Vacatures werkplaats De Waal Autogroep

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaats

Werkplaats De Waal Autogroep

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om in de werkplaats. Alle auto´s van onze merken verdienen de zorg en expertise waar onze merken voor staan. Als medewerker in onze werkplaats lever je kwaliteit en klanten kunnen 24/7 op deze kwaliteit rekenen.

Bekijk onze vacatures

Bedrijfswagencentrum Tiel
Eerste Autotechnicus Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een bedrijfswagen? Ken je ieder onderdeel van een bus? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij ons Bedrijfswagencentrum in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Bedrijfswagencentrum Tiel
Leerling monteur Bedrijfswagencentrum Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan bedrijfswagens en vooral van het sterke merk Volkswagen Bedrijfswagens? Bij De Waal Bedrijfswagencentrum in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur Culemborg

Culemborg - Als leerling monteur doorgroeien naar eerste monteur of technisch expert? Bij De Waal in Culemborg hebben we een mooie plek voor je vrij in ons aftersalesteam. Je krijgt professionele begeleiding en de studiekosten komen voor onze rekening. 

Werkplaats Druten 7 1700x956
Eerste Autotechnicus Zaltbommel

Zaltbommel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Gorinchem zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 5 1700x956
Eerste Autotechnicus Tiel

Tiel - Word jij ook enthousiast van alle innovaties die je anno 2022 vindt in een auto en word je net zo blij van een klassieke Volkswagen Kever? Ken je ieder onderdeel van een auto? Van de bougies tot aan de adaptive cruise control? Dan zoeken we jou, want bij De Waal in Tiel zijn wij op zoek naar een Eerste Autotechnicus.

Werkplaats Druten 4 1700x956
Leerling monteur Tiel

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen, SEAT en ŠKODA? Bij De Waal in Tiel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Leerling monteur Zaltbommel

Zaltbommel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s en vooral aan sterke merken als Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal in Zaltbommel zoeken wij ter versterking van ons aftersalesteam een Leerling automonteur.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep
Technisch specialist in opleiding

Tiel - Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan sterke merken zoals Volkswagen en ŠKODA? Bij De Waal Autogroep in Tiel zoeken wij een Technisch specialist in opleiding.