Header mobiel

Voorraadvoordeel 10 daagse

Tot en met 3 juni is het weer Voorraadvoordeel 10 daagse! Stap jij binnenkort in een nieuwe (of jong gebruikte) auto? Je profiteert van veel extra voordeel op onze gloednieuwe en jong gebruikte auto's. En daar bovenop hebben we óók nog extra's.

Waarmee mogen we je helpen?

Wat klanten over ons zeggen

Klantvriendelijk en professioneel in 1

"De Waal is een klantvriendelijk en professioneel bedrijf. Dat blijkt uit het vriendelijk te woord staan, denken in oplossingen en afspraken nakomen. Voor De Waal misschien vanzelfsprekend, maar dat vind je lang niet overal meer."

reviews-cijfer-9

Onze acties

Profiteer snel!

Hero_Desktop_Audi_Q6 e-tron
VIP Preview Q6 e-tron

Woensdag 12 juni bij Audi De Waal in Geldermalsen. Save the date. Vijf weken voor de officiële Europese introductie hebben wij de Q6 e-tron al speciaal voor jou in de showroom staan.

Menu banner
Voorraadvoordeel 10 daagse

Het is weer Voorraadvoordeel 10 daagse! Stap nu in een gloednieuwe of jong gebruikte auto en profiteer van veel voordeel en extra's.

VW BWG
Volkswagen Bedrijfswagens Deals

Is jouw onderneming toe aan een nieuwe bedrijfswagen? Dan sta je voor de keuze: nog 1 keer dieselen of aan de stekker. Beide keuzes zijn nu erg voordelig.

Header Crafter Deals Desktop
Crafter Deals

Voorkom tienduizenden euro's bpm verhoging. Stap dit jaar nog in een Crafter. De bpm vrijstelling geldt alleen op bedrijfswagens die dít jaar nog op kenteken worden gezet. 

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte.

q6e-tronperformance3
30 mei 2024
Audi Q6 e-tron performance: tot 641 km range dankzij de kracht van een 100 kWh accupakket en achterwielaandrijving

De Audi Q6 e-tron is vanaf 30 mei ook te bestellen in de performance-uitvoering als Edition, Advanced edition en S edition, vanaf € 71.950*.

klv-201
30 mei 2024
Deze Volkswagen spoorweg-Bulli gaat (weer) als een trein

De experts op de klassiekerafdeling van Volkswagen Bedrijfswagens hebben opnieuw een historisch Bulli-juweeltje ontdekt: de spoorweg-Bulli uit 1955, ook wel bekend als de ‘Klv-20’.

id.buzzcargo1-4 (1)
29 mei 2024
ID. Buzz Cargo: ruimte voor nieuwe uitvoeringen

In de nieuwe, zeer complete Bulli Edition- en bereikbare Economy Business-uitvoeringen van de ID. Buzz Cargo worden de sterke eigenschappen nu nadrukkelijker dan ooit belicht.

Header Mobiel Q4
28 mei 2024
Audi Q4 e-tron: inclusief quattro vanaf € 49.990

De vernieuwde Audi Q4 e-tron SUV en Sportback kregen eind vorig jaar een nieuwe en nog efficiëntere aandrijflijn, met naar wens achterwiel- of quattro aandrijving.

Nieuw in onze voorraad