Volkswagen ID.Buzz_header_mobiel

Ontdek de ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

Iconisch elektrisch rijden

Kopen vanaf
€ 57.490
Bijtelling
16%

Volledig elektrische ID. Buzz

De Volkswagen ID. Buzz is de moderne en volledig elektrische variant op de iconische T1. Deze elektrische bus combineert de charmante retro-esthetiek met een duurzaam en efficiënt rijgedrag, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van zowel vintage-stijl als milieuvriendelijke voertuigen. Met zijn ruime interieur, geavanceerde connectiviteitsfuncties en indrukwekkende actieradius heeft de Volkswagen ID. Buzz de potentie om een nieuwe generatie van elektrische auto's te definiëren.

Intelligente icoon

De gelijkenissen met de iconische Volkswagen T1 kwamen al naar voren bij de conceptversie van de ID. Buzz, maar het exterieur van de ID. Buzz brengt je nog steeds terug naar vervlogen tijden. Toch kent de ID. Buzz genoeg technische innovaties om ook in de huidige tijd mee te gaan. Zo kent het exterieur van de ID. Buzz intelligente LED-koplampen die communiceren met medeweggebruikers via IQ.Light. De koplampen draaien met de bocht mee en letten extra goed op wanneer er fietsers of voetgangers langs de rand van de weg lopen. 

Volkswagen ID.Buzz op voorraad

Flexibele, ruime bus

De elektrische personenbus heeft genoeg ruimte voor 5 inzittenden én 1.121 liter aan bagageruimte. Momenteel is de bus beschikbaar met 5 of 7 plaatsen. Later staat er nog een ID. Buzz op de planning met plek voor 9 inzittenden. Hierover later meer. Het interieur van de ID. Buzz is duurzaam ingesteld. Er wordt geen leer of ander dierlijk materiaal toegepast. De bekleding en tapijt is gemaakt van gerecyclede producten.

Alles wat je nodig hebt

De ID. Buzz is een baanbrekende auto. Open de deuren terwijl de sleutel in je zak zit en de achterklep door middel van een voetbeweging dankzij de Easy Open & Close functies. De ID. Buzz is opvallend makkelijk om te besturen, omdat alles intuïtief is afgestemd op de bestuurder. Er zijn geen fysieke bedieningselementen aanwezig in de cockpit. Een simpele aanraking op het touchpad is al genoeg om gebruik te maken van de functies van de ID. Buzz en je volgende avontuur aan te gaan. En zodra Nederland er klaar voor is zijn wij dat ook; autonoom rijden is dichterbij dan je denkt.

De ID.Buzz in de praktijk

Dat de ID.Buzz een markante uitstraling heeft én veelbelovend is op papier, staat vast. Wat vinden onze klanten van de buzz in de praktijk? We vroegen het hen in onderstaande artikelen.

ID.Buzz in de praktijk Van Oort Transport_header_mobiel
De ID.Buzz in de praktijk: Van Oort Transport

De Waal Autogroep heeft sinds de marktintroductie afgelopen december al heel wat buzzen de weg op gezet. Een succes, in onze ogen. En hoe ervaren onze klanten dat zelf? Wij vragen het aan ze in deze serie.

ID. Buzz Van Doesburg-5
De ID. Buzz in de praktijk: Van Doesburg Woninginrichting

Van Doesburg Woninginrichting rijdt intussen ruim 3 maanden in de ID. Buzz. Vanuit De Waal Gorinchem leverden wij het bedrijf uit Meerkerk deze elektrische bedrijfswagen. Lees hier hoe het bevalt. 

Actieradius en accupakket

De volledig elektrische ID. Buzz kent een accupakket met een capaciteit van 77 kWh. Met de snellader is de accu in 30 minuten op te laden van 5% naar 80%, waardoor je maar kort hoeft te stoppen om daarna snel je weg weer te vervolgen. Met een actieradius van 413 kilometer kunnen bestuurders met vertrouwen langere afstanden afleggen, zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu. Dit maakt de ID. Buzz een aantrekkelijke optie voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen.

ID. BUZZ-47

Een extra dimensie

In het voorjaar van 2024 wordt de ID.Buzz geïntroduceerd met een lange wielbasis en 7 zitplaatsen. De nieuwe uitvoering meet bijna vijf meter en biedt inclusief derde zitrij plaats aan zeven personen. Hij is 4,96 meter lang (reguliere ID. Buzz: 4,71 m) en heeft een wielbasis van maar liefst 3,24 meter (ID. Buzz: 2,99 m). De hoogte (1,93 m) en breedte (1,99 m) zijn ongewijzigd gebleven. De ID. Buzz met lange wielbasis is er als vijfzitter (2/3 met verstelbare rugleuning van de verschuifbare achterbank), als zeszitter (2/2/2; individuele stoelen op de tweede rij) en als zevenzitter (2/3/2 met neerklapbare en uitneembare achterste stoelen). 

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Exterieur VW Taigo
Private lease de Taigo vanaf € 449 per maand

Bij De Waal Autogroep profiteert u van een extra scherp private leasetarief. Voor slechts € 449 per maand rijd je rond in de gloednieuwe Taigo.

Volkswagen Voordeel_hero_mobiel
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

De_Waal_Volkswagen_Herfst_Deals
Volkswagen Herfst Deals

Stap deze herfst met véél voordeel in een nieuwe Volkswagen. Profiteer van flinke inruilpremies of kies een aantrekkelijke financiering. Je rijdt direct weg!

Header mailing
Volkswagen up! = up!

Dit is de allerlaatste kans om voordelig in een nieuwe Volkswagen up! te stappen. Deze kleine Volkswagen verdwijnt namelijk uit het modellengamma. Profiteer nu het nog kan!

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Vip preview (6)
1 december 2023
Volkswagen VIP Preview

De VIP Preview bij De Waal Autogroep in Tiel. Het was een groot succes: ruim 200 enthousiaste bezoekers, 4 gloednieuwe Volkswagen modellen en een ontzettend fijne sfeer. 

ID.7
30 november 2023
Volkswagen ID.7 nu in de showroom, vanaf € 59.990*

De ID.7, het topmodel binnen de elektrische ID.-range van Volkswagen, is nu te rijden bij De Waal. De limousine die lange reizen korter laat lijken, is er nog dit jaar in de luxe Pro Business-uitvoering.

Vernieuwde T-Cross (3)
29 november 2023
Extra karakter en luxe: vernieuwde T-Cross nu te bestellen

Volkswagen heeft het kleine broertje van de Touareg opgefrist. De T-Cross is uiterlijk verder aangescherpt, voelt nog comfortabeler én hij biedt standaard meer luxe dan ooit. De nieuwe T-Cross is vanaf vandaag te bestellen!

KNVB verlenging Volkswagen_hero_mobiel
20 november 2023
KNVB en Volkswagen blijven samen rijden

De KNVB en Volkswagen hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2028. Sinds 2021 is Volkswagen samen met Volkswagen Bedrijfswagens de duurzame mobiliteitspartner van de KNVB.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.