vwbwgnieuwshero-mobiel

Altijd up-to-date

Volkswagen Bedrijfswagens nieuws 

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfswagens. 

Volkswagen Multivan
26 oktober 2021
Nieuwe Multivan: veelzijdig en flexibel ruimtewonder nu te bestellen

De nieuwe Multivan combineert het ruime en praktische van een bestelwagen met het comfort, de rijeigenschappen en de luxe van een personenauto.

ID. Buzz
8 september 2021
Autonoom rijdende Volkswagen ID. Buzz gepresenteerd op IAA Mobility

Tijdens de ‘New Auto Night’ van de Volkswagen Groep presenteerde Volkswagen Bedrijfswagens een in camouflage gehuld prototype van de ID Buzz.

Caddy Rijhulpsystemen
25 juni 2021
Veilig en comfortabel onderweg met de Caddy Cargo

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo wordt inmiddels volop besteld in Nederland en is op alle fronten helemaal van deze tijd. 

De Nieuwe Multivan
11 juni 2021
Nieuwe Volkswagen Multivan: flexibiliteit voor werk en vrije tijd

Volkswagen Bedrijfswagens presenteert de nieuwe Multivan, de passagiersversie van de welbekende Volkswagen-bus. Dankzij een nieuw platform is de Multivan ruimer, veelzijdiger, veiliger en comfortabeler dan voorheen.

Caddy Gargo
3 juni 2021
Maximale flexibiliteit met de nieuwe achteras van de Caddy Cargo

Het nieuwe onderstel van de Caddy Cargo combineert de asconfiguratie van een wendbare, comfortabele personenauto met de praktische voordelen van een bedrijfswagen. De innovatieve starre achteras (Panhard-stang) van de Caddy Cargo is volledig nieuw ontwikkeld.

Multivan Multitalent
27 mei 2021
Volkswagen Multivan – een allround multitalent

Neem de beste bestelwagen van zijn tijd en voeg daar het rijcomfort van een auto en een ongekende variatie in het interieur aan toe. Het resultaat is een absolute succesformule, in de vorm van de Volkswagen Multivan, die al generaties lang een icoon is.

Autonoom rijdende ID. Buzz
14 mei 2021
Test met autonoom rijdende ID. Buzz gaat beginnen

Vanaf deze zomer rijden de eerste zelfrijdende prototypen op basis van de toekomstige ID. Buzz op een testterrein in de buurt van München. Dit betekent een mijlpaal voor de Volkswagen Groep en Volkswagen Bedrijfswagens.

Volkswagen Bedrijfswagens e-Crafter
28 april 2021
Luxe op maat voor personen- en rolstoelvervoer met de Volkswagen e-Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens breidt het e-mobility-aanbod verder uit. Het merk levert maatwerk met een nieuwe e-Crafter die is ingericht voor luxe personenvervoer én plaats biedt aan 8 passagiers (8+1) of een combinatie met één rolstoel. 

Van-Doorn
22 april 2021
Van Doorn investeert in een Volkswagen e-Crafter

Van Doorn heeft op woensdag 14 april 2021 haar wagenpark uitgebreid met 7 Volkswagen Bedrijfswagens, waaronder de e-Crafter. Door te investeren in elektrische voertuigen en materieel draagt Van Doorn haar steentje bij aan een duurzame toekomst.

SEBA
16 maart 2021
Tot € 15.000 duurzaamheid- en overheidspremies op de e-Crafter

De volledig elektrische bedrijfsauto is nóg interessanter geworden. Want deze bussen komen sinds 15 maart in aanmerking voor de SEBA.

ID. Buzz Cargo
4 maart 2021
Nu een Caddy Cargo of Transporter, binnenkort een ID. Buzz: ID. Switch

Met ID. Switch maakt Volkswagen Bedrijfswagens de weg vrij voor elektrisch rijden met de ID. Buzz. Via ID. Switch is het mogelijk om nu een Caddy Cargo of Transporter 6.1 te rijden en hem op een zelf te kiezen moment (vanaf eind 2022) om te ruilen voor de volledig elektrische ID. Buzz Cargo.

Volkswagen e-crafter
4 november 2020
Volkswagen e-Crafter nu ook als pick-up en kipper

De elektrisch aangedreven Volkswagen e-Crafter is er nu ook als pick-up. Daarbij is er keuze uit drie configuraties: een versie met vaste open laadbak, een kipper en een veegvuil-kipper.

Caddy Cargo
23 oktober 2020
Nieuwe Caddy Cargo als Economy Business nu al leverbaar vanaf € 14.700*

Met de komst van de Caddy Cargo Economy Business met de 55 kW/75 pk sterke 2.0 TDI is de gloednieuwe compacte besteller van Volkswagen nu al leverbaar vanaf € 14.700*.

Volkswagen Transporter 6
27 augustus 2019
AUTOTEST: Autorai reed alvast met de vernieuwde Transporter

Dik twaalf miljoen exemplaren verkocht en nog altijd populair, de Volkswagen Transporter is wat je noemt een succesnummer.

Volkswagen Bedrijfswagens California 6.1
11 juli 2019
Volkswagen Bedrijfswagens onthult eerste details California 6.1

Volkswagen Bedrijfswagens heeft de eerste details van de California 6.1 vrijgegeven.