Airco onderhoud Škoda

Fris de zomer in

Škoda Airco onderhoud

Koel.

Onderhoudsbeurt en geurbehandeling € 139

Airconditioning doet meer dan je denkt. Zo blijft je auto niet alleen koel, ook voorkomt een airco beslagen ruiten en houdt het stof, uitlaatgassen en pollen buiten. 

Airco onderhoud Škoda

Fris achter het stuur

Een goed werkende airco verhoogt het rijcomfort. Wist je dat onderhoud aan je airco niet wordt meegenomen in standaard onderhoud? Daarom adviseren wij om eens per drie jaar airco onderhoud uit te voeren. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt de werking van de onderdelen gecheckt. 

Niet zeker of je aircosysteem onderhoud nodig heeft? Plan een aircocheck. Blijkt er onderhoud nodig, dan is de aircocheck helemaal gratis.

4 jaar reparatiegarantie

Ruime auto's, ruime garantie. Bij Škoda krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die een officiële Škoda-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Elke drie jaar airco onderhoud

Houd er rekening mee dat airco onderhoud niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt wordt meegenomen. Maak daarom periodiek een afspraak bij onze Škoda-garage. Tijdens het onderhoud wordt de koeling, het stof- en pollenfilter en drukbeveiliging worden gecontroleerd. De lekdichtheid wordt gecheckt en de drukbeproeving wordt geïnspecteerd, leeggehaald, gevacumeerd en afgevuld.

* voor auto's vanaf modeljaar 2017 geldt dat een airco onderhoudsbeurt € 189 kost.

Airco tips 

  • Gebruik de airco het hele jaar door. Door de airco ook in de winter aan te zetten, blijft het systeem in goede conditie. Lekkages en reparaties kunnen zo voorkomen worden.
  • Schakel de airco 5 minuten voor de eindbestemming uit. Dit geeft het koudemiddel de kans om op te drogen. Zo ontstaan er geen nare geurtjes.
  • Zet in de zomer eerst kort alle ramen open, zodat de hete lucht kan ontsnappen. De airco hoeft zo minder hard te werken én het is sneller koel in de auto.
Airco onderhoud Škoda

Plan je airco onderhoud 

In onze werkplaats. Vertrouwd en snel.