Schadenet Rivierenland header 2

Van Automonteur naar schadehersteller

Leerling Schadehersteller

Tiel | 32 - 40 uur

Ben jij nauwkeurig en wil je verantwoordelijk zijn voor het als nieuw maken van beschadigde auto’s? Werk je graag in teamverband met enthousiaste collega’s? Bij Schadenet Rivierenland zoeken wij een:

Leerling Schadehersteller

Je bent verantwoordelijk voor het monteren van herstelde delen én demonteren van beschadigde delen van auto’s die bij ons binnenkomen. Je werkt onder andere met de nieuwste meet- en testapparatuur, je zorgt ervoor dat de auto weer helemaal hersteld wordt en dat alle systemen functioneren.

Hoe ziet je dag eruit?

Je werkdag start om 08:00 uur in Tiel. Samen met je collega’s start je de dag op en bekijk je wat er vandaag op de planning staat.

De eerste auto staat voor je klaar, een SEAT Ateca. Een klant is in de file van achteren aangereden en heeft schade opgelopen. Je maakt eerst foto’s van de schade zodat je een kloppend dossier kunt opmaken. Daarna lees je de Ateca uit. De auto heeft een behoorlijke klap gehad en er moeten best wat onderdelen vervangen worden. Na de nodige demontage leg je in het dossier vast welke werkzaamheden er uitgevoerd zijn. Je geeft bij de werkplaatschef aan welke onderdelen er besteld moeten worden om de Ateca in orde te maken.

De volgende auto die je onder handen neemt is een nieuwe Audi Q2. De rechtervoordeur moet weer gemonteerd worden. Je zorgt ervoor dat alle functionaliteiten in de deur weer naar behoren gaan werken. Door het uitlezen controleer je of er geen storingen meer aanwezig zijn. Als je groen licht hebt en alles is opgelost, lever je de auto af bij de werkplaatschef en overleg je je volgende klus.

Aan het einde van de dag kijk je wat er voor morgen op de planning staat. Je hebt tijd over om vast het een en ander voor te bereiden zodat je morgen gelijk kunt beginnen. Rond 17:00 uur is het tijd om naar huis te gaan.

Wij bieden

  • Wij leiden je op in de vakgebieden de- montage, werkvoorbereider, plaatwerker en autospuiter
  • Wij betalen jouw opleiding
  • Een passend salaris volgens coa met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je komt terecht in een gezellig team met enthousiaste collega’s
  • Een dynamische baan
  • Je gaat werken met prominente automerken
  • Je krijgt een functie met vrijheid en verantwoordelijkheid

Wij vragen

  • Je volgt een opleiding Autoschadetechnicus
  • Een echte teamplayer, die graag onderdeel uitmaakt van ons 14-koppige team
  • Je bent secuur en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel.
Schadenet Rivierenland 1700x956 3

Ja, ik wil deze baan!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Solliciteer direct via de button. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Bert Bogerd op 0344-61 52 51.