3840x1080 monteur Audi

Kom werken bij De Waal Autogroep

Traineeship tot serviceadviseur

Geen vaste standplaats | 40 uur

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot serviceadviseur en doe jij dat graag met onze ijzersterke automerken? Ben jij communicatief sterk en zorg jij in iedere situatie voor een enthousiaste en tevreden klant? Bekijk dan onze vacature van Traineeship tot serviceadviseur.

Met het De Waal Traineeship programma word je in 12 maanden opgeleid tot volwaardig serviceadviseur. Wij leren jou alle fijne kneepjes van het vak, niet vanuit de schoolbanken maar écht in de praktijk. Tijdens je opleiding werk je op verschillende afdelingen en in verschillende vestigingen zodat alle onderdelen van het servicevak aan de orde komen en jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Wij zorgen ervoor dat het traineeship helemaal bij jou past, deze wordt op maat aangepast op jou.

Als serviceadviseur ben je een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats, misschien wel de allerbelangrijkste. Jij bent medebepalend hoe de klant het bedrijf ziet en jij zorgt ervoor dat hij uiterst tevreden is. Klachten los jij professioneel op en je zorgt ervoor dat klanten de showroom verlaten met een tevreden gevoel. Dit vraagt om een commerciële instelling, doorzettingsvermogen, sterke communicatieve vaardigheden. En met stip op één staat jouw drive om voor de allerbeste dienstverlening te gaan.

Hoe je dag eruit kan zien

De dag  gaat weer beginnen! Vandaag werk je bij De Waal in Tiel. Enthousiast stap jij iets voor 08:00u binnen. De eerste klant die haar auto langsbrengt, is mevrouw Van Velzen. Haar Škoda KAMIQ is toe aan een onderhoudsbeurt en ze hoort een krakend geluid wanneer ze over drempels rijdt. Dat is vervelend en jij begrijpt dit als geen ander. Jij zorgt er daarom voor dat ze vriendelijk wordt geholpen, dat er een schone leenauto voor haar klaar staat en dat ze tussendoor op de hoogte wordt gebracht van de oplossing voor het gekraak. Wanneer ze haar telefoon niet opneemt, stuur je er een WhatsApp berichtje achteraan.

Als je weer terug zit op je plek, gaat de telefoon. De heer Termaat wil graag wat vragen stellen over de reparatie die onze monteurs hebben uitgevoerd aan de versnellingsbak van zijn Volkswagen Tiguan. Jij helpt hem zo goed als je kunt en in overleg met de werkplaatschef zorg jij ervoor dat meneer goed geïnformeerd en tevreden de telefoon ophangt.

IMG_6122

De middag is alweer halverwege en na een goede lunch heb jij wat dossiers weggewerkt en kloppend gemaakt voor de garantieafdeling. Om 15.30u bel je mevrouw Van Velzen. Haar Škoda KAMIQ is inmiddels klaar. Ze kan haar auto weer komen halen en jij zorgt ervoor dat deze gewassen en gestofzuigd klaar staat voor haar. Weer een tevreden klant, daar word jij ook blij van.

De werkdag loopt ten einde en voor het tijd is om naar huis te gaan, maak jij nog wat werkplaatsfacturen van de auto’s die vandaag weer opgehaald worden. Die kunnen richting de klanten! Met een voldaan gevoel sluit jij jouw dag af.

Wij bieden

 • Uitstekende begeleiding door speciaal opgeleide collega’s;
 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met oog voor prestaties;
 • Een traineeship wat volledig op maat wordt samengesteld met jou;
 • Kans op doorgroeimogelijkheden;
 • Werken met prachtige automerken;
 • Een goed en volwaardig salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

 • Een MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent een starter op de arbeidsmarkt;
 • Ervaring in de automotive is een pré;
 • Je bent commercieel sterk en je gaat voor het beste resultaat;
 • Je hebt affiniteit met auto’s en autotechniek;
 • Maar bovenal ben je leergierig en enthousiast.

Ja, ik wil deze baan!

Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw verhaal! Reageer op de vacature door op de onderstaande button te klikken of bel eens als je vragen hebt.

Neem contact op met Jasper de Moree, servicemanager bij De Waal, op 0345 – 820 020.

Vacatures werkplaats De Waal Autogroep - Jasper