Hero_Traineeship_Mobiel

Traineeship tot serviceadviseur

40 uur

Een goed betaalde baan en tijdens werktijd jezelf ontwikkelen tot serviceadviseur of zelfs servicemanager? Dat kan met het traineeship van De Waal Autogroep. Bekijk onze video en ontdek welke kansen jou dit biedt.

Mika_thumbnail_mobiel

Hoe het werkt

Wij hebben een traineeship ontwikkeld waarmee we jou opleiden tot serviceadviseur. Samen met onze bedrijfstrainer stellen we een persoonsgebonden opleidingsplan op. Deze is goed doordacht; je krijgt een toolbox met alle informatie die je nodig kunt hebben, een uitgebreide playlist met uitlegvideo’s en het proces is zo helder ingericht zodat jij precies weet wie jij moet raadplegen met je vragen.

Dit is ‘learning on the job’. Vanaf je eerste werkdag bij De Waal draai je mee in de organisatie. Je hebt geen studiedagen; wel krijg je tijdens je werk uitleg en intensieve begeleiding om van jou de beste serviceadviseur te maken.

Hoe lang je traineeship duurt, is afhankelijk van jou als persoon en van de situatie binnen de organisatie. We hebben voorbeelden dat men na een jaar klaar was om een vaste plek in te nemen op de werkplaatsreceptie en anderen deden er een halfjaar of twee maanden over. Bekijk de tijdlijn om een goed beeld te krijgen van je opleidingspad.

CAB (15)

Het team...

Zoals je in de tijdlijn kunt zien, begin je jouw traineeship bij ons afsprakenbureau. Hier zie je het 4-koppige team waar jij onderdeel van wordt!

Wij bieden

  • Een persoonsgebonden opleidingsplan met professionele begeleiding;
  • Een kans om goed te verdienen én veel te leren, tegelijkertijd;
  • Je kunt doorgroeien tot servicemanager waarbij jij verantwoordelijk bent voor de aftersales van één vestiging;
  • Een afwisselende baan met veel menselijk contact;
  • Werken met mooie automerken binnen een gezond en hecht familiebedrijf.

Dit ben jij…

  • Een leergierige starter op de arbeidsmarkt;
  • Iemand met feeling en al wat ervaring met klantencontact;
  • Communicatief sterk en een goede planner;
  • Een precieze werker die graag kwaliteit levert.

Wil je kennis maken en samen kijken of dit bij jou past? Je kunt bij ons altijd een dag meelopen.

Klinkt dit interessant?

Dan zijn wij heel benieuwd naar jou! Je kunt gemakkelijk solliciteren via de button. Liever eerst even contact via WhatsApp? Dat kan ook! Neem contact op met Jasper de Moree, servicemanager bij De Waal, op 06 303 947 27.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper