Volkswagen Tiguan

Ontdek de Tiguan

Volkswagen Tiguan

Alles. Behalve saai.

Kopen vanaf
€ 42.990
Private lease vanaf
€ 599
Bijtelling
22%

Vernieuwde en krachtige SUV

De nieuwe Volkswagen Tiguan. Volledig nieuw. Heerlijk vertrouwd en nu ook leverbaar als Plug-in Hybride. De Tiguan heeft een trekgewicht tot 2.000 kilo. Is deze succesvolle SUV wat voor u? De Tiguan is bestelbaar vanaf € 42.990.

Strakker en gewaagder design

De nieuwe Tiguan herkent u gelijk als een échte Tiguan. Tegelijkertijd valt u gelijk op dat de Tiguan vernieuwd is. De lijnen zijn strakker, de details gewaagder en de verlichting is revolutionair. Want als u kiest voor IQ.LIGHT LED Matrix koplampen, dan heeft u uw Tiguan optimaal gefinetuned. Deze verlichting past zichzelf aan op basis van omstandigheden zoals uw snelheid, locatie, uw eigen voorkeuren én het kan zelfs de stuurrichting en richting van de weg volgen.

Volkswagen Tiguan op voorraad

Tiguan is volledig connected

Natuurlijk is de Volkswagen Tiguan uitgerust met het nieuwste infotainmentsysteem en een hele rits aan online services. Dit zorgt ervoor dat u altijd allerlei informatie omhanden heeft. Van realtime verkeersinformatie voor de meest snelle routes tot informatie over flitsers onderweg en op de achterbank een serie kijken op Netflix.

Veilig en comfortabel

Standaard is de Tiguan voorzien van innovatieve assistentiesystemen zoals Front Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Natuurlijk kunt u zelf kiezen voor nóg meer comfort en veiligheid. Bijvoorbeeld met Travel Assist; dit systeem helpt u met sturen, optrekken en remmen. Hij houdt zelfs afstand tot andere weggebruikers. Dat is nog eens relaxed!

Volkswagen Tiguan

Stekker, benzine of diesel

Weet u al welke brandstof het beste past bij uw rijgedrag en jaarlijkse kilometers? Wij adviseren u graag. De Tiguan heeft een breed scala aan motoren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 1.5 benzine met 130pk en handgeschakelde transmissie. Wilt u liever een DSG-automaat? Dan is er een 1.5TSI met 150pk en een 2.0TDI met evenveel pk. Of toch stekkeren én genieten van het comfort van een DSG? Dan kiest u voor de 1.4 TSI eHybrid. De plug-in hybride Tiguan met 245pk, een sprint van 0-100km/u in slechts 7,5 seconden en een volledig elektrische actieradius tot 47 kilometer.

De uitvoeringen

De basisuitvoering van de Tiguan is de ‘Life’. Nou ja.. Basis..? Die heeft al een erg goede uitrusting. Gaat u voor sportief, luxueus of het complete pakket?

Volkswagen Tiguan Allspace

Liever plek voor 7 personen? 

Meer dan genoeg beenruimte. Meer dan genoeg trekkracht. Alle ruimte voor 7 personen dankzij de optionele derde zitrij. Misschien is de Volkswagen Tiguan Allspace iets voor u. De nieuwe slimme assistentiesystemen zorgen voor extra veiligheid. Laat u verrassen door dit intelligente multitalent.

Volkswagen acties

Bekijk de lopende acties.

Private lease voordeel Volkswagen
Private lease voordeel

Met Private Lease rijdt u voor een vast, all-inclusive maandbedrag in uw Volkswagen. Wegenbelasting, verzekeringen of APK: het is allemaal inbegrepen.

Volkswagen Business-modellen Acties
De Business-modellen van Volkswagen

Speciaal voor alle zakelijke rijders heeft Volkswagen de Business- en Business R-uitvoeringen samengesteld. Ze bieden alle opties die u als zakelijke rijder wenst en zijn extra scherp geprijsd.

Inruilvoordeel Volkswagen
Inruilvoordeel

Ruilt u uw oude auto in voor een nieuwe Volkswagen? Dan krijgt u bovenop de inruilwaarde van uw auto tijdelijk extra veel inruilvoordeel. 

DSG-automaat actie
DSG-automaat actie

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld.

Volkswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen nieuws.

header
18 januari 2023
Volkswagen verkoopt 24% meer elektrisch in 2022

Volkswagen heeft afgelopen jaar wereldwijd 4,56 miljoen nieuwe auto’s verkocht. Daarvan waren er zo’n 330.000 volledig elektrisch, een toename van 23,6 procent ten opzichte van het jaar ervoor.

header ID.7
5 januari 2023
Nieuwe ID.7 is ruime elektrische sedan

De nieuwe Volkswagen ID.7 laat zich van 5 t/m 8 januari aanstaande voor het eerst zien op de CES (Consumer Electronics Show) in Las Vegas. Volkswagen presenteert daar zijn allereerste volledig elektrische sedan op basis van het modulaire elektrische platform (MEB).

header id.Buzz
8 december 2022
ID. Buzz zoeft Nederlandse showrooms in

De ID. Buzz is vanaf morgen live te ervaren in de showrooms van de Nederlandse Volkswagen-dealers.

header id.3 concept
2 december 2022
Volkswagen blikt vooruit op vernieuwde ID.3

Volkswagen onthult komend voorjaar de vernieuwde ID.3. De tweede generatie van de elektrische bestseller is het volgende hoofdstuk in het succesverhaal dat ID. heet.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.