Vacatures verkoop

Kom werken bij De Waal Autogroep

Verkoop

Verkoop

Bij De Waal Autogroep kunnen klanten terecht voor de merken Audi, Volkswagen, Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT. Op de afdeling verkoop gaat het niet alleen om de verkoop van deze auto’s. Wij adviseren onze klanten over de beste oplossing voor hun zorgeloze mobiliteit. Of dat nu particuliere lease, koop of financial lease is. We bieden de klant altijd een mogelijkheid, we denken mee en overtuigen hen van het maken van de juiste beslissing.

Word de beste verkoopadviseur van de regio! 

Met de Sales Academy kan dat. We leiden jou op tot dé verkooptopper van de toekomst met onze speciale Sales Academy. Je krijgt een arbeidscontract als verkoopadviseur, ook al heb je nog niet alle skills in huis. Ben je benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Bekijk dan het verhaal van Niels, verkoopadviseur die ook is opgeleid via dit traject. 

 

Thumbnail_mobiel_sales_video

Bekijk onze vacatures

Product genius (3)
Product Genius

Gorinchem - Wil jij een veelzijdige baan waarbij je werkt voor prachtige en ijzersterke automerken? In Gorinchem zoeken we iemand met een goed gevoel voor gastvrijheid.

Verkoopadviseur Volkswagen Druten 1 1700x956
Afleverspecialist

Gorinchem - In Gorinchem zoeken wij een afleverspecialist. Wil jij dagelijks klanten blij maken met hun nieuwe auto? Bekijk dan deze Volkswagen vacature in Gorinchem.

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty