig. Er werd alle tijd genomen voor uitleg. Alles is prima verlopen en de Tiguan rijdt super!!!!

Berndsen *****

SEAT | 8 februari 2021

Na een tijdje zoeken een mooie gebruikte Seat Leon ST FR gevonden bij De Waal in Tiel.
Na telefonisch contact gehad te hebben met Pedro meteen een afspraak gemaakt om de auto te bekijken op een openbaar terrein in de buurt, gezien de omstandigheden was dit perfect geregeld.
Kort hierna een mooie deal kunnen sluiten voor de perfecte auto. Kortom Pedro denkt met je mee en neemt de tijd voor je. Super service.
Bedankt Pedro.

FG *****

ŠKODA | 14 januari 2021

Ik heb uitstekend advies gekregen bij het uitzoeken van mijn nieuwe auto. Na het bestellen werd ik goed op de hoogte gehouden over de verwachte leverdatum. De auto werd volgens afspraak op tijd geleverd en ik ontving een goede en duidelijke uitleg over de auto. De auto is nu een week in mijn bezit en voldoet geheel aan mijn verwachting.

Mats en Daisy *****

ŠKODA | 11 december 2020

Wij zijn zeer tevreden over de service welke is gegeven tijdens het aanschaffen van onze ‘nieuwe’ auto. Rodjo heeft ons snel en correct geholpen. Als wij vragen hadden konden wij ook direct bij hem terecht. Wij hebben 2 auto’s ingeruild voor 1 mooie stationwagen waar wij met het hele gezin plezier van kunnen hebben! Nogmaals hartelijk dank Rodjo!

Merel Jansen *****

ŠKODA | 4 december 2020

Sinds het eerste contact moment aan de telefoon,
Ging alles heel gewoon.
Waar kunnen wij u mee helpen, waar bent u precies naar op zoek?
Na mijn eerste uitleg ging ik toch nog even verder kijken op mijn chromebook.
Toen kwam ik uit bij een mooie skoda citigo,
Per direct was mijn gedachte wow!
Deze auto staat hier op mij te wachten,
Dat had mijn hele familie al in gedachten.

Op woensdag middag vertrok ik samen met mijn moeder richting Tiel,
Daar een warm gevoel ons overviel.
Peter zat al achter zijn bureau op ons te wachten,
Waar hij achter vandaan ons al vriendelijk toe lachte.
Alles werd keurig aan ons uitgelegd en op geschreven,
Voor we het wisten kletsten we al even.
Gezellig en eerlijk was hij al vanaf het begin,
Daardoor kreeg ik in mijn testrit nog meer zin.
De auto werd helemaal doorgelopen en alles werd getoond,
Waarop ik antwoordde: Let’s hit the road!

Een uur lang croste ik door de Tiel en omstreken,
Waarna we uiteindelijk weer bij Peter neerstreken.
Daar hebben we nog even met elkaar zitten praten over de auto en van alles eromheen,
Uiteindelijk gingen we zonder auto (op dat moment) toch uit een.

De volgende dag kreeg ik een telefoontje op mijn werk,
Toen wist ik het al eigenlijk zelf wel vrij sterk.
Deze auto is gewoon van mij is wat ik dacht,
Niemand anders mag er mee vandoor gaan zei ik zacht.
Vrijdag ging ik weer op reis naar Tiel,
Waar deze mooie skoda citigo mijn vader overviel.

Samen gingen we eventjes een paar rondjes rijden,
Mijn vader reed wat wilder dan ik, dat terzijde.
Terug bij Peter was ik helemaal om,
Deze auto was helemaal de BOM!
Peter heeft ons uitstekend geholpen met alles wat er moest gebeuren,
Dit vertelde ik overal in geuren en kleuren!
Hier moet je naar toe gaan om je auto te kopen of in onderhoud te brengen,
Daarvoor mag de pont bij Tiel mij best regelmatig overbrengen.

De dag van het ophalen van de auto was een groot feest,
Daar scheurde ik weg als een race-beest.
Helemaal blij ben ik met de manier van klantvriendelijkheid en de verkoop,
Hier is waar ik mijn auto blijven koop.
De vraag is natuurlijk van ieder ander of ik de Waal Tiel zal aanraden,
Mijn antwoord is dan: Zeker, zelfs al bij blikschade!

Dank voor de fijne auto en de leuke gesprekken,
Zo kan ik de wereld verder gaan ontdekken!

