2560x900

Werken bij De Waal Autogroep

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures

Foto-12
Hiker Culemborg

Culemborg - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. 

Foto-10
Hiker Geldermalsen (parttime)

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Astrid + Daisy-1
Medewerker Klantcontact

Gorinchem - Word jij onze nieuwe Medewerker Klantcontact? Ben je communicatief, servicegericht en gestructureerd? Solliciteer snel!

Astrid + Daisy-12
Online Sales Assistent

Gorinchem - Ben jij commercieel gedreven en servicegericht? Gestructureerd en administratief nauwkeurig? Op zoek naar een baan voor langere tijd, met kans op een vast contract? Lees dan snel verder!

Monteur Audi 1700x956
Leerling monteur

Druten - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto's en vooral aan sterke merken als Volkswagen, Audi en Škoda? Bij De Waal in Druten zoeken wij een leerlingmonteur.

4G0A1979
Junior verkoopadviseur

Gorinchem - Als Junior verkoopadviseur krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot de beste verkoopadviseur van de regio. Onze interne bedrijfstrainer zorgt ervoor dat jij floreert in de showroom. 

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Leerling monteur

Je kunt in deze functie bij De Waal al werkend leren. De auto's van onze klanten worden aan jou toevertrouwd. Samen met andere monteurs zorg jij ervoor dat ze stuk voor stuk in een topconditie de werkplaats weer verlaten.

CAB (4)
Traineeship tot serviceadviseur

Een goed betaalde baan en tijdens werktijd jezelf ontwikkelen tot serviceadviseur of zelfs servicemanager? Dat kan met het traineeship van De Waal Autogroep.

TIEL-8
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en Škoda? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en Škoda? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

Serviceadviseur Druten 2 1700x956
Receptie Medewerker Aftersales Bijbaan

We zoeken een enthousiasteling die de perfecte gastvrouw of gastheer is voor onze vestiging in Druten. Als receptie medewerker aftersales kun je ontzettend veel leren over klantencontact. 

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch Specialist

Culemborg - Heb jij een passie voor het sleutelen aan auto's? Bij De Waal Culemborg zoeken wij een Technisch Specialist!

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus

Culemborg - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Culemborg zoeken we jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Tweede Monteur

Culemborg - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Culemborg zoeken we jou! 

Servicemanager Bedrijfswagens 1 1700x956
Receptie medewerker Aftersales

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je baan en veel klantcontact? Solliciteer dan direct als Receptie medewerker Aftersales! Misschien vind je jouw nieuwe baan wel bij De Waal. 

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Serviceadviseur

Ben jij de belangrijkste schakel tussen de klant en onze werkplaats? Bekijk dan onze vacature serviceadviseur op onze werkplaatreceptie!

Schadenet Rivierenland 1700x956 3
Leerling Schadehersteller

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een leerling Schadehersteller.

Bedrijfswagencentrum Tiel
Eerste Autotechnicus Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een bedrijfswagen? Ken je ieder onderdeel van een bus? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Schadenet Rivierenland 1700x956 2
Plaatwerker

Tiel - Vind je kwaliteit en werken met de nieuwste technieken belangrijk? Kom werken als Plaatwerker bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Spuitcabine
Ervaren Autospuiter

Tiel - Wil jij een uitdagende baan waarin je zelfstandig je werkzaamheden kan uitvoeren? Weet je als geen ander hoe je auto’s tot en met kleine bussen moet spuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

IMG_7682
Medewerker Telefonische Planning

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Medewerker Telefonische Planning.

Spuitcabine buiten
(de-)Montagemonteur

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een (de-)Montagemonteur.

Schadenet Rivierenland 1700x956
Voorbewerker

Tiel - Word jij enthousiast van het opknappen van auto’s? Ben jij er trots op wanneer je samen met collega’s een auto met schade weer in nieuwstaat weet om te toveren? Bekijk dan onze vacature bij Schadenet Rivierenland voor Voorbewerker.