dmvm-mobiel

Innovatieve mobiliteitsoplossingen

De Mobiliteit voor Morgen

Elektrisch rijden, autonome mobiliteit, verduurzaming, deelauto’s, mobiliteitsbudgetten, het is tijd voor ‘De mobiliteit voor morgen’.

Klaar voor de toekomst

De mobiliteitsbranche is dynamischer dan ooit tevoren. Thema’s als duurzaamheid, elektrificatie, connectiviteit en mobiliteitsbudgetten krijgen een steeds prominentere rol in deze branche. Dit biedt kansen voor organisaties en bedrijven om op een vernieuwde manier in te spelen op de mobiliteitsbehoefte van werkgever en werknemers.

Op het kennisplatform De Mobiliteit voor Morgen informeren en inspireren wij je, samen met Autolease Midden Nederland, met passie over vernieuwde mobiliteitsbehoeften. Ben je op zoek naar een partner in mobiliteit? Samen met jou gaan wij op zoek naar innovatieve mobiliteitsoplossingen die passen bij jouw behoefte en bijkomende vraagstukken. Neem een kijkje op ons kennisplatform en kom daar gemakkelijk in contact met ons team.

Lease a bike

Lease a Bike

Nederland is een echt fietsland. En ook een ‘fiets van de zaak’ wordt steeds populairder bij werkend Nederland. Begin 2020 keek meer dan 60% van de werkende Nederlanders positief tegen een fietsregeling aan. Met De Mobiliteit voor Morgen spelen wij graag in op deze groeiende vraag en samen met Lease a Bike verzorgen wij een zakelijk fietsplan met voordelen voor de werkgever en werknemer. Zo is de (elektrische) fiets een duurzame keuze, zorgt het voor meer vitaliteit op de werkvloer en brengt het ook economische voordelen voor werkgever en werknemer. Heb je interesse in een ‘fiets van de zaak’? Bekijk wat wij in samenwerking met Lease-a-Bike voor jou kunnen betekenen.

Shuttel

Door het groeiende aanbod aan vervoersmiddelen wordt er steeds vaker een combinatie van verschillende vervoersmiddelen gebruikt om van A naar B te komen. Openbaar vervoer, fiets, auto of taxi. Elke vorm van vervoer kan gebruikt worden door jouw medewerkers. Hierdoor wordt het soms lastig om alle kosten en transacties in kaart te brengen. Wij bieden hier graag een oplossing voor door een alles-in-één-mobiliteitskaart. Met de mobiliteitskaart van Shuttel worden alle kosten eenvoudig inzichtelijk. Makkelijk voor werknemer en werkgeven én je bespaart administratie- en mobiliteitskosten.

Shuttel
CORRIE-5

Mobiliteitsoplossing op maat

Elke organisatie heeft een unieke vraag of behoefte rondom mobiliteit. Wij begrijpen als geen ander dat elke mobiliteitsoplossing maatwerk is en dat we moeten blijven schakelen in deze snelle dynamische branche. Ons team van accountmanagers komt graag met je in contact om jouw mobiliteitsvraagstuk te bespreken. Gezamenlijk gaan wij op zoek naar een oplossing die past bij jouw organisatie en behoeftes. Heb je al een vraag over mobiliteit voor ons? Aarzel niet en vul ons contactformulier in. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.