Exclusieve preview Audi A4

29 juli 2015 Audi A4 Preview

Ervaar zelf de nieuwe Audi A4

Wij nodigen u graag uit om de Audi A4 te ervaren tijdens de exclusieve preview op 22 augustus van 15:00 tot 20:00 uur.

Exclusieve preview Audi A4 - aanmelden

Het bestverkochte model binnen het modelprogramma van Audi is op alle fronten geheel nieuw ontwikkeld, waarbij een hoge prioriteit is gegeven aan het terugdringen van CO2-emissies. Vrijwel alle technologieën in de nieuwe Audi A4 zijn daarom gefocust op het beperken van de rijweerstand. De bagageruimte van de nieuwe Audi A4 Avant meet 505 liter en is daarmee de grootste in het premiumsegment. Met de achterstoelen neergeklapt neemt het volume toe tot 1.510 liter. Een elektrisch afdekscherm en elektrisch te openen achterklep zijn standaard.

De nieuwe Audi A4 en A4 Avant arriveren met een keuze uit zeven motoren: drie TFSI-benzinemotoren en vier TDI-diesels. Op het gebied van handling heeft de nieuwe Audi A4 een grote stap voorwaarts gemaakt, waarbij sportiviteit en prestaties naadloos samengaan met de focus op comfort. De A4 heeft een nieuw ontwikkelde vijflink voorwielophanging en een elektromechanische stuurbekrachtiging. Samen leggen ze de basis voor een dynamische handling en een optimaal rijcomfort.

In technologisch opzicht benadrukt Audi de merkfilosofie ‘Voorsprong door techniek’ met een scala aan geavanceerde, innovatieve systemen. Voorbeelden zijn de Audi virtual cockpit, de Audi smartphone interface, het Bang & Olufsen Sound System met 3D sound, de Audi phone box met draadloze oplaadfunctie, het nieuwe head-up display voor de bestuurder, entertainment achterin via de Audi tablet en nieuwe rijassistentiesystemen en Audi connect services.

De Audi A4 en A4 Avant zijn de nieuwe maatstaf in hun klasse op het gebied van rijassistentiesystemen. De predictive efficiency assistant helpt brandstof te besparen, Audi active lane assist houdt de auto binnen de rijbaanmarkering en de adaptive cruise control met Stop&Go inclusief file-assistent maakt filerijden stressvrij door de rijfunctie op basis van tal van parameters van de bestuurder over te nemen. Andere innovaties zijn de parkeerassistentie, cross traffic assist, uitstapwaarschuwing, collision avoidance assist, de afslagassistent en de Audi pre-sense systemen. Camera-gestuurde verkeersbordherkenning is eveneens beschikbaar.

De nieuwe Audi A4 Limousine en A4 Avant staan dit najaar in de showroom. Qua standaarduitrusting gaan beide modellen een stap verder dan de concurrentie. Zo krijgt de A4 standaard ondermeer Xenon verlichting, keyless start/stop, Bluetooth, lichtmetalen velgen, Audi drive select en een 7 inch MMI kleurenscherm.

Wilt u de Audi A4 zelf ervaren? Meld je dan hier aan voor de exclusieve preview op 22 augustus. Heeft u nog vragen? Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Aanmelden   Direct contact

Terug naar nieuwsoverzicht