Header mobiel_Excelente Deals 2024

Voor het 3e jaar op rij!

Audi Excellente Deals

Drie jaar op rij de beste!

Voor het derde jaar op rij zijn wij door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer. Wij hebben deze waardering vooral aan jou, als klant, te danken. Omdat wij je graag laten mee vieren in deze prestatie profiteer je van de Audi Excellente Deals. We hebben uniek voordeel op een nieuwe of jong gebruikte Audi.

Excellent_2

Alle acties

Private lease tarieven

Q2_Excellent

Gratis S tronic op Q2

Combineer de efficiëntie en sportiviteit van een conventionele handbak met het comfort van een moderne automaat. Op alle uitvoeringen van de Audi Q2 35 TFSI ontvang je nu zonder meerprijs een S tronic automaat. Dan voelen die kilometers in je nieuwe Q2 ineens Excellent aan. Hiermee profiteer je van een voordeel van maar liefst € 3.000.

Audi A4 S edition Competition

Of je nu kiest voor de Limousine of de Avant, de Audi A4 heeft voldoende te bieden voor iedere bestuurder. Tijdelijk ontvang je € 12.946 extra excellent voordeel op deze uitvoering. 

 • S line in- en exterieur
 • 18" lichtmetalen velgen
 • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
 • Exclusief design met zwarte in- en exterieur accenten

Je rijdt de Audi A4 S edition Competition vanaf € 48.940 of met financial lease vanaf € 591 per maand.

Audi A5 S edition Competition

Zwarte accenten zijn hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen. Daarbij profiteer je komende tijd ook van maar liefst € 16.400 voordeel op de Audi A5 S edition competition. Deze uitvoering is onder andere voorzien van:

 • S line in- en exterieur
 • 19" lichtmetalen velgen
 • MMI navigatie plus & Audi virtual cockpit
 • Audi matrix LED koplampen incl. dynamische richtingaanwijzers
 • Exclusief en excellent design met zwarte in- en exterieur accenten

Je rijdt de Audi A5 S edition Competition vanaf € 57.320 of met financial lease vanaf € 667 per maand.

Audi A6 S edition Competition

Ook de Audi A6 is nu leverbaar als S edition Competiton uitvoering. Zwarte accenten zijn hét kenmerk van de S edition Competition-uitvoeringen. Nu leverbaar met voordeel tot € 15.500 én daar bovenop profiteer je van € 4.000 inruilpremie. Deze excellente uitvoering is onder andere voorzien van:

 • S line in- en exterieur
 • 19" lichtmetalen velgen
 • Audi virtual cockpit Plus
 • Audi HD Matrix LED koplampen
 • Exclusief design met zwarte in- en exterieur accenten

Je rijdt de Audi A6 S edition Competition vanaf € 66.596.

Audi Q3 S edition Competition

Zowel de Q3 als de Q3 Sportback is nu beschikbaar als S edition Competition. Deze uitvoering is zeer sportief uitgerust en tijdelijk aantrekkelijk geprijsd. Je ontvangt nu € 7.500 voordeel als je kiest voor de S edition Competition. Dit pakket omvat: 

 • S line exterieur & interieur
 • Velgen, 20-spaak-V, grafietgrijs, glansgedraaid
 • Optiekpakket zwart
 • Privacy glas

Tijdelijk rijdt je de Audi Q3 met S tronic-automaat zonder meerprijs. Je rijdt de Audi Q3 S edition Competition vanaf € 55.318.

Audi Q5 S edition Competition

Is de Q3 net een maatje te klein voor je? Kies dan voor de Audi Q5 of de Q5 Sportback. Ook deze SUV is beschikbaar in de S edition Competition uitvoering. Momenteel ontvang je maar liefst € 8.500 voordeel op de SUV. Het pakket bevat o.a.: 

 • 20" lichtmetalen velgen "5-segmentspaak" design
 • Optiekpakket zwart
 • Privacy glas
 • S line interieur en exterieur, voor een excellente uitstraling
 • Audi sound system

Je rijdt de Audi Q5 S edition Comeptition vanaf € 72.600.

Audi A3 sportpakket

De vernieuwde A3 trekt al de aandacht met zijn markante uitstraling. Laat een sportieve indruk achter met het Audi sportpakket: zes zwarte accessoires zoals een zwarte 18 inch zomerset met Audi naafkappen en ventieldoppen, Audi instapverlichting, zwarte Audi logo's en modelaanduiding. Speciaal voor jouw Audi A3 en tijdelijk erg aantrekkelijk met een pakketprijs van € 1.699 incl. montage.

Audi Q3 sportpakket

Toon karakter met het Audi sportpakket op de Audi Q3: zes zwarte accessoires zoals een 20 inch lichtmetalen zomerset, Audi instapverlichting, zwarte Audi logo's en meer om het sportieve en avontuurlijke karakter van jouw Audi Q3 te accentueren. Tijdelijk zeer aantrekkelijk met een pakketprijs van € 2.470 incl. montage.

Q4 e-tron Sport pack

Breid je nieuwe Q4 e-tron uit met een compleet accessoire pakket. Maak 'm excellent met zwarte 21" velgen, dynamische naafkappen, ventieldopjes met het Audi logo, e-tron instapverlichting, zwarte Audi ringen voor en achter en zwarte modelaanduiding. Normaal betaal je voor dit pakket € 2.921, nu betaal je slechts € 2.495.

Q8 e-tron 

De Audi Q8 e-tron is tijdelijk beschikbaar in twee aantrekkelijke editions. De Q8 e-tron Advanced edition heeft standaard een kunstlederen interieur, assistentiepakket Tour en een achteruitrijcamera. De S edition is wat sportiever met een S line interieur en exterieur en 20" lichtmetalen Aero ring velgen. Je rijdt de Q8 e-tron vanaf € 76.750.

Maak je nieuwe Q8 e-tron helemaal af met het Sport pack. Dan krijg je op de Q8 e-tron 22" zwarte velgen, dynamische naafkappen, ventieldopjes met het Audi logo, e-tron instapverlichting, zwarte Audi ringen voor en achter en zwarte modelaanduiding. Normaal betaal je voor dit pakket € 3.476, nu betaal je slechts € 2.995.

gt-comp-3d

Audi e-tron GT Competition

De Competition-uitvoering is extra aantrekkelijk en excellent uitgerust met een Singleframe grille in carrosseriekleur. Het het optiekpakket zwart zorgt samen met extra donker getint privacy glass voor spannende contrasten. De 20 inch lichtmetalen velgen in vijf-dubbelspaaks ‘offset’ design met delen in contrastkleur orionzwart ronden het stijlvolle en sportieve plaatje optisch af. De e-tron GT Competition bevat daarnaast Adaptive air suspension en een Bang & Olufsen 3D Premium sound system. Profiteer van maar liefst € 8.330 voordeel!

Onze actuele voorraad

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease