Checks

Check, check, dubbel check

De Waal Checks

Zomer- en wintercheck, aircocheck en de occasioncheck.

Checks

Ga je op zomervakantie of wintersport? Wil je je auto particulier verkopen of een occasion niet bij een officiële dealer kopen? Onze monteurs checken jouw auto, zodat je met een veilig gevoel onderweg bent.

Wintercheck

Wintercheck

Tijdens de wintercheck wordt je auto gecontroleerd op twaalf essentiële punten. Hierbij worden indien nodig ook alle vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, bijgevuld. Maak snel een afspraak voor jouw check, dan zien wij je snel bij een van onze vestigingen.

Occasioncheck

Heb je je occasion niet bij een officiële dealer gekocht? Of sta je op het punt om je huidige auto te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts € 59 krijgt je Volkswagen, Audi, Škoda of SEAT een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvang je een inspectierapport van de bevindingen.

Occasioncheck
Aircocheck SEAT

Aircocheck

Vrijwel elke nieuwe auto heeft een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kun je beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit je auto na activering van het aircosysteem, zodat je fris achter het stuur zit. Om je aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Er zijn diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van je auto.

Wij helpen je graag

Niet gevonden wat je zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op en indien mogelijk helpen wij je verder.