Audi A4 Avant

Ontdek de A4 Avant

Audi A4 Avant

De luxe van een A4 met meer ruimte.

Kopen vanaf
€ 48.000
Private lease vanaf
€ 739
Business lease vanaf
€ 542
Bijtelling
22%

Groot zakelijk comfort

De combinatie van zakelijk comfort en stijlvol design creëren samen de luxe van deze A4 Avant. De Audi zit vol met de nieuwste technologieën en is opvallend ruim. U rijdt al in een A4 Avant vanaf € 48.000.

Sportief exterieur

Het strakke lijnenspel over de lengte van de auto zorgt voor een stijlvolle verschijning. Daarnaast neemt Audi het sportieve karakter van de A4 serie mee in de Avant. De brede singleframe-grille en grote luchtinlaten zorgen voor een aerodynamisch design. De achterkant van de Audi kenmerkt zich door de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen.

Doordacht interieurconcept

Net als het exterieur van de Audi A4 , is ook het interieur van de A4 strak afgewerkt. De rechte wanden in de kofferbakruimte zorgen ervoor dat u aan 495 liter bagage mee kunt nemen. Met een neergeklapte achterbank breidt u dit met een extra 1000 liter uit. Standaard op de A4 Avant is de elektrisch bedienbare achterklep. Optioneel kunt u kiezen voor een voetsensor, wat inladen een stuk eenvoudiger maakt. Ook voor in de auto geniet u van de ruimte, vanwege de brede carrosserie.

De nieuwste technologie

Bovenop dit functionele design komt nog meer gebruiksgemak en veiligheid. Slimme assistentiesystemen zijn met het 10,1 inch kleurentouchscreen eenvoudig te bedienen. De vertrouwde toerenteller en snelheidsmeter worden weergegeven op de Audi virtual cockpit. U kunt ervoor kiezen om ook de kaart hierop te tonen, zodat u in de rijrichting blijft kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Avant.

Audi A4 Avant

Krachtige motoren

Alle motorenvarianten zijn mild-hybrides. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 150 kW/204 pk en 195 kW/265 pk. De sterkste versies zijn te bestellen met quattro ultra-aandrijving voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt.

Als u liever op diesel rijdt, heeft u de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 120 kW/163 pk of een vermogen van 150 kW/204 pk. In de S versie geniet u van 251 kW /341 pk.

De uitvoeringen

Alle extra's die aansluiten bij uw rijstijl. Kies de Audi A4 Avant voor u. 

Audi Q3

Heeft u liever een hoge instap?

De nieuwe Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale Singleframe-grille in het oog springt. Zijn ruime interieur met talrijke praktische details levert veel gebruiksgemak op. Zo is de achterbank over vijftien centimeter verschuifbaar en is de achterbankleuning in zeven standen te zetten.

Audi acties

Bekijk de lopende acties.

Audi A1 financieringsactie
Audi A1 financieringsactie

Audi Privé Plan is de enige financiering die is afgestemd op uw wensen, keuzes en natuurlijk de gebruiksduur van uw nieuwe Audi. 

Audi Private Lease voordeel
Audi Private Lease voordeel

Rijden in een nieuwe Audi voor een vast maandbedrag? Dat kan met private lease! 

OFM-actie
Uw Audi op maat

Als u voor uw droom Audi gaat, wilt u natuurlijk dat deze 100% aansluit op uw wensen. Bij Audi De Waal stellen wij deze op maat voor u samen. Puur maatwerk. 

financiering_audi_q7_q8
Scherpe financieringstarief Audi Q7 en Q8

Rijden in een nieuwe Audi Q7 of Audi Q8 is extra aantrekkelijk met een scherp financieringstarief. Het rentetarief is tijdelijk verlaagd naar slechts 4,99%. 

Audi nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Audi nieuws.

Audi-De-Waal-Excellent-Team
29 maart 2022
Audi De Waal is Audi Excellent Dealer 2022

Audi De Waal is door Audi Nederland uitgeroepen tot Audi Excellent Dealer 2022. Wij zijn trots dat wij tot één van de zes beste Audi dealers van Nederland horen.

Audi e-tron
1 maart 2022
Audi e-tron is ‘EV van het Jaar 2022’

De Audi e-tron is door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) uitgeroepen tot ‘EV van het Jaar 2022’. De volledig elektrische SUV van het merk Audi kreeg deze erkenning in de categorie 'Top segment'.

Vernieuwde Audi A8
15 februari 2022
Vernieuwde Audi A8 is vanaf heden te bestellen bij Audi De Waal

Onlangs onthulde Audi de vernieuwde Audi A8. De facelift bestond voornamelijk uit een compleet nieuw design vol hoogwaardige technologieën. Zoals u van de Audi A8 mag verwachten kent de vernieuwde A8 buitengewoon complete standaarduitrusting gezamenlijk met unieke comfort- en rijbeleving

audiampionity1-mobile
24 november 2021
IONITY-netwerk versterkt Audi's elektro-offensief door forse uitbreiding

IONITY gaat zo’n 700 miljoen euro investeren om tegen 2025 meer dan 5.000 extra snelladers te installeren.

Brochures en prijslijsten

Alles over uw nieuwe Audi.