2560x900

Werken bij De Waal Autogroep

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Medewerker commerciële binnendienst fleetsales

Tiel - Ben jij klant- en servicegericht? Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de autobranche en op zoek naar oplossingen? Wij zijn op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst fleetsales.

Afspraken Bureau vacature
Online Sales Assistent

Gorinchem - Word jij onze nieuwe Online Sales Assistent? Ben je communicatief, servicegericht en gestructureerd? Solliciteer snel!

IMG_4817
Verkoopadviseur Volkswagen

Culemborg - Heb jij een passie voor het perfect helpen van klanten en het verkopen van auto’s? En dan vooral van een topmerk als Volkswagen? Om ons verkoopteam van Volkswagen Culemborg te versterken zijn wij op zoek naar een Verkoopadviseur.

Schadenet Rivierenland 1700x956 3
Leerling Schadehersteller

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een leerling Schadehersteller.

Barbara
Medewerker Verkoopadministratie

Tiel - Zoek jij een afwisselende baan in de orderadministratie? Ben jij cijfermatig sterk en zoek je een nieuwe uitdaging voor 24 uur per week? Wellicht hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

IMG_7563
Medewerker Financiële Administratie

Werk jij graag met cijfers en heb je affiniteit met de autobranche? Wij hebben momenteel een plek vrij in ons financiële team in Tiel! 

Hiker-mobiel
Hiker Geldermalsen

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Schadenet Rivierenland 1700x956 6
Zaterdaghulp

Tiel - Zoek jij een leuke bijbaan voor naast je studie? Kom werken als Zaterdaghulp bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Werkplaatschef 1700x956
Werkplaatschef

Tiel - Is een team aansturen en motiveren echt iets voor jou? Kom dan werken als Werkplaatschef bij SchadeNet Rivierenland, een schadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Schadenet Rivierenland 1700x956 2
Plaatwerker

Tiel - Vind je kwaliteit en werken met de nieuwste technieken belangrijk? Kom werken als Plaatwerker bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Vacature Hiker
Hiker Culemborg

Culemborg - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. 

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en ŠKODA? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Spuitcabine
Ervaren Autospuiter

Wil jij een uitdagende baan waarin je zelfstandig je werkzaamheden kan uitvoeren? Weet je als geen ander hoe je auto’s tot en met kleine bussen moet spuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Maarten
Junior Serviceadviseur Geldermalsen Audi

Geldermalsen - Ben je communicatief sterk en houd je ervan zorg te dragen voor  tevreden klanten? Bij Audi De Waal hebben wij een functie beschikbaar in ons Aftersalesteam. 

Astrid + Daisy-1
Online Serviceadviseur

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Heb jij een servicegerichte instelling? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Online Serviceadviseur.

Spuitcabine buiten
(de-)Montagemonteur

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een (de-)Montagemonteur.

Afspraken Bureau vacature
Medewerker Afspraken Bureau

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Heb jij een servicegerichte instelling? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Medewerker Afspraken Bureau.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur Zaltbommel

Zaltbommel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal in Zaltbommel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Vacature werkplaatsreceptie
Traineeship tot serviceadviseur

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot serviceadviseur en doe jij dat graag met onze ijzersterke automerken? Bekijk dan onze vacature van Traineeship tot serviceadviseur.

Schadenet Rivierenland 1700x956
Voorbewerker

Tiel - Word jij enthousiast van het opknappen van auto’s? Ben jij er trots op wanneer je samen met collega’s een auto met schade weer in nieuwstaat weet om te toveren? Bekijk dan onze vacature bij Schadenet Rivierenland voor Voorbewerker.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Audi e-tron GT
Hiker/(zaterdag)hulp autoverhuur

Gorinchem - Als Hiker/(zaterdag)hulp zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.