SEAT Arona

De SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Tegelijkertijd is hij robuust en sportief genoeg voor avontuurlijke (weekend)trips. De stijlvolle Arona beschikt over de connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen die doorgaans alleen in grotere modellen te vinden zijn. Bovendien is hij verregaand te personaliseren.

Huidige acties

Ruil je nu jouw oude auto in voor een nieuwe SEAT Arona Business Intense uitvoering? Dan ontvang je ook nog tot € 750,- extra inruilkorting! Daar kan jij dan weer mooi wat extra opties voor uitzoeken, of gewoon nog goedkoper één van de drie Business Intense uitvoeringen aanschaffen.

Wil je weten wat jouw auto waard is? Laat bij ons dan jouw auto taxeren.

De SEAT Arona wint test na test

ANWB: “De Seat Arona is de enige testauto die standaard in een noodstopsysteem voorziet. Dus ook op de instapversie die net geen 20 mille kost! De binnenruimte is zowel voor- als achterin dik in orde en de 95 pk sterke instapmotor reageert levendig op de bewegingen van het gaspedaal, terwijl hij netjes met brandstof omspringt.”

Autoweek: “De Arona is ruimer, het onderstel is uiteindelijk beter, de motor is vrij soepel, hij is stiller en ziet er van buiten gelikt uit. Onder de streep is het een makkelijk verhaal, de SEAT is de betere auto. ”

Autoreview: ”Seat gaat met de Arona op jacht naar nieuwe klanten en komt waarschijnlijk met een grote buit thuis. De compacte suv heeft namelijk veel sterke punten, zoals een forse binnenruimte en een aangenaam onderstel dat zowel comfortabel als dynamisch presteert.”

Krachtige en betrouwbare motoren

In de SEAT Arona zijn zowel benzine- als dieselmotoren leverbaar. Alle motoren bij deze nieuwe SEAT hebben een stop-startsysteem voor brandstofbesparing en vertrouwen op directe brandstofinjectie en een turbocompressor voor extra vermogen. Qua benzine zijn er momenteel drie motoren leverbaar. De eerste twee motoren zijn beide een 1.0 TSI-motor. De eerste driecilinder levert een vermogen van 70 kW/95 pk en wordt standaard geleverd met een vijfversnelling handbak. De tweede 1.0 TSI-motor levert een vermogen van 85 kW/115 pk.  Deze is leverbaar met een manuele zesbak of zeventraps DSG-automaat. De laatste benzinemotor is een viercilinder 1.5 TSI-motor die beschikt over cilinderuitschakeling. Dit zorgt ervoor dat deze motor enorm efficiënt is. Deze laatste benzinemotor wordt uitsluitend geleverd bij het sportieve FR-pack en is alleen verkrijgbaar met zes-versnellingsbak. Op het gebied van dieselmotoren zijn er twee motoren leverbaar. Beide motoren zijn 1.6 TDI-motoren. De eerste motor levert een vermogen van 70 kW/95 pk en wordt standaard geleverd met een handgeschakelde vijfbak. De zeventraps DSG behoort ook tot de opties bij deze motor. De tweede 1.6 TDI-motor zorgt voor een vermogen van 85 kW/115 pk en is gekoppeld aan een zes versnellingshandbak. Halverwege 2018 is de nieuwe SEAT Arona ook leverbaar op aardgas. Deze 1.0 TGI-motor creëert een vermogen van 66 kW/90 pk. Hiermee is SEAT de eerste fabrikant die zo’n soortgelijke motor levert in dit segment.

Plan uw proefrit
Genoemde prijs  is een consumentenadviesprijs inclusief BTW en BPM en inclusief advieskosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan voorkomen dat voor een model met een gekozen band/velgcombinatie de CO2-emissiewaarde niet bekend is. In dat geval vindt er een onjuiste BPM-berekening plaats. Voor alle juiste prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst of u kunt contact met ons opnemen.

Fotogalerij

Direct contact

SEAT Arona Lease & verhuur

Heeft u op korte termijn een tijdelijke auto nodig? Euromobil De Waal is uw partner voor directe mobiliteit. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve voertuigen variërend van kleine personenauto’s tot sterke bestelwagens. Verhuur van één dag tot enkele maanden (shortlease) is dus mogelijk. Lease of huur een auto via www.dewaalautoverhuur.nl.

Wat zeggen onze klanten?

Totaal

9.3

Verkoop

9.2

Totaal

9.3

Werkplaats

9.6


 • Verkoop Alle reviews

  Tegemoetkoming in lange levertijd en aflevering van de auto was helemaal top

 • Anke van der Gun

  Verkoop Alle reviews

  Geweldige aflevering van mijn nieuwe Seat Ateca gehad mede dankzij de uiterst vriendelijke en deskundige hulp van Rene Veenbrink. Topauto en topbedrijf! Hartelijk dank De Waal Autogroep!

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  De medewerkers bij De Waal Seat Tiel zijn klantvriendelijk, servicegericht, vakbekwaam en behulpzaam.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Ik ben tevreden met de manier van dienstverlening van De Waal Seat.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Snel contact, vriendelijk, duidelijk.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Goede service. Vriendelijk personeel. Goede bereikbaarheid, zowel fysiek als met de auto.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Goed behandeld

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Snelle en goede service

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Goede service en zeer vriendelijk bekwaam personeel

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Goed geholpen.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Vriendelijk, correcte receptie. Goede service

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Dit was de eerste keer dat ik een reparatie/service heb laten uitvoeren. Wat mij wel is tegen gevallen, maar dat is misschien niet helemaal de wijten aan de Waal Autogroep, maar wel aan de importeur of merk dat ik wat de ontstane reparatie geen gebruik kan maken van garantie dan wel een coulance regeling.

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Vriendelijk en deskundig personeel en fijn dat er nu en SEAT garage in Tiel zit

 • Anoniem

  Werkplaats Alle reviews

  Verbeterpunt; herinnering van afspraak was 24u later per mail dan de feitelijke afspraak.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Altijd op en top geholpen en geadviseerd.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Zeer goede service en fijn dat er meegedacht word.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Vriendelijk personeel. Uitstekende uitleg en een warm ontvangst

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Ze luisteren goed naar de klant wens en komen met duidelijke offertes en aanbiedingen.

 • Anoniem

  Verkoop Alle reviews

  Zorgen dat alles compleet wordt aangeleverd. In dit geval was de sleutel van de trekhaak niet aanwezig. Opvolging loopt nog, dus daar valt nog geen oordeel over te vellen.

 • Swipe icon