Audi_Lifetime_Service_Hero_Mobiel

Speciaal voor je Audi van 5 jaar of ouder

Audi Lifetime Service

Een leven lang in topconditie

Nu bij Audi De Waal

Bij Audi De Waal willen we dat je eindeloos kunt genieten van onvergetelijke ervaringen met jouw Audi. Goed onderhoud is essentieel, dus ook als je Audi al wat langer meegaat. Met Audi Lifetime Service garanderen wij dat je dit kunt blijven doen, ook als jouw Audi 5 jaar of ouder is. Standaard krijg je al 15% voordeel op onze onderhoud, remmen, riemen, accu's en ruitenwissers*. Daarnaast profiteer je, net als bij een nieuwe Audi, van de unieke expertise van onze service adviseurs, de garanties én Audi Pechhulp in vrijwel heel Europa.

Ontdek alle voordelen of maak direct een afspraak.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van je Audi en welk onderhoud je aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met jou een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet snel voor verrassingen te staan.

Audi_Lifetime_Service_foto

De zekerheden van Audi Service

Met Audi Lifetime Service profiteer je niet alleen van voordelig onderhoud. Je kunt ook altijd vertrouwen op de zekerheden van Audi Service.

  • Wij geven 4 jaar garantie op onderhoud en reparaties
  • Met onze pechhulp service helpen wij je snel weer op weg
  • Wij bieden Audi-kwaliteit voor een goede prijs
  • Onze vakspecialisten kennen je Audi van A tot Z
  • Wij staan klaar voor alle Audi’s
  • Wij hebben alle software- en kaartupdates voor je Audi

*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl. keramische remmen), distributieriemen, multiriemen, waterpompen, ruitenwissers en accu’s. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.