Vacatures werkplaats De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaats

Werkplaats De Waal Autogroep

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om in de werkplaats. Alle auto´s van onze merken verdienen de zorg en expertise waar onze merken voor staan. Als medewerker in onze werkplaats lever je kwaliteit en klanten kunnen 24/7 op deze kwaliteit rekenen.

Bekijk onze vacatures

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en ŠKODA? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

De Waal Gorinchem-10
Eerste Autotechnicus

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur Gorinchem

Gorinchem - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto's en vooral aan sterke merken als Volkswagen, Audi en ŠKODA? Bij De Waal in Gorinchem zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling monteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur Zaltbommel

Zaltbommel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal in Zaltbommel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan een sterk merk zoals Audi? Bij Audi De Waal Autogroep zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.