Skoda-economy-service-mobiel

Voor Škoda's ouder dan 5 jaar

Škoda Economy Service

Geniet zonder zorgen.

Geniet zonder zorgen.

Om uw Škoda in topconditie te houden, is kundig en regelmatig onderhoud belangrijk. Is uw Škoda 5 jaar of ouder? Dan krijgt u 15% korting op onderhoud én remmen en riemen. Oudere familieleden hebben immers vaak een streepje voor. En dat natuurlijk altijd met de hoogste kwaliteit door het gebruik van originele Škoda onderdelen.

De voordelen en zekerheden van Škoda Service:

  • Altijd 15% voordeel op onderhoud als uw Škoda 5+ jaar is*
  • 4 jaar reparatiegarantie
  • Standaard pechhulp in heel Europa**
  • Geen verrassingen achteraf, u ontvangt altijd eerst een offerte
  • De hoogste kwaliteit met Škoda Originele Onderdelen

4 jaar reparatiegarantie

Laat u door ons een reparatie uitvoeren op uw Škoda, dan krijgt u maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door ons aan uw auto zijn verricht. Het bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteurs. De 4 jaar reparatiegarantie is geldig op alle reparaties die vanaf 1 juni 2017 zijn uitgevoerd.

Standaard pechhulp*

Niets is vervelender dan stilstaan door pech. Daarom willen wij u zo snel weer op weg helpen. Laat u uw Škoda door ons, volgens fabrieksvoorschrift, onderhouden? Dan heeft u recht op gratis pechhulp. 24/7 en in heel Europa.

Heeft u pech? Neem direct contact op:

  • In Nederland: 0800-0242500
  • In het buitenland: +31 70 3145375
SS-CI-TYRES-15-001

De hoogste kwaliteit

We kennen uw Škoda als geen ander, zijn op de hoogte van alle ins- en outs en maken alleen gebruik van Škoda Originele Onderdelen. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit. Komen we er, tijdens een apk of onderhoudsbeurt, achter dat er iets gerepareerd of vervangen moet worden, dan ontvangt u altijd eerst een offerte. Zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Disclaimer:

* Škoda Economy Service biedt voor alle Škoda's, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

** Elke Škoda die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Škoda dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Škoda-pechhulp in binnen- en buitenland.