Airco onderhoud SEAT

Fris de zomer in

SEAT Airco onderhoud

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling vanaf €139

Blijkt na de aircocheck onderhoud nodig te zijn, is de aircocheck helemaal gratis. Een frisse en gezonde lucht in jouw SEAT.

Airco onderhoud SEAT

Laat je airconditioning regelmatig checken

Door heel kleine lekkages in de leidingen, slangetjes en koppelingen in het aircosysteem, kan je airco koudemiddel verliezen. En dat gaat ten koste van de koelcapaciteit. Om problemen en dure reparaties te voorkomen, adviseren wij eens in de drie jaar een Airco onderhoudsbeurt uit te voeren.

Je kunt het aircosysteem eerst laten checken met de aircocheck. Blijkt hierna onderhoud nodig? Dan is de aircocheck gratis.

Zo ziet Airco onderhoud eruit

We checken je airco van top tot teen en vullen het aircosysteem weer opnieuw volgens de specificaties af. Daarnaast voegen we een speciale fluor toe, waarmee we een eventuele lekkage later makkelijk kunnen achterhalen. Ook niet onbelangrijk: de geurbehandeling is inbegrepen, zodat je SEAT weer lekker fris ruikt.

Reparatie van lekkages en andere mankementen zijn niet bij de Airco onderhoudsbeurt inbegrepen. Maar geen zorgen over onverwachte kosten: we voeren reparaties alleen uit na uw goedkeuring.

Tip: Laat bij Airco onderhoud ook het interieurfilter vervangen. Zo weet je zeker dat de binnenkomende lucht optimaal gefilterd wordt en lekker fris ruikt.

Airco onderhoud SEAT
Airco onderhoud SEAT

Airco tips 

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede conditie. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voor de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.

Plan je airco onderhoud 

In onze werkplaats. Vertrouwd en snel.