Service en diensten

Vertrouwd op weg

Service & Diensten

Jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Service 

Wij helpen je graag om mobiel te blijven. Vervangend vervoer, pechhulp, een goede autoverzekering en onderhoud met originele onderdelen dragen hieraan bij. Lees de garantievoorwaarden van je auto. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en ben je vertrouwd op weg.

Garantie

Standaard 4 jaar garantie

Op onze merken - Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens - zit standaard 4 jaar garantie. Lees hier meer over de garantievoorwaarden van jouw auto. 

Pechhulp

Met de pech onderweg dienst van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKDOA heb je 24/7 pechhulp in bijna heel Europa. Met de mobiliteitsservice heb je recht op hulp wanneer je door een technisch mankement bent stil komen te staan of wanneer je om een andere reden niet verder kunt rijden.

Pechhulp
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer 

Veilig en vertrouwd op weg, betekent ook mobiel blijven. Bij De Waal Autogroep kun je altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Wanneer je auto in de werkplaats is voor bijvoorbeeld onderhoud of een reparatie, kun je altijd gebruik maken van vervangend vervoer. Tijdens het inplannen van een werkplaatsafspraak kun je dit reserveren.

Blijf verbonden

Een voorverwarmde auto, altijd up-to-date navigatie en leuke technische snufjes verzameld in een app. Met de connected apps van je Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda of Volkswagen Bedrijfswagen is dit mogelijk.

Connect apps
Verzekeringen

Verzekeringen

Of je nu op zoek bent naar een uiterst betaalbare autoverzekering voor bijvoorbeeld een occasion of een zeer complete all-risk autoverzekering voor je nieuwe auto. Voor iedere portemonnee is er een passende autoverzekering. 

De Onderdelendienst

Bij De Onderdelendienst bestel je alle originele onderdelen voor Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagen. Onze specialisten kunnen je deskundige en technische ondersteuning bieden, zodat je de beste kwaliteit aan je klanten kunt leveren.

De Onderdelendienst van De Waal Autogroep
Deniz met klant slider

De Waal Autoverhuur

De Waal Autoverhuur verhuurt voertuigen van de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Met deze diversiteit aan merken hebben wij altijd de juiste auto voor jouw mobiliteitsbehoefte. Met onze vestigingen in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Geldermalsen, Druten en Zaltbommel kunnen wij op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur, poolbeheer en shortlease constructies.

Wij helpen je graag

Niet gevonden wat je zocht? Neem vrijblijvend contact met ons op en indien mogelijk helpen wij je verder.