Volkswagen Caddy Cargo

Ontdek de Caddy

Volkswagen Caddy Cargo

Omdat de Caddy één van de meest gebruikte bedrijfswagens is.

Kopen vanaf
€ 20.870
Business lease vanaf
€ 339
Bijtelling
22%

Populaire bedrijfswagen

De Volkswagen Caddy is één van de meeste gebruikte bedrijfswagens. De Caddy Cargo is van dak tot wiel vernieuwd en nog nooit eerder is er zóveel nieuws. Nieuwe assistentiesystemen. Een digitale cockpit. Compleet nieuwe looks. Bredere schuifdeuren. Andere motoren. En zelfs de garantie is veranderd. Want u ontvangt nu standaard 4 jaar fabrieksgarantie. De Volkswagen Caddy Cargo is leverbaar vanaf € 20.870.

Stijlvolle en sportieve Caddy

De nieuwe Volkswagen Caddy heeft een strak, stijlvol en sportief design. Hij is bestelbaar met grotere wielen, de LED-verlichting zorgt voor een kenmerkend front en ook de achterzijde heeft herkenbare smalle LED-lichten.

Volkswagen Caddy op voorraad

Twee europallets in de Caddy Cargo

In de cabine is het alsof u in een luxe Golf 8 zit. In de laadruimte kunt u twee europallets meenemen. De totale laadcapaciteit is gegroeid naar 3,3 m3. Voorin zit u heerlijk, helemaal wanneer u kiest voor Ergocomfort-stoelen. U merkt gelijk dat de cabine volledig nieuw is ontworpen.

Digitaler dan ooit

De Volkswagen Caddy Cargo is leverbaar met verschillende infotainmentsystemen en u kunt een scherm kiezen tot 10 inch. De optioneel leverbare Digital Cockpit is nieuw op de Caddy. Daarnaast heeft de Caddy tot 19 verschillende assistentiesystemen. Deze zorgen ervoor dat uw rit zorgelozer dan ooit is. Denk hierbij aan Adaptive Cruise Control met Stop & Go, Trailer Assist en Side Assist. 

Volkswagen Caddy Cargo

TDI-motoren voor de Caddy

Deze generatie Caddy heeft de meest hightech TDI-motoren die voldoen aan de Euro 6 emissies van 2021. Ze zijn schoner en ook zo’n 12% zuiniger van de voorgangers.

De uitvoeringen

Simpelweg praktisch of heeft u behoefte aan extra luxe? U kiest.

Volkswagen Caddy Cargo
Volkswagen Transporter

Meer laadruimte nodig?

De Transporter is één van de meest iconische bedrijfswagen van Volkswagen en al sinds 1950 een geliefd model. En ook de vernieuwde Transporter 6.1 is een zeer geliefd exemplaar. De stoere en herkenbare looks worden in de nieuwe Transporter gecombineerd met comfort en nieuwste assistentiesystemen.

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk de lopende acties.

VW Crafter 'Hero-edition'-33 (1)
Crafter Hero Pakket

Tijdelijk kun je bij De Waal Autogroep je Volkswagen Crafter nog stijlvoller, stoerder en sportiever maken. Kies voor het Crafter Hero Pakket

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel
Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk onze scherpe acties op Volkswagen Bedrijfswagens. Een held van een Crafter of de elektrische ID. Buzz Cargo. Wat past bij jou?

Header Crafter Deals Desktop
Crafter Deals

Voorkom tienduizenden euro's bpm verhoging. Stap dit jaar nog in een Crafter. De bpm vrijstelling geldt alleen op bedrijfswagens die dít jaar nog op kenteken worden gezet. 

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

Volkswagen e-Crafter SEBA hero mobiel
16 april 2024
Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA)

Binnenkort kan er weer SEBA aangevraagd worden. In dit artikel lees je wat SEBA inhoud en wanneer je in aanmerking komt voor deze financiële steun. 

Volkswagen ID. Buzz Cargo hero mobiel
16 april 2024
Duurzaam alternatief voor elektrisch rijden

Wat als elektrisch rijden nog niet geschikt is voor jouw bedrijf? Welke alternatieven heb je dan? Wij vertellen je alles hierover en helpen je graag verder.

id.buzzcargo1-4
15 april 2024
Wanneer heb je een C1 rijbewijs nodig?

Vanaf 1 juli 2024 heb je als bestuurder van een (elektrische) bedrijfswagen in bepaalde gevallen een C1 rijbewijs nodig. Lees hier wat dit voor jou betekent.

Hero ID. Buzz Cargo mobiel
30 oktober 2023
Afschaffing bpm-vrijstelling op bedrijfswagens vanaf 2025

Als ondernemer staan er vanaf 2025 flink wat veranderingen op de planning. Lees hier alles over de afschaffing van bpm vanaf 2025 en wat dit voor jou betekent. 

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.