id.2allheader

Verwacht in 2025

Volkswagen ID.2all concept

Met de ID. 2all concept laat Volkswagen zien welke designrichting ze inslaan in de toekomst. Het concept laat een compacte elektrische auto zien met de buitenmaten van de Polo en de binnenruimte van een Golf. De actieradius zal naar verwachting zo'n 450 kilometer worden. De naam van de ID. 2all geeft het al een beetje prijs, deze auto zal betaalbaarder worden dan menig elektrische auto op de huidige markt. Hiermee wordt het voor meer mensen bereikbaar om een elektrische auto te rijden. 

Typisch Volkswagen

De ID. 2all concept blikt vooruit op de looks van de toekomstige compacte elektrische Volkswagen. Daarbij is er een hoofdrol voor de C-stijl: de ID. 2all laat een nieuwe interpretatie van dit klassieke stijlelement van de eerste Golf zien. Samen met strakke lijnen en krachtige proporties komt het studiemodel vriendelijk, dynamisch én tijdloos voor de dag. Typisch Volkswagen.

Alle ruimte, maximaal gebruiksgemak

Ondanks dat de afmetingen aan de buitenkant van de Polo zijn, heeft de ID. 2all een ruime wielbasis van 2,60 meter. Dat vertaalt zich in een interieur dat net zo ruim is als dat van een Golf. De strakke vormgeving en hoogwaardige uitstraling maakt dat het interieur opvalt. Dankzij de eenvoudige, maar slimme opzet van het infotainmentsysteem zijn alle functies van het studiemodel eenvoudig te bedienen. 

db2023au00183

Comfort van hoog niveau

Ondanks dat de ID. 2all compact is, is het comfortniveau hoog. Je rijdt als een koning rond met elektrisch verstelbare stoelen met massagefunctie en een groot glazen panoramadak. Wil je graag iets meenemen wat niet in de ruime kofferbak past? Geen probleem, want de achterbank is in twee delen neer te klappen. 

Enthousiast geworden? 

Kan je niet wachten tot de ID. 2all concept daadwerkelijk op de markt komt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte.