Audi A3 Sportback

Ontdek de A3 Sportback

Audi A3 Sportback

Een auto die alle uitdagingen aankan.

Kopen vanaf
€ 36.027
Private lease vanaf
€ 489
Business lease vanaf
€ 407
Bijtelling
22%

Vierde generatie A3 Sportback

De vierde generatie van de Audi A3 Sportback schittert van stijl en klasse. De A3 Sportback is slimmer dan ooit dankzij tal van innovatieve technieken. En ook deze A3 is er met plug-in hybride techniek. U rijdt de nieuwe Audi A3 Sportback al vanaf € 36027 of € 489 per maand bij private lease.

Kleur bekennen

De Audi A3 Sportback is leverbaar in de mooiste kleuren. Van Atolblauw, tot Pythongeel, Tangorood en klassiek Manhattangrijs. Deze kleuren benadrukken de expressieve spatborden, de grote spoorbreedte en de grote Audi singleframe grille.

 

Audi A3 Sportback op voorraad

Amazon in de A3

De Audi A3 Sportback heeft een sportief interieur. En wanneer u kiest voor het S line interieur wordt het nóg sportiever. De A3 Sportback kan uitgerust worden met Amazon Alexa en Amazon Music. De virtuele assistent die u misschien in huis gewend bent, vindt u nu terug in de Audi A3. Houd uw zicht op de weg en uw handen aan het stuur én stel een boodschappenlijstje op.

Standaard veel assistentiesystemen

Met de veiligheid in de Audi A3 zit het wel goed. Standaard heeft deze namelijk tal van assistentiesystemen. Denk aan Audi pre sense front, Lane departure warning en Audi connect noodoproep & service. Daarnaast kunt u ook kiezen voor systemen zoals verkeersbordherkenning, adaptive cruise control en Adaptive drive assist.

Audi A3 Sportback

Van PHEV tot zuinige diesel

De Audi A3 Sportback is leverbaar met een breed scala aan motoren. Met de TFSI e motor kunt u kiezen om volledig elektrisch te rijden, hybride of op alleen de benzine motor. Deze plug-in hybride motor maakt het mogelijk dat de A3 altijd krachtig presteert. Met deze Audi A3 TFSI e kunt u tot 63 kilometer volledig elektrisch rijden en accelereert u in slechts 6,8 seconden van 0-100km/u.

Stapt u liever in een Audi A3 met een diesel motor? De 35 TDI is een krachtige motor die een laag verbruik heeft van zo’n 4,8 liter per 100 kilometer. U heeft altijd de keuze tussen een 6-versnellingen handbak of een 7-traps S tronic automaat.

A3limo2020_a3-limo-1

Wilt u net wat meer ruimte in de kofferbak?

De Audi A3 Limousine maakt indruk met zijn stijlvolle en sportieve exterieur en het hoogwaardige interieur. Ervaar zelf de vooruitgang. U rijdt ‘m al vanaf € 35.885.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.