Header VWBWG ID Buzz Cargo

Iconisch elektrisch rijden

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Gebouwd voor de stad van morgen.

Kopen vanaf
€ 47.660
Business lease vanaf
€ 645
Bijtelling
16%

Elektrische variant op het icoon

De nieuwste emissieloze generatie bedrijfswagens staat voor u klaar! De Volkswagen ID. Buzz Cargo is de volledig elektrisch variant van de iconische T1 bus. De bekende bus in een gloednieuw jasje. Ontdek hier de nieuwste technologieën, kenmerkende design en het duurzame karakter van de elektrische ID. Buzz Cargo. De Volkswagen ID. Buzz Cargo wordt vanaf mei bestelbaar vanaf € 47.660 of € 645 per maand met financial lease. Bij de aanschaf van een nieuwe ID. Buzz Cargo bieden wij de mogelijkheid om een rijtraining te volgen bij Verkeersveiligheid Groep Nederland.

maxresdefault (1)

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Actieradius ID. Buzz Cargo

De Volkswagen ID. Buzz Cargo kent een actieradius van 424 kilometer (WLTP). Hiermee kom je verder dan welke elektrische bedrijfswagen dan ook. Wanneer u de ID. Buzz Cargo aanschaft, ontvangt u ook een gratis rijtraining om het maximale actieradius van de auto te benutten.

Elektromotor

In de ID. Buzz Cargo bevindt zich een 77 kWh accupakket dat een 150 kW sterke elektromotor van vermogen voorzien. De elektromotor kent een begrensde topsnelheid van 145 kilometer per uur. Het accupakket van de ID. Buzz wordt opgeladen aan de laadpaal met 11 kW aan vermogen, maar kan snelladen tot een maximumvermogen van 170 kW. Hierdoor is het accupakket in 30 minuten opgeladen van 5 tot 80%.

Afmetingen van de ID. Buzz Cargo

De nieuwste aanwinst van de ID.-Family kent een ruimtelijk opzet. Zowel voor de inzittenden als de bagageruimte. In de laadruimte is er plek voor 3,9m³ aan opslag. Gezien de afmetingen van de ID. Buzz Cargo passen er ook gemakkelijk twee europallets in. Het laadvermogen bedraagt maar liefst 650 kg.  Daarnaast kent de ID. Buzz Cargo een trekgewicht van maar liefst 1000 kg.

  • Lengte: 4,71 meter
  • Breedte: 1,99 meter
  • Hoogte: 1,96 meter
  • Laadvolume: 3,9m³ 

Technologische ontwikkeling in de ID. Buzz

De gloednieuwe ID. Buzz Cargo is voorzien van de allernieuwste versie van Travel Assist, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van zwermdata. Wanneer deze beschikbaar is, heeft Travel Assist slechts één herkenbare rijbaangrens nodig om de auto binnen de rijbaan te houden. Andere innovatieve technologieën bij de ID. Buzz Cargo zijn onder andere Car2X, Trained Park Assist en IQ.Light LED Matrix. Verder is het interieur afgewerkt met 12" navigatiesysteem 'Discover Pro'.

Maatoplossingen

Omdat je bedrijf uniek is. Omdat jouw dagelijkse werkzaamheden vragen om specifieke, maar ook duurzame en toekomstgerichte oplossingen. En... omdat je gewoon kwaliteit wilt leveren. Daarom bieden wij nu óók voor de ID. Buzz Cargo carrosseriebouw op maat, zodat jij binnenkort in je ideale elektrische bedrijfswagen rijdt en daarmee verzekerd bent van toegang tot binnensteden in de toekomst. 

Voor de ID. Buzz kan je kiezen voor een gesloten laadbak, open laadbak, kipper en veelvuil variant. Meer weten over deze maatwerkoplossingen voor de ID. Buzz Cargo? Neem dan contact met ons op.

7 jaar onderhoud op de ID. Buzz

Bij aanschaf van de ID. Buzz Cargo zit de eerste zeven jaar aan onderhoud (tot een max van 160.000 kilometer) standaard inbegrepen. Hieronder valt onder andere de voorgeschreven onderhoudsinspecties, vervangen van interieurfilter en remvloeistoffen. Ook de APK keuring zit erbij inbegrepen en kunt u gratis laten uitvoeren bij een erkende service-partner zoals De Waal Autogroep.

Garantie op accupakket

Naast het onderhoud op de ID. Buzz, heeft u ook nog eens acht jaar (of tot maximum van 160.000 km) lang garantie op het accupakket. Zo garanderen wij u een langdurige bedrijfszekerheid.

onderhoud garantie id buzz
ID. Buzz onthulling

Ook als personenbus

De ID. Buzz is niet alleen verkrijgbaar als bestelbus, maar wordt ook bestelbaar als personenwagen. De ID. Buzz kent op dit moment ruimte voor maar liefst 5 inzittenden en daarnaast nog 1.121 liter aan bagageruimte. Later komt de ID. Buzz nog met een verlengde variant waardoor u zelfs 9 inzittenden kunt vervoeren in de volledig elektrische ID. Buzz.

Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk de lopende acties.

VW Crafter 'Hero-edition'-33 (1)
Crafter Hero Pakket

Tijdelijk kun je bij De Waal Autogroep je Volkswagen Crafter nog stijlvoller, stoerder en sportiever maken. Kies voor het Crafter Hero Pakket

Volkswagen Bedrijfswagens Crafter_acties Q4 hero mobiel
Volkswagen Bedrijfswagens acties

Bekijk onze scherpe acties op Volkswagen Bedrijfswagens. Een held van een Crafter of de elektrische ID. Buzz Cargo. Wat past bij jou?

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

uso-24921
19 februari 2024
Volkswagen Multivan nu leverbaar als rijk uitgeruste Bulli Edition

De Volkswagen Multivan is tijdelijk verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Bulli Edition.

id.buzzcargo1-4
12 januari 2024
ID. Buzz populairste elektrische bestelwagen van 2023

De ID. Buzz was in 2023 de bestverkochte elektrisch aangedreven bestelwagen van Nederland. In totaal namen grote bedrijven 1.400 exemplaren in gebruik.

volkswagentransporter1
14 december 2023
De nieuwe Transporter - veelzijdiger dan ooit

Eind 2024 introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de opvolgers van de huidige Transporter 6.1 en Caravelle 6.1. Deze nieuwe generatie is op alle fronten verbeterd. 

transporter-1
11 december 2023
Nieuwe Transporter vanaf 2024 met drie aandrijflijnen beschikbaar

Vanaf 2024 zet de nieuwe en veelzijdige Transporter het succesverhaal van zijn legendarische voorgangers voort. 2024 wordt hét jaar van de Transporter voor Nederland.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.