Vacatures verkoop

Kom werken bij De Waal Autogroep

Verkoop

Verkoop

Bij De Waal Autogroep kunnen klanten terecht voor de merken Audi, Volkswagen, SKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en SEAT. Op de afdeling verkoop gaat het niet alleen om de verkoop van deze auto’s. Wij adviseren onze klanten over de beste oplossing voor hun zorgeloze mobiliteit. Of dat nu particuliere lease, koop of financial lease is. We bieden de klant altijd een mogelijkheid, we denken mee en overtuigen hen van het maken van de juiste beslissing.

Bekijk onze vacatures

Niels Hakkers
Verkoopadviseur Volkswagen

Gorinchem - Heb jij een passie voor het perfect helpen van klanten in de zoektocht naar hun ideale Volkswagen? Volkswagen Gorinchem is op zoek naar een verkoopadviseur!

Vacature Verkoop
Product Genius Volkswagen

Druten - Kun je goed uitleggen, ben je een enthousiaste verteller en heb je ook een goed luisterend oor? Vind je het leuk om van een auto aflevering een onvergetelijk moment te maken voor de nieuwe eigenaar?

SANDER-2
Product Genius Volkswagen

Culemborg - Word jij enthousiast van het idee om onze bezoekers over onze producten te informeren en kun je hier met passie over praten? Houd je ervan om een auto aflevering tot in de puntjes te verzorgen voor de nieuwe eigenaar?

Vacature Product Genius
Product Genius Bedrijfswagens

Tiel - Kun jij uitstekend uitleg geven en ben jij een pro in enthousiast vertellen? Zorg jij ervoor dat iedere aflevering van een auto tot in de puntjes geregeld is en dat dit een feestje wordt voor de nieuwe berijder?

Vacature verkoop
Junior Verkoopadviseur Volkswagen

Gorinchem - Heb jij een uitstekend gevoel om klanten te helpen en om een topmerk als Volkswagen te verkopen? Om ons verkoopteam van De Waal Gorinchem te versterken, zoeken wij een Junior Verkoopadviseur Volkswagen.