Elroq-Klei-XXL

Eerste design schetsen

Škoda Elroq

Škoda gaat versnellen met veel nieuwe elektrische modellen. Met vier nieuwe modellen en twee vernieuwde versies in de Enyaq iV-familie breid het aanbod van Škoda de komende jaren aanzienlijk uit. Naar verwachting hebben alle nieuwe modellen in 2026 hun intrede tot de markt gemaakt. De toekomst van elektrische rijden start al dit najaar met de onthulling van de volledig elektrische compacte SUV: de Škoda Elroq. 

Bekijk hier de eerste details en silhouetbeelden. 

De volledig elektrische opvolger van de Karoq

Het eerste nieuwe elektrische model uit de reeks van vier komt in 2024 op de markt: de 'Compact'. Dit model krijgt de naam Elroq. Met een lengte van ongeveer 4,5 meter en een ruim en praktisch interieur zal de Elroq de volledig elektrische opvolger van de Karoq worden. Dit najaar kunnen we zijn onthulling verwachten. 

Naast de Elroq, komt Škoda de komende jaren met nog drie andere elektrische modellen: in 2025 verwachten we de 'Small'. een compacte auto die vergelijkbaar zal zijn met de Scala. In 2026 zal de eerste volledig elektrische stationwagen zijn intrede maken, de 'Combi'. Daarna is de 'Space' aan de beurt, het grootste elektrische model van Škoda en als concept bekend onder de naam Vision 7S. 

Een duurzame toekomst

Škoda gaat volop in de stroom mee van het elektrische rijden. De Škoda Enyaq iV is de eerste elektrische auto van het gamma. Deze SUV biedt een enorme binnenruimte, snelladen en een actieradius tot wel 537 kilometer. Ontdek de Enyaq iV zelf via onderstaande button.

Škoda ENYAQ iV