Vacatures verkoop

Kom werken bij De Waal Autogroep

Verkoop

Verkoop

Bij De Waal Autogroep kunnen klanten terecht voor de merken Audi, Volkswagen, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT. Op de afdeling verkoop gaat het niet alleen om de verkoop van deze auto’s. Wij adviseren onze klanten over de beste oplossing voor hun zorgeloze mobiliteit. Of dat nu particuliere lease, koop of financial lease is. We bieden de klant altijd een mogelijkheid, we denken mee en overtuigen hen van het maken van de juiste beslissing.

Bekijk onze vacatures

Ruben_crop
Verkoop stagiair Audi

Geldermalsen - Als verkoop stagiair ben jij dé ambassadeur van onze Audi vestiging. Uiteindelijk kun jij zelfstandig klanten helpen met bijvoorbeeld offertes, proefritten, verzekeringen en financieringen.

Word de beste verkoopadviseur van de regio! 

Met de Sales Academy kan dat. We leiden jou op tot dé verkooptopper van de toekomst met onze speciale Sales Academy. Je krijgt een arbeidscontract als verkoopadviseur, ook al heb je nog niet alle skills in huis. Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk dan het verhaal van Niels, verkoopadviseur die ook is opgeleid via dit traject. 

 

Thumbnail_mobiel_sales_video

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty