a3limousine-mobiel

Ontdek de A3 Limousine

Audi A3 Limousine

Ervaar zelf de vooruitgang.

Kopen vanaf
€ 36.909
Private lease vanaf
€ 519
Business lease vanaf
€ 416
Bijtelling
22%

Vernieuwde A3 Limousine

De kenmerkende flanklijn op de A3 Limousine loopt door tot in de achterbumper. Hiermee wordt de lengte van de Limousine geaccentueerd en maakt het hem een elegante verschijning. U rijdt de A3 Limousine vanaf € 36.909 of € 519 als u hem private leaset. 

Indrukmakend design

Het onderstel van de nieuwe A3 Limousine biedt een uitgekiende balans tussen comfort en dynamiek. Het opvallende raster met honingraatpatroon op de bumper trekt meteen de aandacht. De LED-koplampen volgen de vormen van de grille en begroeten u wanneer u de auto ontgrendeld. De grote spoorbreedte geeft de auto de sportieve uitstraling die bij de A3 Limousine hoort.

Puur genot

Binnenin de Audi A3 Limousine draait het om de bestuurder. De bediening is volledig gedigitaliseerd. De contourverlichting en het ambient light zijn in dertig tinten instelbaar. Alles oogt strak en modern, met als opvallend detail de kleine hendel van de S tronic-automaat. Het MMI-touchscreen in het midden van het dashboard is afgewerkt met zwarte hoogglans vlakken. Ben het Bang & Olufsen Premium sound system en sportstoelen bent u helemaal in uw element.

Hoogwaardige assistentiesystemen

Mede dankzij de diverse elektronische assistentiesystemen is de Audi A3 Limousine een prettige auto om veilig kilometers in af te leggen. Neem adaptive drive assist, waarin geavanceerde technieken zijn samengevoegd om de snelheid vast te houden, afstand te bewaren tot de auto voor u en binnen de wegbelijning te blijven. Rear cross-traffic assist waarschuwt voor naderend verkeer als u achteruit een onoverzichtelijk parkeervak uitrijdt.

2020 Audi A3 Limousine (10)

Sportief op uw manier

De A3 Limousine is leverbaar met een keuze uit vier motoren. De 35 TFSI levert 110 kW/150 pk en wordt standaard gekoppeld aan een zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. Naast cilinderuitschakeling (CoD) beschikt deze 1.5-liter krachtbron over een 48-volt mild-hybridesysteem. Deze technologie wint energie terug bij het afremmen. De 35 TDI (2,0-liter TDI, 110 kW/150 pk) wordt eveneens gecombineerd met een zeventraps S tronic die voortaan wordt aangestuurd via shift-by-wire technologie.

Ook kunt u kiezen voor de 30 TDI Diesel (85 kW/116 pk) en de 30 TFSI driecilinder benzinemotor (81 kW/110 pk). Beide motoren worden voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak.

De uitvoeringen

De A3 Limousine is in de basis al zeer rijk uitgerust. Voor wie wat meer wilt is er naast de Pro Line ook een Advanced en S edition. 

Audi A4 Limousine

Toch wat meer ruimte?

Audi weet zakelijk comfort en een stijlvol design te combineren met uitzonderlijk veel luxe in de Audi A4 Limousine.  Maak kennis met de uitstraling en technologieën die de veelzijdige A4 u te bieden heeft. Gaat u voor luxe en comfort?

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Volkswagen.