Vacature Fleetsales & Leasing

Kom werken bij De Waal Autogroep

Fleetsales & Leasing

Wij adviseren bedrijven, van éénmanszaken tot en met multinationals, over de beste mobiliteitsoplossing.

Friso de Waal over de vacature accountmanager zakelijke markt

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij adviseren bedrijven, van éénmanszaken tot en met multinationals, over de beste mobiliteitsoplossing. De afdeling Fleetsales & Leasing kijkt verder dan alleen het verkopen van een product. Voor ieder bedrijf is er een oplossing op maat. We geven een goed advies en dat kan niet zonder de juiste en voldoende kennis. Samen met de klant puzzelen we tot we de beste mobiliteitsoplossing vinden. Voor het ene bedrijf is dat shortlease en het andere bedrijf kiest voor full operational lease.

MOBIEL_HEADER_Niels
Commercieel medewerker binnendienst

Tiel - Voor ons  gezellige fleetsalesteam in Tiel zoeken wij een Commercieel medewerker binnendienst. Een baan met veel afwisseling, in een gezellig en ambitieus team.

Vacature Fleetsales & Leasing
Junior accountmanager zakelijke markt

Tiel - Word jij onze junior accountmanager? Op onze fleetsales afdeling krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen naar een accountmanager.

Fleetsales De Waal
Accountmanager zakelijke markt

Tiel - Kun jij bedrijven overtuigen van onze toegevoegde waarde voor hun mobiliteitsvraagstukken? We zoeken een accountmanager zakelijke markt.