Vacature werkplaatsreceptie

Kom werken bij De Waal Autogroep

Werkplaatsreceptie

Werkplaatsreceptie

De zorg over klant en auto na de verkoop, daar draait het om bij de werkplaatsreceptie. Onze merken staan voor kwaliteit, en dat is wat wij ook willen uitstralen naar de klanten. Zij kunnen 24/7 rekenen op onze hulp en we komen altijd met een oplossing. We doen er alles aan om het persoonlijke contact met de klant goed te onderhouden en we zorgen er telkens weer voor dat hun verwachtingen worden overtroffen.

Bekijk onze vacatures

Robert Hoos (4)
Serviceadviseur

Culemborg - Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. Jij bent medebepalend hoe klanten het bedrijf zien. 

Werkplaats Zaltbommel
Afstudeerstage procesoptimalisatie werkplaats

Wij zoeken een afstudeerstagiaire! Kun jij ons helpen met het verbeteren van processen? Bekijk dan onze vacature in Geldermalsen.

Servicemanager Bedrijfswagens 1 1700x956
Receptie medewerker Aftersales

Ben je op zoek naar veel afwisseling in je baan en veel klantcontact? Solliciteer dan direct als Receptie medewerker Aftersales! Misschien vind je jouw nieuwe baan wel bij De Waal. 

Serviceadviseur Druten 1 1700x956
Serviceadviseur

Ben jij de belangrijkste schakel tussen de klant en onze werkplaats? Bekijk dan onze vacature serviceadviseur op onze werkplaatreceptie!

Serviceadviseur - Wouter - 1700x956 - 3
Servicemanager

Als servicemanager bij de Waal ben je verantwoordelijk voor de optimalisatie van werkplaatsprocessen en haal je het beste in iedereen naar boven. 

Ton de Haas 1700x956
Traineeship tot serviceadviseur

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot serviceadviseur en doe jij dat graag met onze ijzersterke automerken? Bekijk dan onze vacature van Traineeship tot serviceadviseur.