Audi koppelt configurator aan Apple Wallet voor iPhone

22 juni 2017

Hoe laat je eenvoudig aan De Waal weten hoe jouw gedroomde auto eruit moet komen te zien? Simpel! Door je geconfigureerde Audi in de Apple Wallet van je iPhone te laden en in je broekzak mee te nemen.

Wie op audi.nl op een iPhone zijn of haar ideale auto samenstelt, kan hem sinds kort in de Apple Wallet opslaan. Vanuit die ‘digitale portemonnee’ is het mogelijk om op een later tijdstip verder te gaan met de configuratie via de Audi Configurator app, maar misschien nog wel handiger: de configuratie kan zo gemakkelijk worden meegenomen naar de Audi-dealer.

Direct zichtbaar op scherm
De Waal heeft vervolgens de mogelijkheid om de configuratie op twee manieren uit de iPhone uit te lezen: via de Audi Code van de configuratie of door met een speciale applicatie de bijbehorende QR-code te scannen. De auto die u heeft samengesteld, is bij De Waal dan direct zichtbaar op een groot scherm.

Brug tussen on- en offline
De koppeling tussen audi.nl en Apple Wallet is een belangrijke stap in de digitalisering van het aankoopproces. U kunt in alle rust thuis uw favoriete Audi kiezen en die aanpassen aan uw voorkeuren. De iPhone functioneert als brug tussen on- en offline en maakt de communicatie met De Waal net weer iets eenvoudiger.

Terug naar nieuwsoverzicht