id7-hero-homepage

Voel je vrij

De Waal Autogroep

Jouw Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in het gehele Rivierengebied.

Voel je vrij

Wij geloven dat mobiliteit de basis is voor het verbinden van mensen. Met vrijheid als ultiem doel. De vrijheid om te verplaatsen, te ontmoeten en te ontdekken. Als mobiliteitsprovider dragen wij hieraan bij. Wij zijn er voor mensen die zich verplaatsen. Ieder op zijn eigen manier. We bieden een passende oplossing voor ieders wens met de mobiliteitsmogelijkheden van nu én in de toekomst. In het gehele Rivierengebied vertegenwoordigen wij de merken Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens. U bent van harte welkom in één van onze showrooms in Tiel, Gorinchem, Culemborg, Zaltbommel, Geldermalsen en Druten.

Waarmee mogen we je helpen?

Wat klanten over ons zeggen

Klantvriendelijk en professioneel in 1

"De Waal is een klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Dat blijkt uit het vriendelijk te woord staan, denken in oplossingen en afspraken nakomen. Voor De Waal misschien vanzelfsprekend, maar dat vind je lang niet overal meer."

reviews-cijfer-9

Onze acties

Profiteer snel!

Skoda Enyaq RS hero mobiel
Enyaq RS Edition

De power en de dynamiek van de Škoda Enyaq Coupé RS is er nu ook voor de Enyaq SUV. Snel uit voorraad leverbaar en met voordeel tot € 7.400!

Skoda preview (9)
Škoda Zaterdag

Zaterdag 16 maart staat in het teken van Škoda Zaterdag. Kom alles te weten over de vernieuwde Scala en Kamiq en geniet van een hapje en een drankje. 

Web Ready JPG-T-Roc TC0862
Volkswagen Voordeel

Wil je een Volkswagen kopen, private leasen of zakelijk rijden? Er is voordeel voor iedereen! Bekijk snel hoeveel voordeel er voor jou in zit. 

Header Mobiel v2
Thule Fietsendragers

Ruim 30% voordeel op de Thule VeloCompact 924 en Thule VeloCompact 926! Neem éxtra voordelig je fietsen mee naar de mooiste plekjes in Nederland.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte.

enyaq-range
23 februari 2024
200.000 keer Enyaq: Škoda's triomf in e-mobiliteit

Met de productie van 200.000 exemplaren van de Enyaq en Enyaq Coupé heeft Škoda een belangrijke mijlpaal bereikt met zijn strategie richting volledig elektrische mobiliteit.

wintersport Hero mobiel
21 februari 2024
De checklist om veilig op wintersport te gaan

Wil je je auto optimaal voorbereiden voor de wintersport, zodat jij veilig op skivakantie kunt? Ontdek dan onze handige checklist voor een veilige reis! 

skodascalamontecarlo1
20 februari 2024
Wat is een hatchback en welke voordelen zijn er?

De term ‘hatchback’ ben je vast zo vaak tegengekomen dat-ie inmiddels net zo vertrouwd is als je lievelingstrui. Maar kun je omschrijven wat een hatchback is?

volkswagenid.7tourer-header
20 februari 2024
De nieuwe ID.7 Tourer: de ideale elektrische stationwagon

Met de ID.7 Tourer presenteert Volkswagen één van de eerste elektrisch aangedreven stationwagons. De nieuwe ID.7 Tourer wordt tegen de zomer in Nederland verwacht.

Nieuw in onze voorraad