Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaats

Werkplaats De Waal Autogroep

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om in de werkplaatsen aan de werkplaatsrecepties. Onze klanten kiezen niet voor niets voor merken met zulke hoge standaarden. Als medewerker in onze werkplaats of aan de werkplaatsreceptie lever je kwaliteit en klanten kunnen 24/7 op deze kwaliteit rekenen.

Bekijk onze vacatures

Monteur Audi 1700x956
Leerling monteur

Druten - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto's en vooral aan sterke merken als Volkswagen, Audi en Škoda? Bij De Waal in Druten zoeken wij een leerlingmonteur.

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Leerling monteur

Je kunt in deze functie bij De Waal al werkend leren. De auto's van onze klanten worden aan jou toevertrouwd. Samen met andere monteurs zorg jij ervoor dat ze stuk voor stuk in een topconditie de werkplaats weer verlaten.

TIEL-8
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en Škoda? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en Škoda? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch Specialist

Culemborg - Heb jij een passie voor het sleutelen aan auto's? Bij De Waal Culemborg zoeken wij een Technisch Specialist!

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus

Culemborg - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Culemborg zoeken we jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Tweede Monteur

Culemborg - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Culemborg zoeken we jou! 

Bedrijfswagencentrum Tiel
Eerste Autotechnicus Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een bedrijfswagen? Ken je ieder onderdeel van een bus? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty