Celine mobiel

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaatsreceptie

Werkplaatsreceptie

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om bij de werkplaatsreceptie. Onze merken staan voor kwaliteit, en dat is wat wij ook willen uitstralen naar de klanten. Zij kunnen 24/7 rekenen op onze hulp en we komen altijd met een oplossing. We doen er alles aan om het persoonlijke contact met de klant goed te onderhouden en we zorgen er telkens weer voor dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Bekijk onze vacatures

IMG_6155
Afstudeerstage aftersales

Geldermalsen - Wij zoeken een afstudeerstagiaire! Voor de aftersales van al onze 8 vestigingen willen we procesmatig ons kwaliteitssysteem verbeteren.

Hero_Traineeship_Mobiel
Traineeship tot serviceadviseur

Een goed betaalde baan en tijdens werktijd jezelf ontwikkelen tot serviceadviseur of zelfs servicemanager? Dat kan met het traineeship van De Waal Autogroep.

Serviceadviseur Druten 2 1700x956
Receptie Medewerker Aftersales Bijbaan

We zoeken een enthousiasteling die de perfecte gastvrouw of gastheer is. Als receptie medewerker aftersales kun je ontzettend veel leren over klantencontact. 

Servicemanager Bedrijfswagens 1 1700x956
Receptie medewerker Aftersales

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je baan en veel klantcontact? Solliciteer dan direct als Receptie medewerker Aftersales! Misschien vind je jouw nieuwe baan wel bij De Waal. 

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Serviceadviseur

Ben jij de belangrijkste schakel tussen de klant en onze werkplaats? Bekijk dan onze vacature serviceadviseur op onze werkplaatreceptie!

Stel je vraag!

Hai! Wil je nog wat meer weten over werken bij De Waal? Neem dan contact op met onze HR afdeling. Heb je een vraag over een vacature, staat jouw droombaan er niet bij of wil je iets anders vragen? Laat het ons weten.

Anneroos - 3