Audi Originele onderdelen

Kwaliteit en zekerheid

Audi originele onderdelen

Originele onderdelen zodat uw Audi nog langer mee gaat

De keten is zo sterk als de zwakste schakel

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Alleen als elk onderdeel betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal genieten van uw auto. Audi staat garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid.

Audi originele onderdelen

Kwaliteit

De kwaliteitseisen zijn precies enorm hoog en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, uw Audi is in goede handen bij De Waal. Wij gebruiken originele Audi onderdelen en hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis. Door de offerte weet u vooraf waar u aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie. Daarnaast krijgt u op alle Audi Originele Onderdelen en montagewerkzaamheden twee jaar garantie.

Origineel van Audi

Ruitenwisserbladen

Of u onderweg nou met regen, sneeuw of hagel te maken krijgt, dankzij de aerowissers van Audi Originele Onderdelen houdt u een goed zicht op de weg. Uw ruitenwissers worden dag na dag blootgesteld aan zware omstandigheden. Denk aan sneeuw, ijs, vuil, UV-straling en zure regen. De impact hiervan op uw ruitenwissers is groot. Vuildeeltjes kunnen barsten in het rubber veroorzaken. Originele aerowissers van Audi zijn gemaakt van speciaal ontwikkelde rubbersamenstellingen. Deze compounds gaan langer mee en verminderen het piepen en strepen van de wisserbladen op de voorruit. 

Origineel van Audi

Accu

Mobiliteit en gebruikszekerheid gegarandeerd met een Audi Original Accu. Startaccu’s zijn belangrijk om elektrische energie te leveren. In auto’s met een accu-energiemanagementsysteem is het nodig om de regeling daarvan af te stemmen op de nieuwe accu. Accu’s van Audi zijn meteen gebruiksklaar en hoeven niet gedurende een langere periode ingeregeld te worden. Originele Audi startaccu’s zijn leverbaar voor alle modellen. 

Origineel van Audi

Distributieriem

Een distributieriem zit in het hart van de motor en zorgt voor de aandrijving. Een distributieriem slijt, dit betekent dat de kwaliteit afneemt na een bepaald aantal kilometers/draaiuren. Vaak wordt de distributieriem per set (distributieriem, spanrollen en omkeerrollen) vervangen omdat dit kosten besparend is. Veelal wordt tegelijkertijd ook de waterpomp (koelvloeistofpomp) en de koelvloeistof vervangen om dubbele reparatiekosten te voorkomen.

Een distributieriem kan op twee manieren kapot gaan: hij kan breken of slippen. Als hij breekt, loopt de motor niet meer en in het ergste geval kan er motor-schade ontstaan. Als de riem is doorgeslipt, merk je dat doordat de motor slechter of helemaal niet meer loopt.