Hero Economy Service Volkswagen 2023 mobiel

15% voordeel op onderhoud én remmen en riemen

Volkswagen Economy Service

Voor Volkswagen van 5 jaar of ouder.

Gaat je Volkswagen al wat langer mee?

Is jouw Volkswagen 5 jaar of ouder? Dan krijg je 15% voordeel op onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten met Economy Service. Vervang bijvoorbeeld extra voordelig je distributieriem, accu's, ruitenwissers of remmen. Alles volgens fabrieksvoorschrift, met het juiste gereedschap en originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de restwaarde van je auto optimaal en kun je nog jaren op 'm rekenen. 

Service Motifs - Brakes 2 - JPG - 4_3

De Economy Service

Je Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Een onderhoudsbeurt is iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt jouw Volkswagen volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschriften en weer in topstaat gebracht.

De voordelen van Economy Service

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer

Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kun je na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot je auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaar je op onderhoudskosten, maar heb je wel de zekerheid dat je Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door Economy Onderdelen

Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen je precies vertellen bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen

Bij Volkswagen Economy Service heb je 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal je een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in jouw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt hij met je wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij je direct om dit te bespreken.

Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en je Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,55. Normaliter kost een een losse APK bij De Waal € 35 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Werkplaats 2 BEW ES
ST_16-9_Pannen-und-Unfallhilfe_2

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service

Bij Volkswagen Economy Service krijg je standaard een Mobiliteitsgarantie**. Daarmee ben je na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.

*Volkswagen Economy Service biedt voor alle Volkswagen modellen, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Volkswagen Economy Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen, distributieriemen, multiriemen, accu’s, waterpompen en ruitenwissers. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen vallen niet onder deze service. Aircoservice heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Volkswagen Economy Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.

**Elke Volkswagen die volgens fabrieksvoorschrift in onderhoud is bij een Volkswagen dealer heeft 24 uur per dag recht op gratis Volkswagen-pechhulp in binnen- en buitenland.