2560x900

Werken bij De Waal Autogroep

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures

Junior serviceadviseur device (1)
Junior Serviceadviseur

Gorinchem - Ben je communicatief sterk en houd je ervan zorg te dragen voor tevreden klanten? Wij hebben een functie beschikbaar in ons Aftersalesteam. 

Data Analist 3840x1200
Data Analist

Gorinchem - Wil je onze data omzetten naar bruikbare informatie? Data is voor ons van groot belang voor het sturen van onze organisatie en voor het leren kennen van onze klanten. Spreekt dit je aan?

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper
HR Business Partner

Tiel - Heb jij een heldere visie op het professionaliseren van HR binnen een grote organisatie? En krijg jij energie van veranderprocessen en beleidsontwikkeling? Solliciteer dan naar de functie van HR Business Partner.

Junior serviceadviseur device (1)
Junior serviceadviseur

Geldermalsen - Ben je communicatief sterk en houd je ervan zorg te dragen voor tevreden klanten? Wij hebben een functie beschikbaar in ons Aftersalesteam. 

Niels Hakkers
Verkoopadviseur Volkswagen

Gorinchem - Heb jij een passie voor het perfect helpen van klanten in de zoektocht naar hun ideale Volkswagen? Volkswagen Gorinchem is op zoek naar een verkoopadviseur!

Vacature Verkoop
Product Genius Volkswagen

Druten - Kun je goed uitleggen, ben je een enthousiaste verteller en heb je ook een goed luisterend oor? Vind je het leuk om van een auto aflevering een onvergetelijk moment te maken voor de nieuwe eigenaar?

SANDER-2
Product Genius Volkswagen

Culemborg - Word jij enthousiast van het idee om onze bezoekers over onze producten te informeren en kun je hier met passie over praten? Houd je ervan om een auto aflevering tot in de puntjes te verzorgen voor de nieuwe eigenaar?

Astrid + Daisy-1
Leadspecialist

Gorinchem - Word jij dé online adviseur voor onze klanten? Je maakt graag een praatje, weet precies de wensen van de klant te achterhalen en je beantwoordt alle vragen van de klant zodat je uiteindelijk een afspraak weet in te plannen. 

Afspraken Bureau vacature
Medewerker Afspraken Bureau

Geldermalsen - Ben jij een controlfreak en sta jij graag klanten te woord? Heb jij een servicegerichte instelling? Dan zoeken we jou! Voor ons Afspraken Bureau in Geldermalsen zoeken wij een Medewerker Afspraken Bureau.

Vacature werkplaatsreceptie
Traineeship tot serviceadviseur

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot serviceadviseur en doe jij dat graag met onze ijzersterke automerken? Ben jij communicatief sterk en zorg jij in iedere situatie voor een enthousiaste en tevreden klant? Bekijk dan onze vacature van Traineeship tot serviceadviseur.

Vacature Product Genius
Product Genius Bedrijfswagens

Tiel - Kun jij uitstekend uitleg geven en ben jij een pro in enthousiast vertellen? Zorg jij ervoor dat iedere aflevering van een auto tot in de puntjes geregeld is en dat dit een feestje wordt voor de nieuwe berijder?

Vacature verkoop
Junior Verkoopadviseur Volkswagen

Gorinchem - Heb jij een uitstekend gevoel om klanten te helpen en om een topmerk als Volkswagen te verkopen? Om ons verkoopteam van De Waal Gorinchem te versterken, zoeken wij een Junior Verkoopadviseur Volkswagen.

Vacature voorbewerker
Voorbewerker

Tiel - Word jij enthousiast van het opknappen van auto’s? Ben jij er trots op wanneer je samen met collega’s een auto met schade weer in nieuwstaat weet om te toveren? Bekijk dan onze vacature bij Schadenet Rivierenland voor Voorbewerker.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding

Gorinchem & Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal Autogroep in Gorinchem en Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur

Culemborg - Ben jij een Leerling Monteur en wil je graag doorgroeien naar Technisch Expert? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Culemborg zijn wij voor ons aftersalesteam op zoek naar een Leerling Monteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan een sterk merk zoals Audi? Bij Audi De Waal Autogroep zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

De Waal Gorinchem-10
Eerste Autotechnicus

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2021 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Diagnose Specialist

Culemborg - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal in Culemborg zoeken wij een Diagnose Specialist.

Medewerker-verhuur-desktop
Medewerker verhuur

Tiel - Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in ons verhuurteam. Als medewerker verhuur zorg je voor de planning, aflevering en facturatie van alle verhuuraanvragen. Je levert een maximale service aan onze zakelijke en particuliere relaties.

Audi e-tron GT
Hiker/(zaterdag)hulp autoverhuur

Gorinchem - Als Hiker/(zaterdag)hulp zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Hiker-mobiel
Hiker Geldermalsen

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.