Volkswagen Golf Variant hero mobiel

Ontdek de Golf Variant

Volkswagen Golf Variant

De kracht van 50 jaar Golf. Met extra ruimte.

Kopen vanaf
€ 35.990
Bijtelling
22%

De Golf Variant is het beste van de Golf, met een zee aan been- en bagageruimte. Een stationwagen die geschikt is voor het hele gezin en voor de ritten van en naar je werk. Comfortabel, veilig en gewoon heel praktisch. Heb je extra ruimte nodig? Dan leg je eenvoudig (een deel van) de achterbank plat. De Golf Variant is vanaf nu te bestellen vanaf € 35.990.

Dynamische gezinsauto

Sportiviteit met het gemak van een gezinsauto. De vernieuwde Golf Variant is weer wat strakker en moderner dan zijn voorganger. Let vooral op de vormgeving van de verlichting, het bumperdesign, de velgen en de bijzondere nieuwe kleuren. Subtiele, doordachte veranderingen. Wie zegt dat praktische familieauto's niet mooi kunnen zijn?

Wijst je de weg in het donker

De koplampen van de stationwagen zijn niet alleen mooi, maar ook superslim. Ze passen zich aan elke situatie aan en leiden je door het donker, zonder andere weggebruikers te verblinden. Je grootlicht dimt automatisch als er een tegenligger aankomt. Leuk detail: de look van je achterlichten kun je zelf instellen via je infotainmentsysteem. Ook als het logo verlicht is.

Golf Variant eHybrid

Flexibel

De achterklep openen met in je ene arm een kind en in je andere een volle boodschappentas? Het kan. Zet je voet onder de achterbumper en voilà. Dankzij de lage laaddrempel en in hoogte verstelbare laadvloer is in- en uitpakken extra eenvoudig. Heb je extra ruimte nodig? Dan leg je eenvoudig (een deel van) de achterbank plat.

Golf Variant (4)

Chat GPT

Een primeur in de Golf is de stem assistent met geïntegreerde ChatGPT. "Wat is een goede stop voor onderweg, met verse broodjes?" of "Wat is een leuk thema voor een kinderfeestje?". Vraag maar raak. Daarnaast heb je een enorm touchscreen binnen handbereik en kun je van alles bedienen via de handige drukknoppen op je stuur. Zo houd je je ogen op de weg.

De uitvoeringen 

Ben je klaar om in de nieuwe Volkswagen Golf Variant te stappen? Van zakelijk tot sportief. Voor iedere bestuurder is er een Golf naar wens.

db2024au00227-large

Niet zo veel ruimte nodig?

De Volkswagen Golf 8 oogt dynamischer dan ooit en is de enige in het ‘Golf-segment’ met standaard een volledig digitale cockpit. Hij biedt meer keuze dan ooit en slaat de brug naar elektrisch rijden met maar liefst vijf hybrideversies. 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

klv-201
30 mei 2024
Deze Volkswagen spoorweg-Bulli gaat (weer) als een trein

De experts op de klassiekerafdeling van Volkswagen Bedrijfswagens hebben opnieuw een historisch Bulli-juweeltje ontdekt: de spoorweg-Bulli uit 1955, ook wel bekend als de ‘Klv-20’.

volkswagenid.7tourerstonewashedblue-21
21 mei 2024
Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990*.

Jarige Scirocco hero mobiel
21 mei 2024
Jarige Scirocco groeit uit tot gezochte cult car

In de jaren zeventig werden Volkswagens nog weleens als saai beschouwd, dus de eerste Scirocco was een kleine revolutie die conventies doorbrak.

golfvariant1-2
15 mei 2024
Vernieuwde Golf Variant: veel ruimte vanaf € 35.990*

De vernieuwde Golf is nu ook te bestellen als extra ruime Variant vanaf € 35.990*. De eerste leveringen zijn in juli. 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.