Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Al 75 jaar heeft Volkswagen de bus waar je op kan bouwen. Profiteer van interessante acties op jouw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe Crafter of kiest voor een elektrische ID. Buzz Cargo, er is altijd een actie om van te profiteren. Bekijk hieronder welke acties er gelden.

Elektrische ID. Buzz

ID. Buzz Cargo

Ontdek de toekomst van zakelijk rijden met de Volkswagen ID. Buzz Cargo. Bespaar maar liefst € 2.500 excl. BTW bij aanschaf van deze elektrische bus. Bovendien is de ID. Buzz Cargo érg goed leverbaar. Als je nu bestelt, kun je hem naar verwachting in februari al in gebruik nemen. Ontdek meer over de ID. Buzz Cargo of laat je overtuigen tijdens een proefrit via onderstaande buttons. 

Crafter

Ondanks uitdagende omstandigheden, zoals bijvoorbeeld zero emissie zones en de afschaffing van de BPM-vrijstelling, blijf je vakwerk leveren. Dat verdient een flinke schouderklop. Rijd nu de Crafter voor de prijs van een vergelijkbare Transporter. Als vanaf € 31.250 met oplopend voordeel tot € 4.585.

Mag de Crafter nog wel wat stoerder, sportiever en stijlvoller? Kies dan de Crafter Hero edition. Met opvallende rode accenten, voor- en achterspoiler, sidebars, zwarte logo's en 17'' lichtmetalen velgen, straalt de Crafter Hero onderscheidende klasse uit. Maak een proefrit in de normale Crafter of de Crafter Hero edition en ontdek 't zelf.

VW Multivan

Multivan

Zeg je Multivan, dan zeg je ultieme vrijheid. Tijdelijk ontvang je een inruilpremie van € 3.500, inclusief BTW bij aanschaf van de Volkswagen Multivan. We hebben momenteel nog één Multivan op voorraad. Dat betekent snel op weg in je nieuwe bus! De veelzijdige en ruime bus biedt een perfecte mix van comfort en functionaliteit en met de inruilpremie wordt hij wel héél aantrekkelijk.

Styling pakket voor de Caddy

Geef je Caddy Cargo een extra stoere en sportieve uitstraling met het Styling Pakket. Nu tijdelijk verkrijgbaar met 10% korting. Het pakket bestaat o.a. uit een voor- en achterspoiler, zwarte logo's voor en achter en functionele sidebars, waarmee je auto aan de zijkant tevens beschermd is tegen kleine schades. 

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel

Afschaffing bpm-vrijstelling

Als ondernemer staan er vanaf 2025 flink wat veranderingen op de planning. De bpm-vrijstelling voor ondernemers die een nieuwe bestelauto kopen verdwijnt per 1 januari 2025. Wij informeren je tijdig over deze wijziging en adviseren je graag over de gevolgen van deze bpm-afschaffing voor jouw onderneming.

Bekijk de voorraad bedrijfswagens