Checks

Check, check, dubbel check

De Waal Checks

Zomer- en wintercheck, aircocheck en de occasioncheck.

Checks

Gaat u op zomervakantie of wintersport? Wilt u uw auto particulier verkopen of een occasion niet bij een officiële dealer kopen? Onze monteurs checken uw auto, zodat u met een veilig gevoel onderweg bent.

Wintercheck

Wintercheck

Tijdens de wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op twaalf essentiële punten. Hierbij worden indien nodig ook alle vloeistoffen, zoals olie en koelvloeistof, bijgevuld. Wanneer u de komende periode een wintercheck laat uitvoeren, krijgt u van ons een leuke merkgerelateerde give-away. Maak snel een afspraak voor uw wintercheck, dan zien wij u snel bij een van onze vestigingen.

Occasioncheck

Heeft u uw occasion niet bij een officiële dealer gekocht? Of staat u op het punt om uw huidige auto te verkopen? Plan dan nu de Occasioncheck. Voor slechts € 59 krijgt uw Volkswagen, Audi, ŠKODA of SEAT een volledige inspectie van de belangrijkste punten en worden de vloeistoffen gratis bijgevuld. Achteraf ontvangt u een inspectierapport van de bevindingen.

Occasioncheck
Aircocheck SEAT

Aircocheck

Vrijwel elke nieuwe auto heeft een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur zit. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Er zijn diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Wij helpen u graag

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op en indien mogelijk helpen wij u verder.