vwbwgnieuwshero-mobiel

Altijd up-to-date

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws 

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfswagens. 

ID.Buzz in de praktijk Van Oort Transport_header_mobiel
29 augustus 2023
De ID.Buzz in de praktijk: Van Oort Transport

De Waal Autogroep heeft sinds de marktintroductie afgelopen december al heel wat buzzen de weg op gezet. Een succes, in onze ogen. En hoe ervaren onze klanten dat zelf? Wij vragen het aan ze in deze serie.

californiaconcept1
25 augustus 2023
California CONCEPT blikt vooruit op nieuwe buscamper van Volkswagen Bedrijfswagens

De nieuwe generatie VW California staat in de coulissen. Op de Caravan Salon in Düsseldorf presenteert VW alvast een vooruitblik op het toekomstige productiemodel.

californiaconcept1
7 augustus 2023
Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de California CONCEPT

35 jaar na de eerste California maakt de wereld kennis met de Volkswagen California CONCEPT. De productversie van de nieuwe kampeerbus gaat in 2024 in productie.

headervwcalifornia
14 juli 2023
200.000 vakantie-iconen: productiejubileum voor Volkswagen California

Het 200.000ste exemplaar dat vandaag is geproduceerd, is een California 6.1 Ocean 2.0 TDI  4MOTION met een 7-traps DSG-automaat.

t2electric
16 juni 2023
Grootste expositie van klassieke Volkswagen-busjes ooit tijdens VW Bus Festival 2023

Van 23 tot en met 25 juni zijn alle ogen van liefhebbers van Volkswagen-bussen gericht op het internationale VW Bus Festival 2023.

id.buzz-panodak2
13 juni 2023
Maximale Samba-beleving: ID. Buzz met smartglass dak

De nieuwe ID. Buzz met lange wielbasis herinterpreteert het Samba-gevoel van de icoon met een glazen dak dat slim én cool is.

Volkswagen festivalbus Hero
23 maart 2023
Legendarisch VW Bus Festival is terug van weggeweest

Liefhebbers van Volkswagen-busjes opgelet: het legendarische VW Bus Festival is terug van weggeweest! 16 jaar na de laatste editie zetten duizenden Volkswagen-busjes binnenkort koers naar Hannover.

header
24 februari 2023
ID. Buzz blaast historische Porsche Renndienst nieuw leven in

In de jaren vijftig, zestig en zeventig werd de Volkswagen Transporter ingezet als servicewagen voor de raceteams van Porsche.

Volkswagen ID.buzz anwb
10 februari 2023
ID. Buzz Cargo schrijft volgend elektrisch hoofdstuk voor Wegenwacht

Volkswagen is al decennialang hofleverancier van pechvoertuigen aan de ANWB Wegenwacht. 

Header VWBWG ID Buzz Cargo
28 november 2022
ID. Buzz Cargo maakt indruk met innovatieve assistentiesystemen

De Volkswagen ID. Buzz Cargo is verkrijgbaar met nieuwe, intelligente assistentiesystemen die het rijden nog comfortabeler kunnen maken en ook de veiligheid verder verhogen.

volkswagen id buzz cargo van of the year
21 september 2022
Volkswagen ID. Buzz Cargo uitgeroepen tot International Van of the Year 2023

De volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz Cargo is in Hannover tijdens de IAA Transportation vakbeurs uitgeroepen tot International Van of the Year 2023. Lees meer over de prijs.

Onthulling nieuwe Amarok
7 juli 2022
Volkswagen presenteert nieuwe Amarok

Dertien jaar na de komst van de eerste Amarok presteert Volkswagen de gloednieuwe Amarok. De pick-up is groter, krachtiger en charismatischer dan ooit en voorzien van de laatste features.

Elektrische ID. Buzz
14 juni 2022
Welke subsidies en fiscale voordelen zijn er voor de ID. Buzz Cargo?

Heeft u interesse in de ID. Buzz Cargo? Dan kunt u profiteren van de SEBA en verschillende fiscale voordelen. Lees het artikel en profiteer van deze voordelen.

ID. Buzz Event 1700x956 17
1 juni 2022
Feestelijk ID. Buzz Event

Tiel – Op 27 mei jl. was het groot feest in ons Bedrijfswagencentrum in Tiel. Daar stonden namelijk voor één dag de gloednieuwe, volledig elektrische Volkswagen ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. 

id.buzzcargo1-2
10 maart 2022
Volkswagen presenteert elektrische ID. Buzz en ID. Buzz Cargo

Volkswagen presenteert de nieuwe ID. Buzz en ID. Buzz Cargo. Deze twee CO2-neutraal geproduceerde nieuwkomers zijn het moderne, elektrisch aangedreven equivalent van de Volkswagen T1 bus.

