volkswagen-economy-service-mobiel

15% voordeel op onderhoud én remmen en riemen

Volkswagen Economy Service

Voor Volkswagen van 5 jaar of ouder.

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee?

Dan komt u in aanmerking voor voordelig onderhoud en reparaties in onze werkplaats. Zo heeft u de zekerheid van een officiële merkdealer maar dan voor een voordelige prijs.

De Waal Gorinchem-10

De Economy Service

Uw Volkswagen regelmatig laten onderhouden voorkomt de kans op dure reparaties. Een onderhoudsbeurt is iedere 2 jaar of 30.000 kilometer nodig. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt uw Volkswagen volledig onderzocht volgens fabrieksvoorschriften en weer in topstaat gebracht.

De voordelen van Economy Service

  • Lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Onderhoudsbeurt na 2 jaar of maximaal 30.000 kilometer

Doordat De Waal gebruik maakt van Long Life-olie kunt u na onderhoud tot wel 2 jaar of 30.000 kilometer rijden tot uw auto weer toe is aan onderhoud. Op die manier bespaart u op onderhoudskosten, maar heeft u wel de zekerheid dat uw Volkswagen wordt onderhouden door echte professionals.

Voordelige reparaties door Economy Onderdelen

Bij reparaties van oudere modellen maken wij gebruik van speciale ”Volkswagen Economy Onderdelen”. Uiteraard is dit 100% Volkswagen kwaliteit, maar dan voordeliger dan de Volkswagen Originele Onderdelen. Onze Serviceadviseurs kunnen u precies vertellen bij welke reparaties het mogelijk is om gebruik te maken van de Economy Onderdelen.

2 jaar garantie op alle vervangen onderdelen

Bij Volkswagen Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

De prijs is vooraf bekend

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt De Waal u een Service Dialoog aan. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

thumbnailes-mob
Gratis APK in combinatie met Volkswagen Economy Service

Als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij de Volkswagen-dealer en uw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. U betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 4,05. Normaliter kost een een losse APK bij De Waal € 30 (all-in). U kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Gratis pechhulp in Europa in combinatie met Volkswagen Economy Service

Bij Volkswagen Economy Service krijgt u standaard een Mobiliteitsgarantie. Daarmee bent u na het onderhoud of de reparatie kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa door de dichtstbijzijnde Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener.