header_maatwerk_branches

Voor elke baan de juiste bedrijfswagen

Maatwerkoplossingen per branche

Wat je werk ook is, wij begrijpen als geen ander dat elke branche eisen stelt aan jouw bedrijfswagen. Daarom stellen wij verschillende ombouwmogelijkheden voor bij iedere bedrijfswagen. Of nu op de bouw werkt, als hovenier of als pakketbezorger. In samenspraak met jou, stellen wij de ideale bus samen voor al je werkzaamheden.

Bouw

Welke bouwwerken je ook uitvoert. Een geschikte bedrijfswagen moet zich kunnen aanpassen aan jou specifieke behoeften. Bij klanten die in de bouw werken kijken we uitgebreider naar twee elementen. Enerzijds de opbouw van de bedrijfswagen. Ga je bijvoorbeeld voor een kipper of open laadbak. Anderzijds kijken we naar de inrichting van de bedrijfswagen. Samen met ALUCA bieden we verschillende kasten met vergrendelde lades.

maatwerk_branche_bouw
maatwerk_branche_transport_logistiek

Transport en logistiek

Werk je in de transport of logistiek? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk de laadruimte van jou bedrijfswagen kan zijn. De meeste bedrijfswagens zijn van Volkswagen zijn tegenwoordig gebouwd met een bredere wielbasis, waardoor er gemakkelijker een europallet overdwars geladen kan worden. Naast de extra laadruimte, bieden wij ook bedrijfswagens aan met een gesloten laadbak of koelwagen. 

Horeca, detail- en groothandel

Nooit lege schappen en altijd verse producten: dat is waar je business om draait. Daarbij stel je hoge eisen aan het transport, met een hoofdrol voor je bedrijfswagen en de bijbehorende service. Daarbij kan een koelwagen natuurlijk niet ontbreken. Of je nu kiest voor een Caddy of Crafter. Beide modellen kunnen geleverd worden als koelwagen, eventueel leverbaar met zonnepanelen op het dak.

maatwerk_branche_horeca_groothandel_kleinhandel
maatwerk_branche_hovenier_landbouw

Landbouw en groenvoorziening

Als ondernemer in de buitenlucht zoek je meer dan een functioneel werkpaard. Zo moet jouw bedrijfswagen ook kunnen presteren op onverharde wegen of een pad kunnen banen door weiland of bos. Vierwielaandrijving komt dan goed van pas. Met onze bedrijfswagens bieden wij specifieke oplossingen op die op je taken zijn toegerust. Of het nu gaat om de stoere Amarok of ERGO-gecertificeerde kipper.

Personenvervoer

Ook op gebied van personenvervoer heb je specifieke wensen voor jouw vervoersmiddel om een onbezorgde reis aan te bieden voor de reizigers. Ontdek daarom de mogelijkheden voor rolstoel- en taxivervoer. Denk hierbij aan eenvoudig instap, mogelijke rolstoelvervoer en luxueus interieur met comfortabele lederen stoelen.

maatwerk_branche_personenvervoer
maatwerk_brance_service_installatie

Service en installatie

In jouw branche gaat service altijd net het stapje verder. Je klanten leunen op jouw service; de bedrijfscontinuïteit kan ervan afhankelijk zijn maar ook iemands huishouden. Om direct de vereiste werkzaamheden uit kunnen voeren, zoals reparatie, installatie en onderhoud, wordt er om betrouwbare bedrijfswagens met krachtige en zuinig motoren gevraagd. Om voorbereid te zijn op de nodige werkzaamheden kun je jouw bedrijfswagen verder uitrusten met maatwerk inrichting van jouw bedrijfswagen.