Header VWBWG ID Buzz Cargo

Iconisch elektrisch rijden

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Gebouwd voor de stad van morgen.

Kopen vanaf
€ 46.200
Business lease vanaf
€ 575
Bijtelling
16%

Elektrische variant op het icoon

De nieuwste emissieloze generatie bedrijfswagens staat voor u klaar! De Volkswagen ID. Buzz Cargo is de volledig elektrisch variant van de iconische T1 bus. De bekende bus in een gloednieuw jasje. Ontdek hier de nieuwste technologieën, kenmerkende design en het duurzame karakter van de elektrische ID. Buzz Cargo. De Volkswagen ID. Buzz Cargo wordt vanaf mei bestelbaar vanaf € 46.200 of € 575 per maand met financial lease.

maxresdefault (1)

Actieradius ID. Buzz Cargo

De Volkswagen ID. Buzz Cargo kent een actieradius van 424 kilometer (WLTP). Hiermee kom je verder dan welke elektrische bedrijfswagen dan ook. Wanneer u de ID. Buzz Cargo aanschaft, ontvangt u ook een gratis rijtraining om het maximale actieradius van de auto te benutten.

Elektromotor

In de ID. Buzz Cargo bevindt zich een 77 kWh accupakket dat een 150 kW sterke elektromotor van vermogen voorzien. De elektromotor kent een begrensde topsnelheid van 145 kilometer per uur. Het accupakket van de ID. Buzz wordt opgeladen aan de laadpaal met 11 kW aan vermogen, maar kan snelladen tot een maximumvermogen van 170 kW. Hierdoor is het accupakket in 30 minuten opgeladen van 5 tot 80%.

Afmetingen van de ID. Buzz Cargo

De nieuwste aanwinst van de ID.-Family kent een ruimtelijk opzet. Zowel voor de inzittenden als de bagageruimte. In de laadruimte is er plek voor 3,9m³ aan opslag. Gezien de afmetingen van de ID. Buzz Cargo passen er ook gemakkelijk twee europallets in. Het laadvermogen bedraagt maar liefst 650 kg.  Daarnaast kent de ID. Buzz Cargo een trekgewicht van maar liefst 1000 kg.

  • Lengte: 4,71 meter
  • Breedte: 1,99 meter
  • Hoogte: 1,96 meter
  • Laadvolume: 3,9m³ 

Technologische ontwikkeling in de ID. Buzz

De gloednieuwe ID. Buzz Cargo is voorzien van de allernieuwste versie van Travel Assist, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van zwermdata. Wanneer deze beschikbaar is, heeft Travel Assist slechts één herkenbare rijbaangrens nodig om de auto binnen de rijbaan te houden. Andere innovatieve technologieën bij de ID. Buzz Cargo zijn onder andere Car2X, Trained Park Assist en IQ.Light LED Matrix. Verder is het interieur afgewerkt met 12" navigatiesysteem 'Discover Pro'.

7 jaar onderhoud op de ID. Buzz

Bij aanschaf van de ID. Buzz Cargo zit de eerste zeven jaar aan onderhoud (tot een max van 160.000 kilometer) standaard inbegrepen. Hieronder valt onder andere de voorgeschreven onderhoudsinspecties, vervangen van interieurfilter en remvloeistoffen. Ook de APK keuring zit erbij inbegrepen en kunt u gratis laten uitvoeren bij een erkende service-partner zoals De Waal Autogroep.

Garantie op accupakket

Naast het onderhoud op de ID. Buzz, heeft u ook nog eens acht jaar (of tot maximum van 160.000 km) lang garantie op het accupakket. Zo garanderen wij u een langdurige bedrijfszekerheid.

onderhoud garantie id buzz
ID. Buzz onthulling

Ook als personenbus

De ID. Buzz is niet alleen verkrijgbaar als bestelbus, maar wordt ook bestelbaar als personenwagen. De ID. Buzz kent op dit moment ruimte voor maar liefst 5 inzittenden en daarnaast nog 1.121 liter aan bagageruimte. Later komt de ID. Buzz nog met een verlengde variant waardoor u zelfs 9 inzittenden kunt vervoeren in de volledig elektrische ID. Buzz.

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

Header VWBWG ID Buzz Cargo
28 november 2022
ID. Buzz Cargo maakt indruk met innovatieve assistentiesystemen

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar met nieuwe, intelligente assistentiesystemen die het rijden nog comfortabeler kunnen maken en ook de veiligheid verder verhogen.

volkswagen id buzz cargo van of the year
21 september 2022
Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is in Hannover tijdens de IAA Transportation vakbeurs uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Lees meer over de prijs.

Onthulling nieuwe Amarok
7 juli 2022
Volkswagen presenteert nieuwe Amarok

Dertien jaar na de komst van de eerste Amarok presteert Volkswagen de gloednieuwe Amarok. De pick-up is groter, krachtiger en charismatischer dan ooit en voorzien van de laatste features.

Elektrische ID. Buzz
14 juni 2022
Welke subsidies en fiscale voordelen zijn er voor de ID. Buzz Cargo?

Heeft u interesse in de ID. Buzz Cargo? Dan kunt u profiteren van de SEBA en verschillende fiscale voordelen. Lees het artikel en profiteer van deze voordelen.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.