Volkswagen ID.Buzz_header_mobiel

Ontdek de ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

Iconisch elektrisch rijden

Kopen vanaf
€ 56.990
Bijtelling
16%

Volledig elektrische ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz is de moderne en volledig elektrische variant op de iconische T1. Deze elektrische bus combineert de charmante retro-esthetiek met een duurzaam en efficiënt rijgedrag, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van zowel vintage-stijl als milieuvriendelijke voertuigen. Met zijn ruime interieur, geavanceerde connectiviteitsfuncties en indrukwekkende actieradius heeft de Volkswagen ID. Buzz de potentie om een nieuwe generatie van elektrische auto's te definiëren. Bij de aanschaf van een nieuwe ID. Buzz bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

Intelligente icoon

De gelijkenissen met de iconische Volkswagen T1 kwamen al naar voren bij de conceptversie van de ID. Buzz, maar het exterieur van de ID. Buzz brengt je nog steeds terug naar vervlogen tijden. Toch kent de ID. Buzz genoeg technische innovaties om ook in de huidige tijd mee te gaan. Zo kent het exterieur van de ID. Buzz intelligente LED-koplampen die communiceren met medeweggebruikers via IQ.Light. De koplampen draaien met de bocht mee en letten extra goed op wanneer er fietsers of voetgangers langs de rand van de weg lopen. 

Volkswagen ID.Buzz op voorraad

Flexibele, ruime bus

De elektrische personenbus heeft genoeg ruimte voor 5 inzittenden én 1.121 liter aan bagageruimte. Momenteel is de bus beschikbaar met 5 of 7 plaatsen. Later staat er nog een ID. Buzz op de planning met plek voor 9 inzittenden. Hierover later meer. Het interieur van de ID. Buzz is duurzaam ingesteld. Er wordt geen leer of ander dierlijk materiaal toegepast. De bekleding en tapijt is gemaakt van gerecyclede producten.

Alles wat je nodig hebt

De ID. Buzz is een baanbrekende auto. Open de deuren terwijl de sleutel in je zak zit en de achterklep door middel van een voetbeweging dankzij de Easy Open & Close functies. De ID. Buzz is opvallend makkelijk om te besturen, omdat alles intuïtief is afgestemd op de bestuurder. Er zijn geen fysieke bedieningselementen aanwezig in de cockpit. Een simpele aanraking op het touchpad is al genoeg om gebruik te maken van de functies van de ID. Buzz en je volgende avontuur aan te gaan. En zodra Nederland er klaar voor is zijn wij dat ook; autonoom rijden is dichterbij dan je denkt.

Actieradius en accupakket

De volledig elektrische ID. Buzz kent een accupakket met een capaciteit van 77 kWh. Met de snellader is de accu in 30 minuten op te laden van 5% naar 80%, waardoor je maar kort hoeft te stoppen om daarna snel je weg weer te vervolgen. Met een actieradius van 413 kilometer kunnen bestuurders met vertrouwen langere afstanden afleggen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu. Dit maakt de ID. Buzz een aantrekkelijke optie voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen.

ID. BUZZ-47

Een extra dimensie

In het voorjaar van 2024 wordt de ID.Buzz geïntroduceerd met een lange wielbasis en 7 zitplaatsen. De nieuwe uitvoering meet bijna vijf meter en biedt inclusief derde zitrij plaats aan zeven personen. Hij is 4,96 meter lang (reguliere ID. Buzz: 4,71 m) en heeft een wielbasis van maar liefst 3,24 meter (ID. Buzz: 2,99 m). De hoogte (1,93 m) en breedte (1,99 m) zijn ongewijzigd gebleven. De ID. Buzz met lange wielbasis is er als vijfzitter (2/3 met verstelbare rugleuning van de verschuifbare achterbank), als zeszitter (2/2/2; individuele stoelen op de tweede rij) en als zevenzitter (2/3/2 met neerklapbare en uitneembare achterste stoelen). 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel
50 jaar Golf

De geliefde Golf is 50 jaar. De komende maanden zetten we alle generaties in de spotlights. Wil jij je verhaal over jouw Golf delen? Meld je aan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

volkswagenid.7tourerstonewashedblue-21
21 mei 2024
Veel ruimte, alles erop en eraan: ID.7 Tourer 1ST Edition

Nederland zijn in totaal slechts 140 exemplaren van de ID.7 Tourer 1ST Edition beschikbaar, die nu te bestellen zijn vanaf € 64.990*.

Jarige Scirocco hero mobiel
21 mei 2024
Jarige Scirocco groeit uit tot gezochte cult car

In de jaren zeventig werden Volkswagens nog weleens als saai beschouwd, dus de eerste Scirocco was een kleine revolutie die conventies doorbrak.

golfvariant1-2
15 mei 2024
Vernieuwde Golf Variant: veel ruimte vanaf € 35.990*

De vernieuwde Golf is nu ook te bestellen als extra ruime Variant vanaf € 35.990*. De eerste leveringen zijn in juli. 

id.7adac
14 mei 2024
Indrukwekkend: Volkswagen ID.7 behaalt topscores bij test van ADAC

De Volkswagen ID.7 is de eerste auto ooit die een gemiddelde score van 1,5 heeft behaald en is dan ook bekroond met de algemene waardering ‘zeer goed’.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.