Vacatures werkplaats De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaats

Werkplaats De Waal Autogroep

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om in de werkplaats. Alle auto´s van onze merken verdienen de zorg en expertise waar onze merken voor staan. Als medewerker in onze werkplaats lever je kwaliteit en klanten kunnen 24/7 op deze kwaliteit rekenen.

Bekijk onze vacatures

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding

Gorinchem & Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal Autogroep in Gorinchem en Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur

Culemborg - Ben jij een Leerling Monteur en wil je graag doorgroeien naar Technisch Expert? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Culemborg zijn wij voor ons aftersalesteam op zoek naar een Leerling Monteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan een sterk merk zoals Audi? Bij Audi De Waal Autogroep zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

De Waal Gorinchem-10
Eerste Autotechnicus

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2021 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Diagnose Specialist

Culemborg - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal in Culemborg zoeken wij een Diagnose Specialist.