Volkswagen ID. Buzz Cargo

Iconisch elektrisch rijden

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Gebouwd voor de stad van morgen.

Kopen vanaf
€ n.t.b.
Private lease vanaf
€ n.t.b.
Business lease vanaf
€ n.t.b.
Bijtelling
12%

De ID. Buzz Cargo

De legendarische Volkswagen bus, maar dan elektrisch. Goed voor het klimaat én bedrijven die waarde hechten aan een beter milieu. De ID. Buzz gaat in de loop van 2022 in productie. Wanneer hij precies in onze showroom staat en hoeveel hij gaat kosten is nog een verassing. Ziet u uzelf al rijden in de ID. Buzz?

Veelzijdig en innovatief 

De ID. Buzz Cargo straalt écht Volkswagen uit. Eenvoudig en praktisch, zoals we dat kennen van de andere bedrijfswagens. De neus doet denken aan de ID.3 en ID.4, waardoor deze bus ook duidelijk thuis hoort in de ID. Family. De eyecatcher van deze bus zijn de koplampen. In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. De perfecte combinatie van vertrouwd en futuristisch ontwerp.

Nog altijd een ruime bus

De accu is in de vloer verwerkt, waardoor het interieur ook echt ruim blijft. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Zo manoeuvreert u gemakkelijk door het stadsverkeer, met nog steeds evenveel lading als u altijd had.

Werkplaats van de toekomst

Autonoom rijden lijkt nog toekomstmuziek, maar de ID. Buzz Cargo is daarop voorbereid. Voorlopig geniet u nog van het ruime aanbod aan rijhulp- en assistentiesystemen. En wanneer Nederland klaar is voor autonoom rijden is de ID. Buzz dat ook. Zo kunt u in de toekomst de eerste zijn die de administratie doet terwijl u onderweg bent naar de volgende klus.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Opladen zonder laadpaal

De ID. Buzz Cargo is uitgerust met twee kleinere elektromotoren. Eén motor per as en dus beschikt de bus over vierwielaandrijving. Met maar liefst 374 pk tikt de ID. Buzz in vijf seconden de 100 km per uur aan. De bus heeft een actieradius van 600 kilometer, wat ideaal is voor bezorgdiensten. Zo kunt u zonder laadpauze de dag door komen. Twijfelt u of dat genoeg is? De ID. Buzz CArgo is ook nog eens uitgerust met een zonnedak. De zonnepanelen wekken stroom op die u kunt gebruiken om nog verder te komen.   

Bent u klaar voor de toekomst?

Volkswagen Bedrijfswagen nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Volkswagen Bedrijfswagen nieuws.

Volkswagen Multivan
26 oktober 2021
Nieuwe Multivan: veelzijdig en flexibel ruimtewonder nu te bestellen

De nieuwe Multivan combineert het ruime en praktische van een bestelwagen met het comfort, de rijeigenschappen en de luxe van een personenauto.

ID. Buzz
8 september 2021
Autonoom rijdende Volkswagen ID. Buzz gepresenteerd op IAA Mobility

Tijdens de ‘New Auto Night’ van de Volkswagen Groep presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens een in camouflage gehuld prototype van de ID Buzz.

Caddy Rijhulpsystemen
25 juni 2021
Veilig en comfortabel onderweg met de Caddy Cargo

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo wordt inmiddels volop besteld in Nederland en is op alle fronten helemaal van deze tijd. 

De Nieuwe Multivan
11 juni 2021
Nieuwe Volkswagen Multivan: flexibiliteit voor werk en vrije tijd

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Multivan, de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen Bedrijfswagen.