Leer-ze-kennen_mobiel

Technisch Specialist

Geldermalsen | 40 uur

Heb jij passie voor het sleutelen aan auto’s? En doe je dat het allerliefste aan het sterke merk Audi? Bij Audi De Waal in Geldermalsen zoeken wij een Technisch Specialist. Je komt in een team vol gepassioneerde collega's terecht. 

Hoe je dag eruit kan zien

Vol goede energie kom je aan op je werk. Je hebt er zin in vandaag en je stapt op tijd de werkplaats binnen. Samen met de andere monteurs drink je een kop goede koffie en de werkplaats chef licht de planning van de dag toe.

Je begint aan de Audi e-tron GT van mevrouw Van Vliet. De auto geeft een storing in het accupakket. Met de geavanceerde diagnoseapparatuur zoek jij precies uit wat er mankeert aan deze wagen. In overleg met de servicemanager en de klant los jij het software probleem op. Wanneer mevrouw Van Vliet haar e-tron GT ophaalt, licht jij nog even toe wat er precies aan de hand was. Mevrouw gaat met een gerust gevoel op weg naar huis.

AUDI_WERKPLAATS_16032023-10
Audi-Geldermalsen

Na de lunch, die je hebt doorgebracht in de zon met je collega’s, staat er een Audi S4 Avant voor je klaar. De klant heeft een setje grotere wielen met banden besteld. Voor zo’n klus draai je je handen niet om. Als de banden zijn gebalanceerd en gemonteerd, lever je de sleutel weer in bij de serviceadviseur.

Later op de middag staat er nog een Audi A1 voor je klaar die naast een kleine onderhoudsbeurt ook een APK nodig heeft. Zorgvuldig voer jij de APK inspectie uit op alle voorgeschreven punten. De auto is goedgekeurd maar je geeft wel enkele adviespunten door.

Je dag zit erop! Met een voldaan gevoel ga je naar huis. Klaar voor de volgende dag!

Wat wij bieden

  • Korting op een leasefiets of -auto;
  • Je krijgt volop de ruimte én de tijd om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een betrouwbare werkgever die jou een plek in een ambitieus team biedt.

Wat wij vragen

  • Afgeronde opleiding tot een eerste autotechnicus/ technisch specialist;
  • In het bezit van een APK keurmeester certificaat;
  • In het bezit van SCM certificaat is een pré. Heb je deze niet? Dan kun je ‘m bij ons halen!

Ja, ik wil deze baan!

Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! Reageer op de vacature door op de onderstaande button te klikken of bel eens als je vragen hebt.

Solliciteren kan bij ons ook via WhatsApp. Lekker laagdrempelig. Stuur gewoon even een berichtje naar Jasper door op de button te klikken en je sollicitatie is binnen.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper