header_vanwijk_doorlock_systems_laadruimtebeveiliging

Laadruimtebeveiliging: Van Wijk Doorlock Systems

Wanneer je waardevolle bagage meeneemt in je auto, bestelbus of vrachtwagen, hoop je dat deze niet gestolen worden. Om jw bagage zo goed mogelijk te beveiligen werkt De Waal Autogroep samen met Van Wijk Doorlock Systems, een bedrijf dat gespecialiseerd is in laadruimtebeveiliging van personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens en opleggers. Voor elk beveiligingsprobleem bieden zij een passende oplossing die aansluit bij jouw wensen. De R&D afdeling van Van Wijk blijft nieuwe systemen ontwikkelen en daarbij worden alle huidige producten constant verbeterd. Heb jij behoefte aan laadruimtebeveiliging?

Van-Wijk-Doorlock-systems-laadruimte-beveiliging-bedrijfswagen-opbouwgrendel

Beveiliging van je bedrijfswagen

De beveiliging in een bedrijfswagen of vrachtwagen vraagt om specifieke beveiligingsoplossingen. Aangezien elke voertuig en type anders is, komt het hierbij vaak aan op maatwerk. Gezamenlijk gaan we met elkaar in gesprek om de wensen en mogelijke oplossingen te bespreken om zodoende de best mogelijke beveiliging voor je laadruimte te kunnen bieden. Denk hier bijvoorbeeld aan een opbouwgrendel, flexgrendel voor de schuifdeur of robuuste beveiliging voor de laadklep of laaddeur.

Veilige bagageruimte van personenauto

Heb je regelmatig waardevolle spullen liggen in de bagageruimte van je personenauto? Dan is het belangrijk om je bagage zo goed mogelijk te beveiligen. Via Van Wijk Doorlock Systems kunnen wij onder andere een grendel in de achterklep bouwen, waardoor je bagage beter beveiligd is. De grendels worden netjes weggewerkt, zodat deze niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Om de laadruimte te ontgrendelen zijn er verder diverse mogelijkheden, waaronder een loper of afstandsbediening

vergrendeling_personenauto

Waarom gebruik maken van Van Wijk Doorlock Systems?

Pakket LB1

Van Wijk Doorlock Systems biedt twee verschillende beveiligingspakketten aan voor de Volkswagen Caddy (Cargo), Transporter en Crafter. Deze extra grendels worden aangestuurd door de originele vergrendeling van de bedrijfswagen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van:

  • Grendel t.b.v. schuifdeur
  • Grendel t.b.v. achterdeur
  • Motorcommand t.b.v. grendels
  • Inclusief montage
afbeelding pakket lb1
afbeelding lb2

Pakket LB2

Waarbij pakket LB1 de deuren worden aangestuurd door de originele vergrendeling, wordt de deur en/of laadklep automatisch vergrendeld zodra deze worden gesloten. Openen kan ook enkel via een code op het toetsenbord of een handzender of transponder. Het pakket is voorzien van onder andere:

  • Grendel t.b.v. schuifdeur
  • Magneetcontact t.b.v. schuifdeur
  • Grendel t.b.v. achterdeur
  • Magneetcontact t.b.v. achterdeur
  • Centrale (incl. toetsenbord)
  • Inclusief montage