Service en diensten

Vertrouwd op weg

Service & Diensten

Uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Service 

Wij helpen u graag om mobiel te blijven. Vervangend vervoer, pechhulp, een goede autoverzekering en onderhoud met originele onderdelen dragen hieraan bij. Lees de garantievoorwaarden van uw auto. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u vertrouwd op weg.

Garantie

Standaard 4 jaar garantie

Op onze merken - Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens - zit standaard 4 jaar garantie. Lees hier meer over de garantievoorwaarden van uw auto. 

Pechhulp

Met de pech onderweg dienst van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKDOA heeft u 24/7 pechhulp in bijna heel Europa. Met de mobiliteitsservice heeft u recht op hulp wanneer u door een technisch mankement bent stil komen te staan of wanneer u om een andere reden niet verder kunt rijden.

Pechhulp
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer 

Veilig en vertrouwd op weg, betekent ook mobiel blijven. Bij De Waal Autogroep kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Wanneer uw auto in de werkplaats is voor bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie, kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Tijdens het inplannen van een werkplaatsafspraak kunt u dit reserveren.

Blijf verbonden

Een voorverwarmde auto, altijd up-to-date navigatie en leuke technische snufjes verzameld in een app. Met de connected apps van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen is dit mogelijk.

Connect apps
Verzekeringen

Verzekeringen

Of u nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld een occasion of een zeer complete all risk autoverzekering voor uw nieuwe auto. Voor iedere portemonnee is er een echte passende autoverzekering. 

De Onderdelendienst

Bij De Onderdelendienst bestelt u alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagen. Onze specialisten kunnen u deskundige en technische ondersteuning bieden, zodat u de beste kwaliteit aan uw klanten kunt leveren.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep
De Waal Autoverhuur

De Waal Autoverhuur

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor uw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies.

Wij helpen u graag

Niet gevonden wat u zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op en indien mogelijk helpen wij u verder.