Werkplaats

Audi werkplaats

Ook na aanschaf van uw Audi bent u bij de Waal aan het goede adres. Er staat een team van vakkundige medewerkers voor u klaar zodat al uw wensen op mobiliteitsgebied vervuld worden. U bent met uw auto van harte welkom in onze Audi werkplaats.

U kunt o.a. bij ons terecht voor:

Plan hier direct uw afspraak

 

Audi reparatie en onderhoud

Voor alle reparaties of onderhoud van uw Audi bent u bij de Waal aan het juiste adres. Wij maken enkel gebruik van originele Audi onderdelen en beschikken over vakkundige monteurs zodat wij uw auto optimaal kunnen onderhouden of herstellen. Daarnaast beschikken wij over een eigen schadeherstel bedrijf, Schadenet Rivierenland.

Express service

Bij al onze vestigingen kunt u terecht voor Express Service. Dit betekend dat u altijd langs kan komen zonder afspraak tijdens onze openingstijden om kleine reparaties te laten uitvoeren. Hierbij gaat het om kleine werkzaamheden als het vernieuwen van banden, het vervangen van een kapotte lamp, de montage van een nieuwe uitlaat, et cetera.

Pakket prijzen systeem

Aan de hand van de gegevens van uw Audi kunnen wij altijd vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. Zo weet u exact wat de kosten zijn en komt u niet voor onvoorziene kosten te staan. Bovendien krijgt u twee jaar garantie op zowel de verrichte werkzaamheden als de onderdelen.

Vervangend vervoer

Om ervoor te zorgen dat u niet belemmerd wordt door de reparatie van uw auto bieden wij vervangend vervoer. Er is een uitgebreide keuze in vervangend vervoer voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken.

Haal- en breng service

Moet u uw auto missen voor onderhoud of reparatie? Maak dan gebruik van de Haal- & brengservice. Wij brengen u graag naar uw bestemming in de buurt wanner uw auto bij ons in de werkplaats staat. Ook kunnen we de auto bij u thuis ophalen en deze weer terugbrengen wanneer het onderhoud of de reparatie klaar is. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen we ook samen kijken naar de beste oplossing voor u.