ŠKODA Connect app

Altijd verbonden

ŠKODA Connect

Uw auto. Uw voorkeuren.

Altijd verbonden met uw ŠKODA

Maak kennis met ŠKODA Connect, de onlinedienst waarmee u meer uit uw ŠKODA haalt. De applicatie bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en infotainment online.

ŠKODA Connect app

 De voordelen

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Voorzien van spraakbediening
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op uw route

Navigatie van infotainment online

Met de navigatie van ŠKODA Connect blijven kaarten en verkeersinformatie up-to-date. Voorafgaand aan uw reis kunt u de route opvragen in de app. Wanneer u in de auto stapt neemt het navigatiesysteem de route over.

Heeft u een lange route af te leggen? De app rekent hoe ver u kunt rijden met de tank of accu en plant tank- en laadpauzes langs de route voor u in. Onderweg aanpassingen invoeren? Met de spraakbediening kan de route gemakkelijk aanpassen terwijl uw aandacht op de weg blijft.

ŠKODA Connect app

Care Connect service

Heeft u autopech of raakt u betrokken bij een licht ongeval? Met een knop in de dakmodule wordt u verbonden met het callcentrum van de wegenwachtdienst. In het geval van een licht ongeval wordt via het infotainmentdisplay aangeboden het callcentrum van de wegenwachtdienst te bellen. Zij helpen u verder om zo snel mogelijk de weg weer op te kunnen en kunnen indien nodig een servicewagen sturen. Wanneer er wordt gedetecteerd dat de airbags zijn geactiveerd wordt automatisch het noodnummer gebeld en hulp uw kant op gestuurd.

Ook houdt de ŠKODA Connect app uw wagenstatus bij en houdt u op de hoogte van onderhoudsbeurten.

Toegang op afstand

Naast handig en behulpzaam, zorgt ŠKODA Connect voor meer comfort. ’s Winters kunt u via de app uw ŠKODA voorverwarmen en ’s zomers zet u alvast de airco aan. En als u routes en vertrektijden inplant in de app, hoeft u daar niet eens meer aan te denken. De auto zorgt dat hij op een aangename temperatuur is als u instapt.

Niet helemaal zeker of u de auto op slot heeft gedaan? In de app kunt u gemakkelijk checken of de auto op slot staat en hem eventueel op afstand alsnog vergrendelen. Ook uw tank, overgebleven actieradius en laadproces kunt u hier terugvinden. Kortom, de ŠKODA Connect app neemt een hoop zorgen weg en staat altijd voor u klaar.

ŠKODA Connect app

Download ŠKODA Connect

De ŠKODA Connect app is te downloaden in uw App Store of Play Store.

ŠKODA Connect deels of volledig te gebruiken in bijna alle modellen. (De ŠKODA CITIGO modellen uitgezonderd.) Vraag na bij uw dealer hoe de ŠKODA Connect app een toevoeging voor uw auto kan zijn.

Let op: Om de ŠKODA Connect app te kunnen gebruiken betaalt u aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van uw ŠKODA model en de gewenste functies in de applicatie.