Vacatures werkplaats De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaats

Werkplaats De Waal Autogroep

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om in de werkplaatsen aan de werkplaatsrecepties. Onze klanten kiezen niet voor niets voor merken met zulke hoge standaarden. Als medewerker in onze werkplaats of aan de werkplaatsreceptie lever je kwaliteit en klanten kunnen 24/7 op deze kwaliteit rekenen.

Bekijk onze vacatures

Aron van Dieren (3)
Tweede Monteur

Gorinchem - Als tweede monteur worden aan jou de auto’s van onze klanten toevertrouwd. Met jouw kennis, kunde en gedrevenheid maak jij een hoop klanten tevreden.

Werkplaats Druten 3 1700x956
Technisch Specialist

Gorinchem - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s van sterke merken zoals Audi en Volkswagen? Bij De Waal in Gorinchem - voor het 2e jaar verkozen tot Audi Excellent Dealer - zoeken wij een Technisch Specialist.

TIEL-7
Eerste Autotechnicus

Gorinchem - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2023 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Bij De Waal in Gorinchem zoeken we jou! 

Monteur Audi 1700x956
Technisch specialist Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan het sterke merk Audi? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Technisch Specialist.

Audi Geldermalsen Monteur 1700x956
Eerste Autotechnicus Audi

Geldermalsen - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en gaat jouw hart sneller kloppen van Audi en al helemaal als ze elektrisch zijn? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Eerste Autotechnicus Audi.

Monteur - Druten 1700x956
Technisch specialist in opleiding

Geldermalsen - Audi De Waal is een perfect leerbedrijf om een gekwalificeerd technische specialist te worden. Een technisch specialist voert veelvoorkomende reparaties, onderhoud en diagnoses uit.

Bedrijfswagencentrum Tiel
Eerste Autotechnicus Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een bedrijfswagen? Ken je ieder onderdeel van een bus? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou!

Bedrijfswagencentrum Tiel
Leerling monteur Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan bedrijfswagens en vooral van het sterke merk Volkswagen Bedrijfswagens? Bij De Waal Bedrijfswagencentrum in Tiel zoeken wij versterking.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-8
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever?

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en Škoda? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

TIEL-8
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en Škoda? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.

Stel je vraag!

Hai! Ik ben Kitty Zonsveld. HR Manager bij De Waal Autogroep. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het mij dan weten.

Kitty