Škoda Connect app

Altijd verbonden

Škoda Connect

Jouw auto. Jouw voorkeuren.

Altijd verbonden met jouw Škoda

Maak kennis met Škoda Connect, de onlinedienst waarmee je meer uit je Škoda haalt. De applicatie bestaat uit twee onderdelen: Care Connect en infotainment online.

Škoda Connect app

 De voordelen

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Voorzien van spraakbediening
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op de route

Navigatie van infotainment online

Met de navigatie van Škoda Connect blijven kaarten en verkeersinformatie up-to-date. Voorafgaand aan je reis kun je de route opvragen in de app. Wanneer je in de auto stapt neemt het navigatiesysteem de route over.

Heb je een lange route af te leggen? De app rekent hoe ver je kunt rijden met de tank of accu en plant tank- en laadpauzes langs de route voor je in. Onderweg aanpassingen invoeren? Met de spraakbediening kan de route gemakkelijk aanpassen terwijl jouw aandacht op de weg blijft.

Škoda Connect app

Care Connect service

Heb je autopech of raak je betrokken bij een licht ongeval? Met een knop in de dakmodule word je verbonden met het callcentrum van de wegenwachtdienst. In het geval van een licht ongeval wordt via het infotainmentdisplay aangeboden het callcentrum van de wegenwachtdienst te bellen. Zij helpen je verder om zo snel mogelijk de weg weer op te kunnen en kunnen indien nodig een servicewagen sturen. Wanneer er wordt gedetecteerd dat de airbags zijn geactiveerd wordt automatisch het noodnummer gebeld en hulp jouw kant op gestuurd.

Ook houdt de Škoda Connect app je wagenstatus bij en houd je op de hoogte van onderhoudsbeurten.

Toegang op afstand

Naast handig en behulpzaam, zorgt Škoda Connect voor meer comfort. ’s Winters kun je via de app je Škoda voorverwarmen en ’s zomers zet je alvast de airco aan. En als je routes en vertrektijden inplant in de app, hoef je daar niet eens meer aan te denken. De auto zorgt dat hij op een aangename temperatuur is als je instapt.

Niet helemaal zeker of je de auto op slot hebt gedaan? In de app kun je gemakkelijk checken of de auto op slot staat en hem eventueel op afstand alsnog vergrendelen. Ook je tank, overgebleven actieradius en laadproces kun je hier terugvinden. Kortom, de Škoda Connect app neemt een hoop zorgen weg en staat altijd voor je klaar.

Škoda Connect app

Download Škoda Connect

De Škoda Connect app is te downloaden in de App Store of Play Store.

Škoda Connect deels of volledig te gebruiken in bijna alle modellen. (De Škoda CITIGO modellen uitgezonderd.) Vraag na bij jouw dealer hoe de Škoda Connect app een toevoeging voor jouw auto kan zijn.

Let op: Om de Škoda Connect app te kunnen gebruiken betaal je aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van je Škoda model en de gewenste functies in de applicatie.