Louise *****

ŠKODA | 26 november 2020

Wij hebben reeds een Skoda Fabia gekocht en mijn Toyota Aygo ingeruild.

We werden geholpen door Peter. Wij hebben het gesprek als open, eerlijk en prettig ervaren.

Wij zijn erg blij met onze aankoop en de hulp die we erbij kregen.

Jan *****

Volkswagen | 30 oktober 2020

Na 18 jaar een Toyota hebben gehad was het nu echt tijd voor wat anders. Na speuren op internet kwam ik bij een mooie VW Polo uit. Ik belde voor een afspraak en 2 dagen later zat ik aan tafel met Peter Husselson. Een vriendelijke man die de tijd nam om me alles te vertellen over de auto en de eventuele verdere opties. Vandaag bij aflevering van de Polo had Peter alle puntjes op de ” i” gezet. Bedankt voor de prettige afhandeling!

Derck *****

Volkswagen | 22 oktober 2020

Inmiddels al weer voor de 3e keer een jong gebruikte VW Golf aangeschaft bij De Waal. Wederom erg prettig en vakkundig geholpen, ditmaal door Niels Hakkers bij de Skoda in Gorinchem. Na de proefrit gaf ik aan dat de voorbanden niet helemaal zuiver waren, terwijl er ruim voldoende profiel op zat. Toch was het geen enkel probleem om er kosteloos nieuwe banden op te hebben. top service. vanaf het moment van binnenstappen tot na de aflevering zeer goed geholpen en alles netjes uitgelegd gekregen. de nieuwe auto rijdt super. bedankt!

Sjoerd *****

Volkswagen | 21 oktober 2020

Ik heb recent een jong gebruikte VWW T-Cross gekocht. Door Rodjo Christian zeer professioneel en erg prettig geholpen. Geeft duidelijk aan wart wel en niet kan en schakelt snel/ Ook de after-sales was goed, heeft erg goede service verleend n.a.v. een vraag. Erg tevreden!

Manuel *****

Volkswagen | 21 september 2020

Verkoopadviseur Rodjo Christian heeft ons goed geholpen. Communiceert prettig. Goede service ook bij aflevering, nieuwe banden en update navigatie. Dat is de reden waarom wij altijd baad een officiële dealer gaan. We zijn tevreden.

Marloes *****

SEAT | 19 september 2020

Afgelopen week hebben wij onze nieuwe auto afgeleverd gekregen. Dit is onze tweede auto via De Waal Autogroep in Tiel en beide keren zijn we goede geholpen door Peter Husselson. Peter is zeer vriendelijk, vakbekwaam en geeft goed advies. Hij heeft ons ook geholpen met het verkopen van onze egen auto. Ook dat was goed geregeld. De nieuwe auto rijdt als de brandweer. 

Melissa *****

Volkswagen | 17 september 2020

Niets meer dan lof voor verkoper Niels. Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Toen het even tegen zat, ging Niels op zoek naar een oplossing. Eveneens de directeur was bereid mij te helpen. Dat is waar wat mij betreft service voor staat. Dit is voor mij ook de reden om de auto bij de Waal voor onderhoud/reparatie etc te brengen, ondanks dit niet om de hoek is voor mij.

Dhr. P. Weber *****

Volkswagen | 10 september 2020

Een nieuwe auto aanschaffen is toch wel een ding. Vorige auto inruilen, wat krijg ik ervoor terug en wat moet ik bijleggen. Door de positieve reviews over autogroep de Waal ben ik samen met mijn vrouw richting Zaltbommel gegaan. Wij werden daar vriendelijk ontvangen door Mark Biemans en onder het genot van een kop koffie heeft Mark alles over de VW T-Roc sport business uitgelegd. Ook is de tijd genomen in allerlei opties re bespreken. Wij zijn met Mark een koopovereenkomst aangegaan en zijn hier ontzettend blij mee. Auto zal begin 2021 geleverd gaan worden en zie er ontzettend naar uit. Autogroep de Waal is wat mij betreft een aanrader.

Peter *****

ŠKODA | 7 september 2020

Prima begeleiding gehad in de oriëntatie, bestelling en levering van mijn nieuwe lease auto door Rodjo Christian. Goede informatie verschaffing ook tijdens de productie periode en een zeer leuk filmpje toen de auto binnen was!

Van Wijk *****

Volkswagen | 27 augustus 2020

Zeer tevreden over onze aankoop volkswagen UP. Prettig en goed geholpen door de heer Van Beers. De auto is voor de deur afgeleverd. Top.