Volkswagen Caddy Cargo
18 januari 2022
Hoe groot is de laadruimte van de Volkswagen Caddy Cargo

De Volkswagen Caddy Cargo biedt niet alleen maximaal comfort in de cabine, maar ook meer dan genoeg laadruimte? Hoe groot de laadruimte is, leggen wij aan u uit!

amarokdesignschets1.jpg-mobile
14 december 2021
De nieuwe Volkswagen Amarok maakt zich op voor onthulling in 2022

In 2022 wordt de nieuwe Volkswagen Amarok bekend gemaakt. De Amarok is de derde generatie van de premium pick-up en maakt al meer dan tien jaar indruk op elk terrein.

Volkswagen Multivan
26 oktober 2021
Nieuwe Multivan: veelzijdig en flexibel ruimtewonder nu te bestellen

De nieuwe Multivan combineert het ruime en praktische van een bestelwagen met het comfort, de rijeigenschappen en de luxe van een personenauto.

ID. Buzz
8 september 2021
Autonoom rijdende Volkswagen ID. Buzz gepresenteerd op IAA Mobility

Tijdens de ‘New Auto Night’ van de Volkswagen Groep presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens een in camouflage gehuld prototype van de ID Buzz.

Caddy Rijhulpsystemen
25 juni 2021
Veilig en comfortabel onderweg met de Caddy Cargo

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo wordt inmiddels volop besteld in Nederland en is op alle fronten helemaal van deze tijd. 

De Nieuwe Multivan
11 juni 2021
Nieuwe Volkswagen Multivan: flexibiliteit voor werk en vrije tijd

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Multivan, de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen.

Caddy Gargo
3 juni 2021
Maximale flexibiliteit met de nieuwe achteras van de Caddy Cargo

Het nieuwe onderstel van de Caddy Cargo combineert de asconfiguratie van een wendbare, comfortabele personenauto met de praktische voordelen van een bedrijfswagen. De innovatieve starre achteras (Panhard-stang) van de Caddy Cargo is volledig nieuw ontwikkeld.

Multivan Multitalent
27 mei 2021
Volkswagen Multivan – een allround multitalent

Neem de beste bestelwagen van zijn tijd en voeg daar het rijcomfort van een auto en een ongekende variatie in het interieur aan toe. Het resultaat is een absolute succesformule, in de vorm van de Volkswagen Multivan, die al generaties lang een icoon is.

Autonoom rijdende ID. Buzz
14 mei 2021
Test met autonoom rijdende ID. Buzz gaat beginnen

Vanaf deze zomer rijden de eerste zelfrijdende prototypen op basis van de toekomstige ID. Buzz op een testterrein in de buurt van München. Dit betekent een mijlpaal voor de Volkswagen Groep en Volkswagen Bedrijfswagens.

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter
28 april 2021
Luxe op maat voor personen- en rolstoelvervoer met de Volkswagen e-Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens breidt het e-mobility-aanbod verder uit. Het merk levert maatwerk met een nieuwe e-Crafter die is ingericht voor luxe personenvervoer én plaats biedt aan 8 passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel. 

Van-Doorn
22 april 2021
Van Doorn investeert in een Volkswagen e-Crafter

Van Doorn heeft op woensdag 14 april 2021 haar wagenpark uitgebreid met 7 Volkswagen Bedrijfswagens, waaronder de e-Crafter. Door te investeren in elektrische voertuigen en materieel draagt Van Doorn haar steentje bij aan een duurzame toekomst.

SEBA
16 maart 2021
Tot € 15.000 duurzaamheid- en overheidspremies op de e-Crafter

De volledig elektrische bedrijfsauto is nóg interessanter geworden. Want deze bussen komen sinds 15 maart in aanmerking voor de SEBA.

ID. Buzz Cargo
4 maart 2021
Nu een Caddy Cargo of Transporter, binnenkort een ID. Buzz: ID. Switch

Met ID. Switch maakt Volkswagen Bedrijfswagens de weg vrij voor elektrisch rijden met de ID. Buzz. Via ID. Switch is het mogelijk om nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1 te rijden en hem op een zelf te kiezen moment (vanaf eind 2022) om te ruilen voor de volledig elektrische ID. Buzz Cargo.

Volkswagen e-crafter
4 november 2020
Volkswagen e-Crafter nu ook als pick-up en kipper

De elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is er nu ook als pick-up. Daarbij is er keuze uit drie configuraties: een versie met vaste open laadbak, een kipper en een veegvuil-kipper.

Caddy Cargo
23 oktober 2020
Nieuwe Caddy Cargo als Economy Business nu al leverbaar vanaf € 14.700*

Met de komst van de Caddy Cargo Economy Business met de 55 kW/75 pk sterke 2.0 TDI is de gloednieuwe compacte besteller van Volkswagen nu al leverbaar vanaf € 14.700*.

Volkswagen Transporter 6
27 augustus 2019
AUTOTEST: Autorai reed alvast met de vernieuwde Transporter

Dik twaalf miljoen exemplaren verkocht en nog altijd populair, de Volkswagen Transporter is wat je noemt een succesnummer.

Volkswagen Bedrijfswagens California 6.1
11 juli 2019
Volkswagen Bedrijfswagens onthult eerste details California 6.1

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de eerste details van de California 6.1 vrijgegeven.