SKODA webshop

SKODA webshop

In de SKODA webshop vindt u 100% originele merchandise en kleding. De ŠKODA collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment aan ŠKODA producten dat met zorg voor u is samengesteld. De webshop is er voor alle ŠKODA fans en rijders.

Bezoek hier de ŠKODA webshop

 

Ruime keuze ŠKODA collectie
De collectie biedt u een ruime keuze aan ŠKODA merchandise, bestaande uit diverse kleding en fietsaccessoires. Dit is slechts een kleine greep voorbeelden uit de volledige ŠKODA collectie die u online kunt kopen.

De ŠKODA webshop biedt u optimaal winkelgemak
ŠKODA staat voor stijl en kwaliteit. Dit geldt ook voor de producten van de collectie en voor de manier waarop ŠKODA u de merchandise en kleding aanbiedt. Om u optimaal van dienst te zijn bij uw online aankopen is het aankoopproces in de ŠKODA webshop zo eenvoudig mogelijk gemaakt. De producten in de online shop hebben grote foto’s en duidelijke informatie, zodat u weet wat u koopt. Of u nu shopt op een desktop, tablet of mobiele telefoon, met een paar klikken kiest u uw producten en rekent u snel en veilig af.

Veilig betalen in de ŠKODA webshop
U kunt in de webshop veilig betalen met iDeal, VISA, MasterCard of bankoverschrijving.

Kies voor bezorgen of afhalen
ŠKODA maakt het u ook makkelijk ná aankoop van producten uit de webshop. Kies ervoor om uw producten thuis of op een door u gewenst adres te laten bezorgen. Of maak gebruik van de mogelijkheid de producten zonder verzendkosten af te halen bij één van onze ŠKODA dealers.

Gratis retourneren en 14 dagen bedenktijd
Bestelt u in de online shop op werkdagen vóór 21:00 uur, dan ontvangt u uw producten de eerstvolgende dag op het adres van uw voorkeur. Bent u na ontvangst niet 100% tevreden over uw aankoop? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.

De klantenservice van de ŠKODA webshop
ŠKODA besteedt veel aandacht aan uw bestelling en de kwaliteit van haar producten. Toch kan het zijn dat u vragen heeft of eventueel een klacht. Voor vragen over de producten uit de online shop of over uw bestelling, kunt u terecht bij de klantenservice van de ŠKODA webshop. U kunt de klantenservice bereiken via e-mail, het gratis servicenummer of via Twitter.

Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen in de ŠKODA webshop.

Bezoek hier de ŠKODA webshop