SEAT-Economy-service-mobiel

Voor auto's ouder dan 5 jaar

SEAT Economy Service

Geniet zonder zorgen.

Geniet zonder zorgen.

Is uw SEAT 5 jaar of ouder en toe aan onderhoud? Kies dan voor SEAT Economy Service. Dan profiteert u namelijk niet alleen van 15% voordeel op onderhoud, maar ook van 4 jaar reparatiegarantie, gratis pechhulp in heel Europa en nog veel meer.

SS-CI-Lifestyle-018

Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw SEAT 5+ jaar is*

Geniet zonder zorgen is waar SEAT Service voor staat. Wij kennen uw SEAT als geen ander, we zijn op de hoogte van alle ins- en outs en beschikken over de juiste apparatuur en goed getrainde vakmensen. Daarom kunnen wij u de onderstaande voordelen en zekerheden bieden.

De voordelen en zekerheden van SEAT Service:

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw SEAT 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
  • Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met SEAT Originele Onderdelen

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw SEAT, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp*

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw SEAT door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Heeft u pech? Neem direct contact op:

  • In Nederland: 0800-0242500
  • In het buitenland: +31 70 3145375
SS-CI-TYRES-15-001

De hoogste kwaliteit

We kennen uw SEAT als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van SEAT Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Disclaimer:

* SEAT Economy Service biedt voor alle SEAT’s, vanaf 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard) De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke SEAT die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een SEAT dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis SEAT-pechhulp in binnen- en buitenland.