Volkswagen Tiguan

Ontdek de Tiguan

Volkswagen Tiguan

Alles. Behalve saai.

Kopen vanaf
€ 38990
Private lease vanaf
€ 589 p.m.
Bijtelling
22%

Vernieuwde en krachtige SUV

De nieuwe Volkswagen Tiguan. Volledig nieuw. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als Plug-in Hybride. De Tiguan heeft een trekgewicht tot 2.000 kilo. Is deze succesvolle SUV wat voor u? De Tiguan is bestelbaar vanaf € 38990.

Strakker en gewaagder design

De nieuwe Tiguan herkent u gelijk als een échte Tiguan. Tegelijkertijd valt u gelijk op dat de Tiguan vernieuwd is. De lijnen zijn strakker, de details gewaagder en de verlichting is revolutionair. Want als u kiest voor IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, dan heeft u uw Tiguan optimaal gefinetuned. Deze verlichting past zichzelf aan op basis van omstandigheden zoals uw snelheid, locatie, uw eigen voorkeuren én het kan zelfs de stuurrichting en richting van de weg volgen.

Tiguan is volledig connected

Natuurlijk is de Volkswagen Tiguan uitgerust met het nieuwste infotainmentsysteem en een hele rits aan online services. Dit zorgt ervoor dat u altijd allerlei informatie omhanden heeft. Van realtime verkeersinformatie voor de meest snelle routes tot informatie over flitsers onderweg en op de achterbank een serie kijken op Netflix.

Veilig en comfortabel

Standaard is de Tiguan voorzien van innovatieve assistentiesystemen zoals Front Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Natuurlijk kunt u zelf kiezen voor nóg meer comfort en veiligheid. Bijvoorbeeld met Travel Assist; dit systeem helpt u met sturen, optrekken en remmen. Hij houdt zelfs afstand tot andere weggebruikers. Dat is nog eens relaxed!

Volkswagen Tiguan

Stekker, benzine of diesel

Weet u al welke brandstof het beste past bij uw rijgedrag en jaarlijkse kilometers? Wij adviseren u graag. De Tiguan heeft een breed scala aan motoren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 1.5 benzine met 130pk en handgeschakelde transmissie. Wilt u liever een DSG-automaat? Dan is er een 1.5TSI met 150pk en een 2.0TDI met evenveel pk. Of toch stekkeren én genieten van het comfort van een DSG? Dan kiest u voor de 1.4 TSI eHybrid. De plug-in hybride Tiguan met 245pk, een sprint van 0-100km/u in slechts 7,5 seconden en een volledig elektrische actieradius tot 47 kilometer.

De uitvoeringen

De basisuitvoering van de Tiguan is de ‘Life’. Nou ja.. Basis..? Die heeft al een erg goede uitrusting. Gaat u voor sportief, luxueus of het complete pakket?

Volkswagen Tiguan Allspace

Liever plek voor 7 personen? 

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. Misschien is de Volkswagen Tiguan Allspace iets voor u. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat u verrassen door dit intelligente multitalent.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Duurzaamheidspremie Volkswagen ID.3 1ST
Duurzaamheidspremie ID.3 1ST

Ook al zijn de subsidies vanuit de overheid op, we willen elektrisch rijden toch voor iedereen beschikbaar maken. Daarom komt Volkswagen met een duurzaamheidspremie. 

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

Travel-assist-lane assist
29 november 2021
Hoe werkt IQ.Drive Travel Assist van Volkswagen

In de Volkswagen Polo, Taigo en ID.5 kunt u semiautonoom rijden met IQ.Drive Travel Assist. Maar hoe werkt dit systeem eigenlijk?

Large JPG-IC0186
29 november 2021
Zeven wintertips voor uw elektrische Volkswagen

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en steeds vaker staat u in de ochtend uw ruiten te krabben. Het is duidelijk, de winter komt er weer aan. Rijdt u een elektrische auto? Dan heeft de winter nogal gevolgen voor uw rijgedrag.

slimchassis-mobile
19 november 2021
Slim chassis van de toekomst, Volkswagen werkt eraan!

Bij Volkswagen speelt software een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden.

troc16-9-header-mobile
17 november 2021
Volkswagen onthult nieuwe T-Roc en T-Roc Cabrio

Volkswagen heeft de nieuwe Volkswagen T-Roc en T-Roc Cabrio onthuld. De compacte SUV-modellen vallen op door het vernieuwde design.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.