Audi A4 Avant

Ontdek de A4 Avant

Audi A4 Avant

De luxe van een A4 met meer ruimte.

Kopen vanaf
€ 50.006
Private lease vanaf
€ 862
Business lease vanaf
€ 580
Bijtelling
22%

Groot zakelijk comfort

De combinatie van zakelijk comfort en stijlvol design creëren samen de luxe van deze A4 Avant. De Audi zit vol met de nieuwste technologieën en is opvallend ruim. U rijdt al in een A4 Avant vanaf € 50.006.

Sportief exterieur

Het strakke lijnenspel over de lengte van de auto zorgt voor een stijlvolle verschijning. Daarnaast neemt Audi het sportieve karakter van de A4 serie mee in de Avant. De brede singleframe-grille en grote luchtinlaten zorgen voor een aerodynamisch design. De achterkant van de Audi kenmerkt zich door de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen.

Doordacht interieurconcept

Net als het exterieur van de Audi A4 , is ook het interieur van de A4 strak afgewerkt. De rechte wanden in de kofferbakruimte zorgen ervoor dat u aan 495 liter bagage mee kunt nemen. Met een neergeklapte achterbank breidt u dit met een extra 1000 liter uit. Standaard op de A4 Avant is de elektrisch bedienbare achterklep. Optioneel kunt u kiezen voor een voetsensor, wat inladen een stuk eenvoudiger maakt. Ook voor in de auto geniet u van de ruimte, vanwege de brede carrosserie.

De nieuwste technologie

Bovenop dit functionele design komt nog meer gebruiksgemak en veiligheid. Slimme assistentiesystemen zijn met het 10,1 inch kleurentouchscreen eenvoudig te bedienen. De vertrouwde toerenteller en snelheidsmeter worden weergegeven op de Audi virtual cockpit. U kunt ervoor kiezen om ook de kaart hierop te tonen, zodat u in de rijrichting blijft kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant

Krachtige motoren

Alle motorenvarianten zijn mild-hybrides. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Als u liever op diesel rijdt, heeft u de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 120 kW/163 pk of een vermogen van 150 kW/204 pk. In de S versie geniet u van 251 kW /341 pk.

De uitvoeringen

Alle extra's die aansluiten bij uw rijstijl. Kies de Audi A4 Avant voor u. 

Audi Q3

Heeft u liever een hoge instap?

De nieuwe Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale Singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op. Zo is de achterbank over vijftien centimeter verschuifbaar en is de achterbankleuning in zeven standen te zetten.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Taxa
Audi Excellente Deals

Audi De Waal is uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2023. Om dat te vieren pakken wij graag uit met speciale Audi acties. Profiteer snel want op=op!

Audi A1 Sportback (16)
Audi A1 private leaseactie

Tijdelijk private lease je de Audi A1 Sportback Pro Line vanaf slechts € 427 per maand. Dat is maar liefst € 42 korting per maand!

Audi A3 Demo Deal-2
Audi A3 private leaseactie

Alléén in 2023 stap je voor slechts € 489 p/m in de A3 Sportback. Met de korte looptijd van 24 maanden een wel héél aantrekkelijke actie. 

Header - Mobiel
Suit up met de Audi Q8 e-tron

Kies er dit jaar nog voor om de Audi Q8 e-tron te leasen via ALMN en ontvang Dutch Dandies outfit cadeau. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

RS Q e-tron Dakar
7 december 2023
Audi RS Q e-tron: op alle fronten doorontwikkeld voor Dakar 2024

In de aanloop naar de derde deelname aan de Dakar Rally heeft Audi het RS Q e-tron prototype op tal van punten verder verbeterd. Hij is nu nog veiliger, betrouwbaarder, comfortabeler, lichter, efficiënter.

audiq6e-tronmotorenproductie1
8 november 2023
Audi start productie elektromotoren voor PPE-platform in Győr

Audi is in zijn Hongaarse fabriek in Győr – ’s werelds grootste motorenfabriek – gestart met de productie van elektromotoren voor het Premium Platform Electric (PPE). 

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (2)
28 september 2023
Vernieuwde Q4 e-tron: méér Audi voor aangescherpte prijzen vanaf € 54.865*

De vernieuwde Audi Q4 e-tron-range zet grote stappen op alle gebieden die bepalend zijn voor ontspannen elektrisch rijden. Met zijn standaard accupakket heeft hij een range van 547 kilometer**. Je rijd de Audi Q4 e-tron nu al vanaf € 54.865*.

Vernieuwde Audi Q4 e-tron (4)
21 september 2023
Vernieuwde Audi Q4 e-tron: krachtiger, grotere range en nóg meer rijplezier

Een aangescherpte afstemming van het onderstel, een vernieuwde en efficiëntere aandrijflijn, meer vermogen, een groter rijbereik tot 547 kilometer* en snellere laadtijden. 

Disclaimer Private Lease Keurmerk

* De Waal Autogroep biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

afbeelding_keurmerk_private_lease

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.