We Connect app

Altijd verbonden

Volkswagen We Connect

Jouw auto. Jouw voorkeuren.

Blijf in verbinding

Geniet je ook zo van een voorverwarmde auto, altijd up-to-date navigatie en leuke technische snufjes? Dan is de We Connect app iets voor jou!

Ontdek Volkswagen We Connect

Volkswagen_we_connect
We Connect app

Ontdek We Connect

Klaar voor de volgende generatie mobiele online diensten: vanaf modeljaar 2021 is het gros van de nieuwe auto's van Volkswagen helemaal klaargestoomd voor We Connect.

  • Real-time verkeersinformatie en kaartupdates
  • Altijd in contact met jouw Volkswagen
  • Veiligheid met onder andere de noodoproepservice
  • Vind gemakkelijk en snel laadpalen en tankstations op de route

Navigatie

Met de navigatie van We Connect navigeer je niet alleen snel en efficiënt naar het gewenste reisdoel, maar krijg je ook een snel overzicht van tankstations en laadpalen op de route.

Ook zijn parkeerplaatsen en ondergrondse parkings gemakkelijk terug te vinden in de app. Het infotainmentsysteem van Volkswagen informeert je over prijzen, capaciteit en openingsuren.

Met realtime informatie* wordt je navigatie nog slimmer: met online verkeersinformatie, routeberekening, actuele kaarten of zoeken naar speciale bestemming. Je blijft overal op de hoogte van up-to-date informatie.

*Beschikbaarheid volgens het net van de betreffende mobiele operator

We Connect app
We Connect app

Comfort

Deel je je auto wel eens met anderen? Met de We Connect app kun je persoonlijke instellingen vastleggen. Jouw Volkswagen herkent je en stelt volledig automatisch de stoel, verlichting, airconditioning, navigatie en bestuurdershulpsysteem voor je in. Zo hoef je niet meer met de knieën tegen het stuur de stoel naar achter te zetten.

Wil je graag nog meer luxe? Als je vertrektijden vastlegt in de app, verwarmt* je Volkswagen zichzelf voor. Zo kun je rustig ontbijten en in een warme, ontdooide auto stappen.

Met spraakbediening geniet je van het gemak van spraaksturing. Kies jouw lievelingsmuziek, zoek je favoriete radiozender en kun je zelfs e-mails voor laten lezen.

* alleen in combinatie met de optionele uitrusting Interieurvoorverwarming.

Mobiele sleutel

Ben je graag up-to-date van de nieuwste technologieën? Met de We Connect Plus (met navigatie en Discover Pro) kun je je auto openen met je smartphone. Je kunt je sleutel online delen met anderen, zodat zij probleemloos gebruik kunnen maken van de auto.

Initieel zijn er voor de Passat en de Arteon vijf gratis en voor de Golf afhankelijk van het ontwerp van de functie ook vijf mobiele sleutels ter beschikking. De mobiele sleutels zijn gedurende de eerste 4 jaar na het afsluiten van het We Connect-contract verwijderbaar. Het doorgeven van een mobiele sleutel vereist een identiteitscontrole van de sleutelverzender via het Volkswagen Ident-proces. Na de installatie op een compatibele smartphone heeft de mobiele sleutel een aan het eindapparaat gekoppelde geldigheid van één jaar.

We Connect app
We Connect app

Vermaak onderweg

De streamingdiensten Apple Music en Tidal staan nu ook rechtstreeks en gemakkelijk via het infotainmentsysteem van Volkswagen ter beschikking*. Ook een WiFi-hotspot en  internetradio maken een lange rit leuker en gezelliger.

* Voor het gebruik van deze dienst is er extra datavolume vereist. Dit kan tegen betaling rechtstreeks via de auto via de externe mobiele radiopartner Cubic Telecom of via een eigen dataverbinding van de klant (Smartphone Tethering) geregeld worden.

Veiligheid en wagenstatus

Met de dienst noodoproepservice wordt in noodgevallen voor je gezorgd. Want bij ernstige ongevallen, waarbij bijvoorbeeld je airbag geactiveerd is, wordt automatisch hulp ingeroepen. Ook als je pech heeft zijn wij snel ter plaatse. Met een druk op de knop helpen wij je het probleem vast te stellen en sturen wij, indien nodig, een servicevoertuig.

Ook wanneer er wordt ingebroken in je auto, houdt de We Connect app je op de hoogte als je diefstalwaarschuwing hebt geactiveerd.

We Connect app

Dowload We Connect in de App of Play Store

Download hier de We Connect app in de App Store of Play Store

Let op: Om Volkswagen We Connect app te kunnen gebruiken betaal je aanmeldkosten en abonnementsgelden. Dit bedrag is afhankelijk van het Volkswagen model en de gewenste functies in de applicatie.