2560x900

Werken bij De Waal Autogroep

Alle vacatures

Bekijk al onze vacatures

Robert Hoos (4)
Serviceadviseur

Culemborg - Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent medebepalend hoe klanten het bedrijf zien. 

Werkplaats Zaltbommel
Afstudeerstage procesoptimalisatie werkplaats

Wij zoeken een afstudeerstagiaire! Kun jij ons helpen met het verbeteren van processen? Bekijk dan onze vacature in Geldermalsen.

Servicemanager Bedrijfswagens 1 1700x956
Receptie medewerker Aftersales

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je baan en veel klantcontact? Solliciteer dan direct als Receptie medewerker Aftersales! Misschien vind je jouw nieuwe baan wel bij De Waal. 

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Serviceadviseur

Ben jij de belangrijkste schakel tussen de klant en onze werkplaats? Bekijk dan onze vacature serviceadviseur op onze werkplaatreceptie!

Product genius (3)
Product Genius

Gorinchem - Wil jij een veelzijdige baan waarbij je werkt voor prachtige en ijzersterke automerken? In Gorinchem zoeken we iemand met een goed gevoel voor gastvrijheid.

Serviceadviseur - Wouter - 1700x956 - 3
Servicemanager

Als servicemanager bij de Waal ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van werkplaatsprocessen en haal je het beste in iedereen naar boven. 

Hiker3
Hiker

Tiel - Als Hiker heb je er plezier in om de hele dag met auto’s bezig te zijn. Schoonmaken, aftanken en afleveren bij een klant, hiervan krijg jij een glimlach op je gezicht!

Verkoopadviseur Volkswagen Druten 1 1700x956
Afleverspecialist

Gorinchem - In Gorinchem zoeken wij een afleverspecialist. Wil jij dagelijks klanten blij maken met hun nieuwe auto? Bekijk dan deze Volkswagen vacature in Gorinchem.

Aron van Dieren (3)
Tweede Monteur

Gorinchem - Als tweede monteur worden aan jou de auto’s van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid maak jij een hoop klanten tevreden.

Werkplaats Druten 3 1700x956
Technisch Specialist

Gorinchem - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s van sterke merken zoals Audi en Volkswagen? Bij De Waal in Gorinchem - voor het 2e jaar verkozen tot Audi Excellent Dealer - zoeken wij een Technisch Specialist.

TIEL-7
Eerste Autotechnicus

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Gorinchem zoeken we jou! 

Monteur Audi 1700x956
Technisch specialist Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan het sterke merk Audi? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Technisch Specialist.

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Monteur - Druten 1700x956
Technisch specialist in opleiding

Geldermalsen - Audi De Waal is een perfect leerbedrijf om een gekwalificeerd technische specialist te worden. Een technisch specialist voert veelvoorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit.

Schadenet Rivierenland 1700x956 3
Leerling Schadehersteller

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een leerling Schadehersteller.

Schadenet Rivierenland 1700x956 6
Zaterdaghulp

Tiel - Zoek jij een leuke bijbaan voor naast je studie? Kom werken als Zaterdaghulp bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Schadenet Rivierenland 1700x956 2
Plaatwerker

Tiel - Vind je kwaliteit en werken met de nieuwste technieken belangrijk? Kom werken als Plaatwerker bij SchadeNet Rivierenland, een autoschadebedrijf wat valt onder De Waal Autogroep.

Spuitcabine
Ervaren Autospuiter

Tiel - Wil jij een uitdagende baan waarin je zelfstandig je werkzaamheden kan uitvoeren? Weet je als geen ander hoe je auto’s tot en met kleine bussen moet spuiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Spuitcabine buiten
(de-)Montagemonteur

Tiel - Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een (de-)Montagemonteur.

Schadenet Rivierenland 1700x956
Voorbewerker

Tiel - Word jij enthousiast van het opknappen van auto’s? Ben jij er trots op wanneer je samen met collega’s een auto met schade weer in nieuwstaat weet om te toveren? Bekijk dan onze vacature bij Schadenet Rivierenland voor Voorbewerker.

Bedrijfswagencentrum Tiel
Eerste Autotechnicus Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een bedrijfswagen? Ken je ieder onderdeel van een bus? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Bedrijfswagencentrum Tiel
Leerling monteur Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan bedrijfswagens en vooral van het sterke merk Volkswagen Bedrijfswagens? Bij De Waal Bedrijfswagencentrum in Tiel zoeken wij versterking.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

Foto-10
Hiker Geldermalsen (parttime)

Geldermalsen - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt.

Foto-12
Hiker Culemborg

Culemborg - Als parttime hiker zorg jij er voor dat iedere huurauto er ontzettend netjes bij staat. Daarnaast is jouw motto: een auto moet blinken wanneer men erin rijdt. 

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever?

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en Škoda? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Ton de Haas 1700x956
Traineeship tot serviceadviseur

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot serviceadviseur en doe jij dat graag met onze ijzersterke automerken? Bekijk dan onze vacature van Traineeship tot serviceadviseur.

TIEL-8
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en Škoda? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.